Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İlk Düşte Aşk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 112362" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><strong>Kalemime yakıştı adın</strong></span></span></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Bir nun yada vav kadar narin</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Adımın yanına yakıştı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Parmak izlerinde yankılanan sesim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Bir yakarıştı.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Seni giydim üstüme</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Hayat soğuk sesin sıcak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Bir kucak ferahlık diye</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Unuttum ıhlamuru seni sevdim</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Şifa niyetine.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Kalbime yakıştı sızın</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Kar vardı, demek kıştı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Ter bastı ansızın dağın eteklerine</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Yırtıldı gülmeyen çehresi</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Tablo diye astım seni gözlerime.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Dudağına yakıştı adım</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Ölüm bir adım hayat bir karıştı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Gülüşün bulaştı bir kelebeğin renklerine</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Olaya El Atan’a hamd olsun</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sakladı seni avuç içlerimde…</span></span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">*Abdullah Kibritçi*</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 112362, member: 3579"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black][B]Kalemime yakıştı adın[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Bir nun yada vav kadar narin[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Adımın yanına yakıştı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Parmak izlerinde yankılanan sesim[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Bir yakarıştı.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Seni giydim üstüme[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Hayat soğuk sesin sıcak[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Bir kucak ferahlık diye[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Unuttum ıhlamuru seni sevdim[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Şifa niyetine.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Kalbime yakıştı sızın[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Kar vardı, demek kıştı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Ter bastı ansızın dağın eteklerine[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Yırtıldı gülmeyen çehresi[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Tablo diye astım seni gözlerime.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Dudağına yakıştı adım[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Ölüm bir adım hayat bir karıştı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Gülüşün bulaştı bir kelebeğin renklerine[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=4]Olaya El Atan’a hamd olsun[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]Sakladı seni avuç içlerimde…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]*Abdullah Kibritçi*[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İlk Düşte Aşk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…