Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ilani Aşk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 69092" data-attributes="member: 12"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ilani Aşk</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! Sana hamdediyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bana dogru yolu gösterdin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hak olana erdirdin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! Sen beni sevdin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben bir kulum ve aciz</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben de seni sevdim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yüregimde ve aklimdasin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem sen bana iltifat ettin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni fitratima sevkettin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen uzakta olsan da!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem yüz yüze hiç görüşmesek de!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem beni okşamasan da!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Aslinda Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen hep benimleydin.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Benim sözlerim belki ilmi degil</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Belki de çocukça ve saçma</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Dogrudur ben de farkindayim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ama ben bunlari yaşamak</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yan yana olmak , okşanmak isterdim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevdigimin tarafindan.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen gönderdin, belki de sirf</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bu saydiklarim için peygamber</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Insanoglu garip kalmiş hem magdur</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Rab’den gelen Ruh ile okşansin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Diz dize oturalim bana kalbini dayasin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevgisiz kalmiş gönüllere sevgi eksin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Kurumuş göller sulansin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Nemsiz gözler yaşlansin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sararmiş güller açsin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem ben hem de Habibin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Aşik ve maşuk olalim.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Evet.Ya Rab! şükrüm sanadir</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Gönderdigin Habibin bana dokunamadi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni okşayamadan yanina geldi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Isterdim ki Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Kalbimdeki derim yarama</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Merhem olsun...</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bendeki hüznü alsin götürsün</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yürekler sevgi ve aşkla dolsun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! sevgi ve huzur kilavuzunda</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bizler için demişsin ki</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">“Ben sizlere şah damarinizdan</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">daha yakinim “.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Rabbim! yalnız sana iman ettim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Zaten bana iltifat etmeseydin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem ben hem de annem</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Acaba hangi çınarın ellerinde idam olmuştuk</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem de birbirimizi asmış olarak</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevgin olmasaydı eğer.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben muhtacım ve ihtiyacım var</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni, benim cinsimden biri okşasın</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Dokunsun ve sevgilerimiz karşılaşsın</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Tanışsınlar, kaynaşsınlar ve ölsünler!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ölsünler ki sadece senin yolunda</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ölünmesi gerektiğini bilsinler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! seni seviyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem ben, hem annem .</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen Habibine, seni sevdiğim için</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Tabi oldum ve onu da sevdim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Fakat beni bir defa okşamasını</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Koklamasının isterdim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bir defa gülümsemesi yeterdi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Elimden bir defa tutsaydı o da yeter</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">O eşsiz insanı gönderene hamdolsun.