Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Içimin tenhalaştiği saatler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 143826" data-attributes="member: 1298"><p><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: 12px">İçimin tenhalaştığı saatler...</span></strong></span></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Suçlarım ağladı bu gece...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Dilim battı içime...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Geçmedi geçmiş... Geldi çattı yine... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Susamazdım...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Özrü kabul edilmiyor kimsesizliğimin... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kimse kendini üstlenmiyor bu masalda... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Oyunu ben bozmadım oysa, yalnızca düş kurdum çocukça...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Yine de... </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Affedin, gözlerinden yaralanmış bu sızıyı... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Affedin, geçmişime asılmış bu sizi...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kendi kalabalığından kaçan kentler gibiyim bu gece... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Zemheri bir yaşayış düşürmüşüm gözlerime... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gerisini susuyorum...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Masallardan düşüyorum bu gece... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bir martının gözlerinde üşüyorum... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Sonrası yok... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Biliyorum...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İstasyonlar ıslaktır...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kentler çamurlu..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Sesler soluktur biraz, birazda yorgun... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Susmaksa çoğuldur...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"gitmek" derse biri; içim kanar...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Ve işte "gitmek" diyor ötelerden biri...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">K/anıyorum...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... !</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"gitmek" diyor biri... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">"gitmek; kalmanın en erdemli yoludur..."</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İçim acıyor... !</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bir gün onunda değermiş yüzü düşlere... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Aynalarda ölüm... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gülüşü kırılırmış gözbebeklerinde... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İşte o gün "gitmek" denen bitermiş...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bir gün... Bir gün o güldüğünde, ölüm şehri terk edermiş... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">O güldüğünde, masallar hep mutlu sonla bitermiş...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gitmeliyim... Ağır yaralı ruhumu alıp yanıma, ölüm tehlikesi olan düşlere iz sürmeliyim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gitmeliyim... Sol yanımdan başlayıp şehri terk etmeliyim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gitmeliyim... Yüzüme düşmeden gülüşün, hüznümü yitirmeliyim...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İçimin sessizliğinde arındırıp gözlerimin derinliğini, kuytu köşelere astım kimsesizliğimi... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Şehrin karanlığından başladım kendimi içmeye... </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bir tutam huzurdu belki ölüm... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bir tutam sevinç...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Adımı kininizle yıkadım... Aklar mı nefretiniz gülüşümü?</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hadi! </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bunca suskunluğunuzun üstüne, suçlarınızı yükleyin gözlerime...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hadi! </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Suçsuzluğumu susturun yine...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hadi!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Düşsüzlüğümü ağlatın her gece...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Alın buda elma şekerim... Alın buda gülüşüm... Alın buda masalım...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hepsi diyeti gözlerinize bakmamın...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hepsi bedeli böylesine susmamın... </span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kent soysuzuyum biliyorum... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Yine de... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hiçbirinizden af dilemiyorum... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Varsınız... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Varsınız ve masalsınız... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Belki de en az bir masal kadar yalansınız... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Ve ben; böylesine yalanken bile, seviyorum sizi !!!</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Harabe gülüşlerim vardı, masal diye okudunuz...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İlişmedim kimseye...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İçimde bir yangın vardı, sığındım gözlerinize... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hepsi bu...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Suçsa masalsızlığım, kendim/sizliğim vebalse çoğulluğunuza, bir "sus" daha dayayın şakağıma...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Gözlerimi kapattığımda göremediğim her düşün katilisiniz siz...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Doğmayacak çocuklarımın yetimliği, ölmeyecek gençliğimin ecelisiniz.. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kırgın değilim kimseye... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kırgın olmasında kimse...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kırılacak kadar var olmadım ki sizde...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Hazırım ödemeye hüznümün suçunu, kesin kirpiklerimin boşluğunu...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Sökün içimi benden, bir "siz" damlar belki gözlerimden... </span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Neyin bedeli bu?</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kirpiğimin suçunu gülüşümle ödüyorum...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Alınmayın sakın size değil bu ıslaklığım... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kirpiklerime şiir düştü ondan böyleyim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Çok geçmez geçer bu kimsesizliğim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Vebalinizi alır bir masal üstümden... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Öder hakkınızı ölüm üzülmeyin... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Yazık ki kırgın değilim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Yazık ki yine kendime biriktim...</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bakmayın sitemime... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bakmayın kinime... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Dedim ya...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kırgın değilim size...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Sadece biriktim bir şiirin ilk harfinde...</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Özrümün kabahatini affedin... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Kimsesizliğime verip yanılmışlığımı, yangınımı beni azad edin sesinizden... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Ki ben sessizdim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Sessizim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Neden değdi kirpiğim gülüşünüze?</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">İçimi yıkadım geldim işte... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Suçsuz değilim... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Suçlarım kaldı sizden arta...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Onu da çok görmeyin masalıma...</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">Bu şiir buraya yakışırmı sanki beni anlatıyor dile getiremediğim duygularım.