Normal
Hz. Nuh a.s. O ki insanlığın ikinci babası kavmine her defasında Allah'ı tebliğ ettiğinde bütün kapıları kapatıyorlardı, nitekim O da bir insan olarak çok sıkıştığında Allah'a yakarmış ve "Rabbi inni mağlub fentasir (Mağlub oldum Rabbim yardım et!)" diyerek dua etmişti.VeHer insan "Rabbi inni mağlub fentasir" dedikceAllahu Teala Kur'an-ı Azimüşşanında "İnnalleha meassabirun (Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir)" diye cevap veriyor. Bu ayeti kerimenin evvelinde de yolu gösteriyor: "Ey iman edenler! Sabır göstererek ve namazı vesile kılarak Allah'tan yardım dileyin. Muhakkak ki Allah sabredenlerle bareberdir."
Hz. Nuh a.s. O ki insanlığın ikinci babası kavmine her defasında Allah'ı tebliğ ettiğinde bütün kapıları kapatıyorlardı, nitekim O da bir insan olarak çok sıkıştığında Allah'a yakarmış ve "Rabbi inni mağlub fentasir (Mağlub oldum Rabbim yardım et!)" diyerek dua etmişti.
Ve
Her insan "Rabbi inni mağlub fentasir" dedikce
Allahu Teala Kur'an-ı Azimüşşanında "İnnalleha meassabirun (Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir)" diye cevap veriyor. Bu ayeti kerimenin evvelinde de yolu gösteriyor: "Ey iman edenler! Sabır göstererek ve namazı vesile kılarak Allah'tan yardım dileyin. Muhakkak ki Allah sabredenlerle bareberdir."