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Nebinin öğretilerine iman ettim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ve bütün peygamberlere de</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! Rahman ve Rahim’sin sen</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">O boşlugu atamadim içimden</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Şu yaşamimda virane oldum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hemen hemen her günüm</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Boşlukta ve anlamsiz gibi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Mutsuz ve huzursuzum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni ayakta tutan sevgindir</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab ! Sevgim yalniz sanadir</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Madem peygamber şimdi yok</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Öyleyse senin dostlarindan</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni, benim sevdigimden daha çok seven</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Biri ile tanişsam, görüşsem</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ona bakinca sevgim artsa</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yükselse, kabarsa ve arşa yükselse</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem mutlu hem de mutmain olurdum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bir bilsen ki seni ve senin sevdiklerini</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sonsuza dek sevmek isterim.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ey Malik! Ey Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Mülkün sahibine hamdederim.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bana, niye sadece ondan</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ve sadece bir tane verdin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bu yük bana agir gelir</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni onla gördüm</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sana onunla yaklaştim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Rabbe Hamd , Ilah’a Hamd!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Eğer o tek olan görevini</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yapmıyorsa bana acı ve beni affet</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bil ki o zaman ben onun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">İşlevini bilmiyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">İşlevini anlayamamışım</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem zaten ben cahilim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Senin özenle üflediğin ben</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Kendime değer vermedim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni sevecek ve tekleyecek</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Muhabbet besleyecek</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yüreğimi geri al!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni bilmezsem ,</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni sevmezsem eğer!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Elhamdulillahirabbilalemin.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hamd yalnızca sanadır</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen sevmezsen</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben hiç sevemem</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni unutma</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni ve annemi affet</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Babamı ve dostlarımı da.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab! Hamda layık olansın</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni şu topraklara üfledim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bu topraklar çok dost aldı</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem seni hem de habibini sevdiler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni ve habibini seveni ben de severim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Kahroluyorum ki</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Senden başkasını sevenler varmış</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">O yüreğe başkalarını sığdırmış</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Acı çekiyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Toprağım ağlamaklı</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Acısı belli olmasın diye</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Güneş hiç ininden çıkmıyor.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Er-Rahman Er-Rahim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben senin yarattığın değil miyim?</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen bana üflemedin mi Ruhundan?</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Öyleyse bu insanlara n’oluyor</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Neden ‘benim gibi olana’ iman ettiler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">‘Benim gibi olanı’ senden daha çok</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevdiler tazim ve taltif ettiler.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Genişlik veren Rabbe hamdediyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Onu öyle seviyorlarmiş ki</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Her şey onun eseriymiş</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">O olmasaymiş neler olurmuş neler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Insanlar göge yükselemezmiş</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bizler bu durumda olmazmişiz</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ve daha neler neler...</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bu yarattigin insanlara</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bana nasil dogru yolunu</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni sevdigim için gösteriyorsan</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Onlara da göster</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Biliyorum ki seni sevmeyen</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Seni bulamaz</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Anliyorum ki seni sevmemişler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Belki de sevmek istememişler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Öyleyse Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Beni sevdiklerinin arasina</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Silinmeyecek şekilde kazi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Belki unutur ve yenilirim.