Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Kişisel Gelişim
İç Huzurun 9 Anahtarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 84679" data-attributes="member: 656"><p>Sakın yanlış anlamayasınız yazdıklarımdan kişisel değil sadece düşündüklerim...</p><p>Galiba ben de bir gariplik var çünkü olumlu notlar yazılmış ama ben tema olarak imansızlığı algıladım. Sağdan giden ama sola çeviren.</p><p>Galiba bardağın boş tarafını görüyorum, yada kişisel gelişimle ilgili araştırmalarımdan geride kalanlar bende hoş çizgi bırakmamış.</p><p><span style="color: green"><span style="font-family: 'Georgia'">5. Mutluluk biraz da genetik. Bazı insanlar genetik olarak mutlu olmaya daha yatkındır</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: black">Üstad hz. buna çok farklı yakşalmış; dünü bırak geçmiştir, yarını boşver tevekkül et sen şimdiyi düşün!!!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: green">Zarafeti elden bırakmayın, kırıcı olmayın.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: black">Hangi zaferi?? Hem zaferi elden bırakma hemde kırıcı olma??</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: green">7. Tanrı'ya ve öteki dünyaya inanmak hayata bir amaç ve anlam kazandırır. Yalnızlık duygusunu yok eder</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: black">Amaç kazandırır??? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: green">2. Hırslarınıza gem vurun. Hırslandıkça mutsuzluğunuz artar.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: black">Atımı terbiye etmeli biniciyi mi? (mevlana hz.)Biniciyi diyorlar nefsi terbiye ettikten sonra gem vurmak???*</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: green">6. Evliler bekârlara göre hayattan daha çok tatmin duygusu alıyor.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: black">Nice evlenmemiş olan mübarekler....Kendilerini dava aşkına sürüklemiş olanlar...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Kişisel gelişim kitapları özellikle altında t....le imzalı olanlar farklı boyutlarda önce uygulamalarla başlayıp sonra değerlendirme ve diğer kitaplarıyla farkında olmadan uçuruma sürüklüyor. İşin en kötü yanı ise nefis hep evet diyerek devam ediyor. Bir nevi şeytanın sağdan yaklaşması....</span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Hakkını helal et zehra galiba ben fazla suizanda bulunuyorum..</span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 84679, member: 656"] Sakın yanlış anlamayasınız yazdıklarımdan kişisel değil sadece düşündüklerim... Galiba ben de bir gariplik var çünkü olumlu notlar yazılmış ama ben tema olarak imansızlığı algıladım. Sağdan giden ama sola çeviren. Galiba bardağın boş tarafını görüyorum, yada kişisel gelişimle ilgili araştırmalarımdan geride kalanlar bende hoş çizgi bırakmamış. [COLOR=green][FONT=Georgia]5. Mutluluk biraz da genetik. Bazı insanlar genetik olarak mutlu olmaya daha yatkındır[/FONT][/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=black]Üstad hz. buna çok farklı yakşalmış; dünü bırak geçmiştir, yarını boşver tevekkül et sen şimdiyi düşün!!![/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=green]Zarafeti elden bırakmayın, kırıcı olmayın.[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=black]Hangi zaferi?? Hem zaferi elden bırakma hemde kırıcı olma??[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=green]7. Tanrı'ya ve öteki dünyaya inanmak hayata bir amaç ve anlam kazandırır. Yalnızlık duygusunu yok eder[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=black]Amaç kazandırır??? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Georgia][COLOR=green]2. Hırslarınıza gem vurun. Hırslandıkça mutsuzluğunuz artar.[/COLOR][/FONT] [COLOR=black]Atımı terbiye etmeli biniciyi mi? (mevlana hz.)Biniciyi diyorlar nefsi terbiye ettikten sonra gem vurmak???*[/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=green]6. Evliler bekârlara göre hayattan daha çok tatmin duygusu alıyor.[/COLOR][/FONT] [COLOR=black]Nice evlenmemiş olan mübarekler....Kendilerini dava aşkına sürüklemiş olanlar...[/COLOR] Kişisel gelişim kitapları özellikle altında t....le imzalı olanlar farklı boyutlarda önce uygulamalarla başlayıp sonra değerlendirme ve diğer kitaplarıyla farkında olmadan uçuruma sürüklüyor. İşin en kötü yanı ise nefis hep evet diyerek devam ediyor. Bir nevi şeytanın sağdan yaklaşması.... Hakkını helal et zehra galiba ben fazla suizanda bulunuyorum.. [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Kişisel Gelişim
İç Huzurun 9 Anahtarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…