ibretlik resim bakta ibret al hehe :)

N

nergiz

Misafir
ya busitede birileri bana gıcık oluyor heralde her söylediğim yanlış anlaşılıyor bundan sora burada değilim eyvallah....

Nevzatt

Well-known member
iğrenç likle espiri bir gitmemiş gibi ha ha ha kahkaha atmak günahtır ben sıtıırm onu ifade etmiştim yinede iğrennç mi oldu :)

N

nergiz

Misafir
::)allah allah niye sretsizindir işiniz sebinden dolyımı kodes yaramadı size :laugh: :laugh: :laugh: ;D_________________________________________________sert insana göre bence bu espiri bile fazla kutlarım sizi....

imported_eFTaL

Active member
nergiz ' Alıntı:
ya busitede birileri bana gıcık oluyor heralde her söylediğim yanlış anlaşılıyor bundan sora burada değilim eyvallah....

wayy anlaşıldı sonunda kımın nasıl bırı oldugu Rabbım çok büyük yaa
BEN onu çoookkkk SEVIYORUM ;D ;D
haykırmak istıyorum RABBIM SENİ SEVIYORUM dıye :)

husran sen söle can yaa ben ne yaptım bu nergız e .. bak şuçunuda ıfade ettı kendısı ben beraat ettım Elhamdulıllah..

:angel: ;D ;D ;D

N

nergiz

Misafir
sen cidden rabbimi seviyomusun ::)

sen hakkatten rabbimi seviyomusun :-\

sen rabbimi seviyosun öylemi? ???

allah allah allah allah allah allah :sleepy:

yine kaşınmaya başladın :laugh:

seninle konuimuyorum...

lütfen senin üst seviyene çıkamıyorum ben :p

MALESEF ;D ;D ;D ;D ;D :p :p :p

N

nergiz

Misafir
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GURURLU KİBİRLİ OLANI ALLAH SEVMEZ!

KONU KAPANMIŞTIR RİCA EDİYORUM YETER TARTIŞMA BENİMLE

THE END...._________________________________________________SENİN O ANLATTIĞIN HİKAYE VARYA İŞTE BEN OKAPNIN EŞİĞİNDE OLAN İNSANA BENZEMEYE ÇALIŞTIM KAÇ GÜNDÜR.... HAKLI OLDUĞUM HALDE SENDEN ÖZÜR BİLE DİLEDİM SEN BENDEN NEFRET EDEBİLİRSİN AMA BEN PEYGAMBERİMİN ÜMMETİYİM O YÜZDEN SEVİYORUM SENİ HEMDE ÇOKKKKKKKKK....

N

nergiz

Misafir
[bgcolor=#ff0000][/bgcolor]SANA BİŞE DİYCEM EFTAN ALLAHIN RIZASINI KAZNMAK İÇİN KARDEŞİNİN KALBİNİ KRMAMAN GEREKİYOR

HALA ALLAH RIZASINDAN BAHSEDYOSUN NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM... ???_________________________________________________DEMİNDEN BERİ KİBİRLİ KİBİRLİ YAZIYOSUN DÜN BANA NELER YAZDIN BU GÜN ALLAHIN RIZASINDAN BAHSEDİYOSUN.. DEMEKKİ BENİMLE AHİRETTE GÖRÜŞMEK İSTİYOSUN .......

SENCE NASIL OLUR?_________________________________________________BEN SANA NEDİYORUM DÜNDE SÖYLEDİM GEL KIRMAYALIM BİRBİRİMİZİDE..
ALLAHIN RIZASINI KANMAK İSTİYORSAN KALBİMİ YAPMALISIN
KIRILAN YERLERİ ONARMALISIN...
BENDEN NEFRET ETTİĞİNİ SÖYLEDİN NASIL OLUYOR BUUU..BENİ GÖRMEDEN TANIMADAN SESMİ BİLE DUYMADAN
OKADAR KIRGINIMKİ SANA...KIRILDIM YANİ BİLESİNN..

N

nergiz

Misafir
YA HAKKATEN KİBİR SENDE HUY OLMUŞ BEN DAHA NEDİYİM SANA ;D_________________________________________________HERTARAFINI KİBİR KAPLAMIŞ RABBİM ISLAH ETSİN SENİ BENDEN TARAFA HAKKIM HELALDİR....OLDUMU CANCAĞIZIM...