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ben biliyorum ki sen Gayur’sun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevdiklerini kıskanırsın</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevdiklerinin başkalarını</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sevmelerini kıskanırsın</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Anlıyorum ki İbrahim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Onun için kurban etti İsmail’i.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Sen sevdiğin için ,</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">İbrahim’i ve İsmail’i ,</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Hem af hem de mağfiret ettin.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ğayur olan Allah’a hamdolsun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ya Rab!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Bil ki ben seni yazmakla</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Ve yine yazmakla bitiremem</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Deryalar mürekkep</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Çınarlar kalem olsa</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Yine de sevgini yazıp bitiremem...</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Onun için Ya Rab! </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff">Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #6b00ff"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 69092, member: 12"] [center][size=3][color=#6b00ff]Ilani Aşk Ya Rab! Sana hamdediyorum Bana dogru yolu gösterdin Hak olana erdirdin Ya Rab! Sen beni sevdin Ben bir kulum ve aciz Ben de seni sevdim Yüregimde ve aklimdasin Hem sen bana iltifat ettin Beni fitratima sevkettin Sen uzakta olsan da! Hem yüz yüze hiç görüşmesek de! Hem beni okşamasan da! Aslinda Ya Rab! Sen hep benimleydin. Benim sözlerim belki ilmi degil Belki de çocukça ve saçma Dogrudur ben de farkindayim Ama ben bunlari yaşamak Yan yana olmak , okşanmak isterdim Sevdigimin tarafindan. Sen gönderdin, belki de sirf Bu saydiklarim için peygamber Insanoglu garip kalmiş hem magdur Rab’den gelen Ruh ile okşansin Diz dize oturalim bana kalbini dayasin Sevgisiz kalmiş gönüllere sevgi eksin Kurumuş göller sulansin Nemsiz gözler yaşlansin Sararmiş güller açsin Hem ben hem de Habibin Aşik ve maşuk olalim. Evet.Ya Rab! şükrüm sanadir Gönderdigin Habibin bana dokunamadi Beni okşayamadan yanina geldi Isterdim ki Ya Rab! Kalbimdeki derim yarama Merhem olsun... Bendeki hüznü alsin götürsün Yürekler sevgi ve aşkla dolsun Ya Rab! sevgi ve huzur kilavuzunda Bizler için demişsin ki “Ben sizlere şah damarinizdan daha yakinim “. Rabbim! yalnız sana iman ettim Zaten bana iltifat etmeseydin Hem ben hem de annem Acaba hangi çınarın ellerinde idam olmuştuk Hem de birbirimizi asmış olarak Sevgin olmasaydı eğer. Ben muhtacım ve ihtiyacım var Beni, benim cinsimden biri okşasın Dokunsun ve sevgilerimiz karşılaşsın Tanışsınlar, kaynaşsınlar ve ölsünler! Ölsünler ki sadece senin yolunda Ölünmesi gerektiğini bilsinler Ya Rab! seni seviyorum Hem ben, hem annem . Sen Habibine, seni sevdiğim için Tabi oldum ve onu da sevdim Fakat beni bir defa okşamasını Koklamasının isterdim Bir defa gülümsemesi yeterdi Elimden bir defa tutsaydı o da yeter O eşsiz insanı gönderene hamdolsun. Nebinin öğretilerine iman ettim Ve bütün peygamberlere de Ya Rab! Rahman ve Rahim’sin sen O boşlugu atamadim içimden Şu yaşamimda virane oldum Hemen hemen her günüm Boşlukta ve anlamsiz gibi Mutsuz ve huzursuzum Beni ayakta tutan sevgindir Ya Rab ! Sevgim yalniz sanadir Madem peygamber şimdi yok Öyleyse senin dostlarindan Seni, benim sevdigimden daha çok seven Biri ile tanişsam, görüşsem Ona bakinca sevgim artsa Yükselse, kabarsa ve arşa yükselse Hem mutlu hem de mutmain olurdum Bir bilsen ki seni ve senin sevdiklerini Sonsuza dek sevmek isterim. Ey Malik! Ey Rab! Mülkün sahibine hamdederim. Bana, niye sadece ondan Ve sadece bir tane verdin Bu yük bana agir gelir Seni onla gördüm Sana onunla yaklaştim Rabbe Hamd , Ilah’a Hamd! Eğer o tek olan görevini Yapmıyorsa bana acı ve beni affet Bil ki o zaman ben onun İşlevini bilmiyorum İşlevini anlayamamışım Hem zaten ben cahilim Senin özenle üflediğin ben Kendime değer vermedim Seni sevecek ve tekleyecek Muhabbet besleyecek Yüreğimi geri al! Seni bilmezsem , Seni sevmezsem eğer! Elhamdulillahirabbilalemin. Hamd yalnızca sanadır Sen sevmezsen Ben hiç sevemem Beni unutma Beni ve annemi affet Babamı ve dostlarımı da. Ya Rab! Hamda layık olansın Beni şu topraklara üfledim Bu topraklar çok dost aldı Hem seni hem de habibini sevdiler Seni ve habibini seveni ben de severim Ya Rab! Kahroluyorum ki Senden başkasını sevenler varmış O yüreğe başkalarını sığdırmış Acı çekiyorum Toprağım ağlamaklı Acısı belli olmasın diye Güneş hiç ininden çıkmıyor. Er-Rahman Er-Rahim Ben senin yarattığın değil miyim? Sen bana üflemedin mi Ruhundan? Ya Rab! Öyleyse bu insanlara n’oluyor Neden ‘benim gibi olana’ iman ettiler ‘Benim gibi olanı’ senden daha çok Sevdiler tazim ve taltif ettiler. Genişlik veren Rabbe hamdediyorum Onu öyle seviyorlarmiş ki Her şey onun eseriymiş O olmasaymiş neler olurmuş neler Insanlar göge yükselemezmiş Bizler bu durumda olmazmişiz Ve daha neler neler... Ya Rab! Bu yarattigin insanlara Bana nasil dogru yolunu Beni sevdigim için gösteriyorsan Onlara da göster Biliyorum ki seni sevmeyen Seni bulamaz Anliyorum ki seni sevmemişler Belki de sevmek istememişler Öyleyse Ya Rab! Beni sevdiklerinin arasina Silinmeyecek şekilde kazi Belki unutur ve yenilirim. Ya Rab! Ben biliyorum ki sen Gayur’sun Sevdiklerini kıskanırsın Sevdiklerinin başkalarını Sevmelerini kıskanırsın Anlıyorum ki İbrahim Onun için kurban etti İsmail’i. Sen sevdiğin için , İbrahim’i ve İsmail’i , Hem af hem de mağfiret ettin. Ğayur olan Allah’a hamdolsun Ya Rab! Bil ki ben seni yazmakla Ve yine yazmakla bitiremem Deryalar mürekkep Çınarlar kalem olsa Yine de sevgini yazıp bitiremem... Onun için Ya Rab! Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla [/color][/size][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ilani Aşk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…