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 143826, member: 1298"] [COLOR=#0000ff][B][SIZE=3]İçimin tenhalaştığı saatler...[/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Suçlarım ağladı bu gece...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Dilim battı içime...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Geçmedi geçmiş... Geldi çattı yine... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Susamazdım...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Özrü kabul edilmiyor kimsesizliğimin... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kimse kendini üstlenmiyor bu masalda... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Oyunu ben bozmadım oysa, yalnızca düş kurdum çocukça...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Yine de... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Affedin, gözlerinden yaralanmış bu sızıyı... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Affedin, geçmişime asılmış bu sizi...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kendi kalabalığından kaçan kentler gibiyim bu gece... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Zemheri bir yaşayış düşürmüşüm gözlerime... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gerisini susuyorum...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Masallardan düşüyorum bu gece... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bir martının gözlerinde üşüyorum... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Sonrası yok... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Biliyorum...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İstasyonlar ıslaktır...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kentler çamurlu..[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Sesler soluktur biraz, birazda yorgun... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Susmaksa çoğuldur...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"gitmek" derse biri; içim kanar...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Ve işte "gitmek" diyor ötelerden biri...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]K/anıyorum...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum... Susuyor...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum... Gülümsüyor...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"gitmeliyim" diyorum... "kalmalısın" demiyor... ![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"gitmek" diyor biri... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]"gitmek; kalmanın en erdemli yoludur..."[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İçim acıyor... ![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bir gün onunda değermiş yüzü düşlere... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Aynalarda ölüm... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gülüşü kırılırmış gözbebeklerinde... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İşte o gün "gitmek" denen bitermiş...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bir gün... Bir gün o güldüğünde, ölüm şehri terk edermiş... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]O güldüğünde, masallar hep mutlu sonla bitermiş...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gitmeliyim... Ağır yaralı ruhumu alıp yanıma, ölüm tehlikesi olan düşlere iz sürmeliyim...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gitmeliyim... Sol yanımdan başlayıp şehri terk etmeliyim...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gitmeliyim... Yüzüme düşmeden gülüşün, hüznümü yitirmeliyim...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İçimin sessizliğinde arındırıp gözlerimin derinliğini, kuytu köşelere astım kimsesizliğimi... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Şehrin karanlığından başladım kendimi içmeye... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bir tutam huzurdu belki ölüm... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bir tutam sevinç...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Adımı kininizle yıkadım... Aklar mı nefretiniz gülüşümü?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hadi! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bunca suskunluğunuzun üstüne, suçlarınızı yükleyin gözlerime...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hadi! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Suçsuzluğumu susturun yine...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hadi![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Düşsüzlüğümü ağlatın her gece...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Alın buda elma şekerim... Alın buda gülüşüm... Alın buda masalım...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hepsi diyeti gözlerinize bakmamın...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hepsi bedeli böylesine susmamın... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kent soysuzuyum biliyorum... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Yine de... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hiçbirinizden af dilemiyorum... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Varsınız... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Varsınız ve masalsınız... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Belki de en az bir masal kadar yalansınız... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Ve ben; böylesine yalanken bile, seviyorum sizi !!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Harabe gülüşlerim vardı, masal diye okudunuz...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İlişmedim kimseye...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İçimde bir yangın vardı, sığındım gözlerinize... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hepsi bu...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Suçsa masalsızlığım, kendim/sizliğim vebalse çoğulluğunuza, bir "sus" daha dayayın şakağıma...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Gözlerimi kapattığımda göremediğim her düşün katilisiniz siz...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Doğmayacak çocuklarımın yetimliği, ölmeyecek gençliğimin ecelisiniz.. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kırgın değilim kimseye... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kırgın olmasında kimse...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kırılacak kadar var olmadım ki sizde...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Hazırım ödemeye hüznümün suçunu, kesin kirpiklerimin boşluğunu...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Sökün içimi benden, bir "siz" damlar belki gözlerimden... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Neyin bedeli bu?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kirpiğimin suçunu gülüşümle ödüyorum...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Alınmayın sakın size değil bu ıslaklığım... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kirpiklerime şiir düştü ondan böyleyim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Çok geçmez geçer bu kimsesizliğim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Vebalinizi alır bir masal üstümden... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Öder hakkınızı ölüm üzülmeyin... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Yazık ki kırgın değilim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Yazık ki yine kendime biriktim...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bakmayın sitemime... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bakmayın kinime... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Dedim ya...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kırgın değilim size...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Sadece biriktim bir şiirin ilk harfinde...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Özrümün kabahatini affedin... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Kimsesizliğime verip yanılmışlığımı, yangınımı beni azad edin sesinizden... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Ki ben sessizdim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Sessizim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Neden değdi kirpiğim gülüşünüze?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]İçimi yıkadım geldim işte... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Suçsuz değilim... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Suçlarım kaldı sizden arta...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Onu da çok görmeyin masalıma...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Bu şiir buraya yakışırmı sanki beni anlatıyor dile getiremediğim duygularım.[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Içimin tenhalaştiği saatler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…