Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
İhsan kalbin, ruhun aşkın ziyadesinde esindir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 227571" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Evet, illaki hissetmeli ve bu nispetle nefesi derlemeliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sualler için öncelikle düşünmeliydim, illiyet sebebini yakinen öğrenmeliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Halin lahzasında anlamlaşan badireleri bilmeliydim, işte o vakit çileyi nefeslenmeliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne derlerden ziyade, aklın ve ilmin azmiyle iradi olmayı becermeliydim, aşkı dilemeliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gönül hazanın hasredilen inkişafına umutla bakar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nice canlar bin hüzün ile yola akar, bahtın hengamesinde ki rızgını ve hazzını arar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruh maşıkı için her kapıyı çalar, kalp aşkın didarından nükseden hasreti manasına kanar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Akıl sıratın, idrak vuslatın, aşk iradeden vazgeçiren futuhatın rahlesinde ki hakikate koşar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsan verilen mühletin dinginliğinde yaşar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kul olmak, “la” derken farkı fark ettirenin sevdasıyla nefes almak, vakt-i nasibe kanar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nice dertler sabrın ve kanaatın mecrasında aşkın şevki için nefsi inkilabın vecdine koşar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşk, halin demiyle ancak aidiyetin manasında bulduğu sevdanın ve cefanın feyziyle coşar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden hicran aşkın lisanından figandır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Suskun çığlıklar hangi baharın hüzün koklatan feryadıdır, burukluğun umutlarıdır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Issız kaldırımlarda yatanlar niye maksatsızdır, acziyetten tutunmak bir aşk-ı hakikatmidir </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İsyanı sinende yaşadıkça, kin ve husumet kalbinden kurtulmadıkça aşk kalbin için uzaktır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Okumak ve liyakat sahibi olmak haktır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar lisan-ı hal olursan, kalbinle med ceziri nefsin için yaşamazsan aşkın hak odaklıdır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Geceler nefeslendiğin feyzine ram oldukça hilme tabidir, tahkikin illaki ecir maksatlı fırsattır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hak ve hakikat ihsan sahibi oldukça kalbin o aşka yakındır yoksa nafile uğraş kime vuslattır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 227571, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Evet, illaki hissetmeli ve bu nispetle nefesi derlemeliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sualler için öncelikle düşünmeliydim, illiyet sebebini yakinen öğrenmeliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Halin lahzasında anlamlaşan badireleri bilmeliydim, işte o vakit çileyi nefeslenmeliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne derlerden ziyade, aklın ve ilmin azmiyle iradi olmayı becermeliydim, aşkı dilemeliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gönül hazanın hasredilen inkişafına umutla bakar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nice canlar bin hüzün ile yola akar, bahtın hengamesinde ki rızgını ve hazzını arar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruh maşıkı için her kapıyı çalar, kalp aşkın didarından nükseden hasreti manasına kanar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Akıl sıratın, idrak vuslatın, aşk iradeden vazgeçiren futuhatın rahlesinde ki hakikate koşar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsan verilen mühletin dinginliğinde yaşar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kul olmak, “la” derken farkı fark ettirenin sevdasıyla nefes almak, vakt-i nasibe kanar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nice dertler sabrın ve kanaatın mecrasında aşkın şevki için nefsi inkilabın vecdine koşar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşk, halin demiyle ancak aidiyetin manasında bulduğu sevdanın ve cefanın feyziyle coşar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden hicran aşkın lisanından figandır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Suskun çığlıklar hangi baharın hüzün koklatan feryadıdır, burukluğun umutlarıdır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Issız kaldırımlarda yatanlar niye maksatsızdır, acziyetten tutunmak bir aşk-ı hakikatmidir [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İsyanı sinende yaşadıkça, kin ve husumet kalbinden kurtulmadıkça aşk kalbin için uzaktır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Okumak ve liyakat sahibi olmak haktır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar lisan-ı hal olursan, kalbinle med ceziri nefsin için yaşamazsan aşkın hak odaklıdır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Geceler nefeslendiğin feyzine ram oldukça hilme tabidir, tahkikin illaki ecir maksatlı fırsattır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hak ve hakikat ihsan sahibi oldukça kalbin o aşka yakındır yoksa nafile uğraş kime vuslattır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
İhsan kalbin, ruhun aşkın ziyadesinde esindir!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…