Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İLAHİ SALAVAT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="huzurum" data-source="post: 72777" data-attributes="member: 3887"><p>İLAHİ SALAVAT</p><p></p><p>Hamdini sözüme sertac ettim</p><p>Zikrini kalbime mirac ettim</p><p>Kitabını kendime minhac ettim</p><p>Ben yoktum var ettin</p><p>Varlığından haberdar ettin</p><p>Aşkınla gönlümü bi-karar ettin</p><p>İnayetine sığındım, kapına geldim.</p><p>Hidayetine sığındım, lütfuna geldim</p><p>Kulluk edemedim, affına geldim</p><p>Şaşırtma beni, doğruyu söylet</p><p>Neşeni duyur, hakikatı öğret</p><p>Sen duyurmazsan ben duyamam</p><p>Sen söyletmezsen ben söyleyemem</p><p>Sen sevdirmezsen ben sevemem</p><p>Sevdir bize hep sevdiklerini</p><p>Yerdir bize hep yerdiklerini</p><p>Yar et bize erdirdiklerini</p><p>Sevdin habibini, kainata sevdirdin</p><p>Sevdin de hıl-ati risaleti giydirdin</p><p>Makam-ı İbrahimden</p><p>Makam-ı Mahmuda erdirdin</p><p>Server-i asfiye kıldın</p><p>Muhammed Mustafa kıldın</p><p>Salat-ü selam, tahiyyat ü ikram</p><p>Her türlü ihtiram Ona,</p><p>Onun ailesine, aline, ahbabına</p><p>Ashabına ve etbaına Ya Rab! .( .( .(</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huzurum, post: 72777, member: 3887"] İLAHİ SALAVAT Hamdini sözüme sertac ettim Zikrini kalbime mirac ettim Kitabını kendime minhac ettim Ben yoktum var ettin Varlığından haberdar ettin Aşkınla gönlümü bi-karar ettin İnayetine sığındım, kapına geldim. Hidayetine sığındım, lütfuna geldim Kulluk edemedim, affına geldim Şaşırtma beni, doğruyu söylet Neşeni duyur, hakikatı öğret Sen duyurmazsan ben duyamam Sen söyletmezsen ben söyleyemem Sen sevdirmezsen ben sevemem Sevdir bize hep sevdiklerini Yerdir bize hep yerdiklerini Yar et bize erdirdiklerini Sevdin habibini, kainata sevdirdin Sevdin de hıl-ati risaleti giydirdin Makam-ı İbrahimden Makam-ı Mahmuda erdirdin Server-i asfiye kıldın Muhammed Mustafa kıldın Salat-ü selam, tahiyyat ü ikram Her türlü ihtiram Ona, Onun ailesine, aline, ahbabına Ashabına ve etbaına Ya Rab! .( .( .( [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İLAHİ SALAVAT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…