Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
İhtiyar ve Ölüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="muvafýk" data-source="post: 67082" data-attributes="member: 3324"><p>İhtiyar adam ile ölüm</p><p></p><p>ZORLU BİR hayattan ve yaşlılıktan iki büklüm olmuş ihtiyar bir oduncu, bir gün gene ormanda odun topluyordu. Bir ara o kadar yoruldu ve öylesine bir ümitsizliğe düştü ki, kendi kendine:</p><p></p><p>“Bu hayata artık daha fazla tahammül edemeyeceğim,” diye söylendi. “Bari ölüm gelip beni bu işkenceden kurtarsa!...”</p><p></p><p>Adam daha sözünü yeni bitirmişti ki, ölüm meleği karşısına dikiliverdi:</p><p></p><p>“Dileğin nedir, ey insan!” dedi melek. “Bana seslendiğini duydum...”</p><p></p><p>Beti benzi atan oduncu, neden sonra kendini toparlayabildi. Titrek dudaklarla:</p><p></p><p>“Şeyy” dedi, “odunları sırtıma kaldıramadım da, acaba şu odun ığınını omuzuma koymak lütfunda bulunur muydun?”</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>(Doğu klasiklerinden)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muvafýk, post: 67082, member: 3324"] İhtiyar adam ile ölüm ZORLU BİR hayattan ve yaşlılıktan iki büklüm olmuş ihtiyar bir oduncu, bir gün gene ormanda odun topluyordu. Bir ara o kadar yoruldu ve öylesine bir ümitsizliğe düştü ki, kendi kendine: “Bu hayata artık daha fazla tahammül edemeyeceğim,” diye söylendi. “Bari ölüm gelip beni bu işkenceden kurtarsa!...” Adam daha sözünü yeni bitirmişti ki, ölüm meleği karşısına dikiliverdi: “Dileğin nedir, ey insan!” dedi melek. “Bana seslendiğini duydum...” Beti benzi atan oduncu, neden sonra kendini toparlayabildi. Titrek dudaklarla: “Şeyy” dedi, “odunları sırtıma kaldıramadım da, acaba şu odun ığınını omuzuma koymak lütfunda bulunur muydun?” (Doğu klasiklerinden) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
İhtiyar ve Ölüm
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…