Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İlaçlı sebze ve meyve iç pazara sürüldü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 123515" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: seagreen">malesef talep arttığı için üretimartıyor...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">demek istediğim biz çocukken yazın çilek çıktığı için sevinirdik...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">bir keresinde de ramazan ayı salatalığın çıktığı zamana denk gelmişti de...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">ne güzel kokmuştu akşamı iple çekmiştik...</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">oysa şimdi yaz kış çilek var, domates var salatalık, patlıcan kabak, fasulye var...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">ben Antalya da yaşıyorum...her meyveden ve sebzeden her zaman var...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">ve üstelik buradan dış ülkelere gittiği için hızlı üretim yapıyorlar...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">bazılarının da en güzelini en iyisini gönderip kötüsünü pazara çıkarıyorlar...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">hele geçen yaz kabak çabuk büyüdüğü için karpuzu kabağa aşılama yapmışlar...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: seagreen">malesef onca karpuz ziyan oldu tatsız olduğu için...</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">biz talep etmezsek kışın çilek domates almazsak, üretim yapılmayacağını düşünüyorum...</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">hep hormonlu yediğimiz için...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57"> çeşitli hastalıklar türediği için...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57"> ben bu konuda çok sinirlendiğim için...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57"> yorum yapamadan geçemedim...</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 123515, member: 7387"] [B][I][COLOR=seagreen]malesef talep arttığı için üretimartıyor...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]demek istediğim biz çocukken yazın çilek çıktığı için sevinirdik...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]bir keresinde de ramazan ayı salatalığın çıktığı zamana denk gelmişti de...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]ne güzel kokmuştu akşamı iple çekmiştik...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]oysa şimdi yaz kış çilek var, domates var salatalık, patlıcan kabak, fasulye var...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]ben Antalya da yaşıyorum...her meyveden ve sebzeden her zaman var...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]ve üstelik buradan dış ülkelere gittiği için hızlı üretim yapıyorlar...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]bazılarının da en güzelini en iyisini gönderip kötüsünü pazara çıkarıyorlar...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]hele geçen yaz kabak çabuk büyüdüğü için karpuzu kabağa aşılama yapmışlar...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=seagreen]malesef onca karpuz ziyan oldu tatsız olduğu için...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]biz talep etmezsek kışın çilek domates almazsak, üretim yapılmayacağını düşünüyorum...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]hep hormonlu yediğimiz için...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57] çeşitli hastalıklar türediği için...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57] ben bu konuda çok sinirlendiğim için...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57] yorum yapamadan geçemedim...[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İlaçlı sebze ve meyve iç pazara sürüldü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…