ilk kez!!! türk-islam-tevhid bayraklari

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Sanırım kardeş siz ne yapdığınızı bilmiyorsunuz. Dini değerler ile milli değerleri çatıştırmaya çalışdığınızın farkındamısınız ?

jihadcan

Yeni Üye
Eyer buraya Türkiye Cumhuriyeti albayragini koysaydim acaba silermiydiniz veya kizarmiydiniz? Milli degermis... ben burda bu bayragin albayrak gibi sadece türklügü degil Ümmetligi temsil ettigini anlatmaya calisiyorum Mü'min kardes....

Üzerinde Tevhid, Tekbir, Besmele, Allah lafzi olan bir bayrak nasil milli deger olur...
Ben bunun tam aksini savundugum icin o Tevhid bayragini koydum oraya talha kardas...

gercekten konuyu degistirmen beni cok üzdü...

ama bir seyin farkina vardim, islami forumlarda nedense böyle seyler siliniyor. Fakat islamiyete acikca karsi olunan forumlarda silinmiyor ve görüs özgürlügü deniliyor... Saygi duyuluyor.... hayret dogrusu...

Es-selamu aleykum...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Eyer buraya Türkiye Cumhuriyeti albayragini koysaydim acaba silermiydiniz veya kizarmiydiniz? Milli degermis... ben burda bu bayragin albayrak gibi sadece türklügü degil Ümmetligi temsil ettigini anlatmaya calisiyorum Mü'min kardes....

Üzerinde Tevhid, Tekbir, Besmele, Allah lafzi olan bir bayrak nasil milli deger olur...
Ben bunun tam aksini savundugum icin o Tevhid bayragini koydum oraya talha kardas...

gercekten konuyu degistirmen beni cok üzdü...

ama bir seyin farkina vardim, islami forumlarda nedense böyle seyler siliniyor. Fakat islamiyete acikca karsi olunan forumlarda silinmiyor ve görüs özgürlügü deniliyor... Saygi duyuluyor.... hayret dogrusu...

Es-selamu aleykum...

Kardeş kendi sözleriniz bile size bir şey anlatmıyor mu ?

jihadcan

Yeni Üye
anlatmiyor...

Sen anlat bir zahmet talha kardes... Eyer zamanini birazcik ayirabilirsen...

Allah simdiden razi olsun, bakalim beni hatam neymis...

T

Tevhid_Nur

Misafir
Bir ara birileri camileri bayrak asalım demişti.Gerekçe bayraktaki islam sembolleri.

Ne Kadar da Acaib Ve Garaibe Rast Geliyoruz.