Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İngiliz Aktivist Filistin Filosunda Müslüman Oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 195897" data-attributes="member: 15919"><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: red">“Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” kampanyası kapsamında Gazze'ye doğru yola çıkan “Mavi Marmara” adlı yolcu gemisi ile diğer üç gemi Kıbrıs'ın güneyinde beklemeye devam ederken, Türk gemisindeki İngiliz aktivistlerden biri Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.</span></span></strong></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #000000">"Mavi Marmara" gemisindeki yolculardan 63 yaşındaki İngiliz <strong>Peter Venner</strong> Türk gemisinde Müslüman oldu. Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan ve Muhammet Fatih ismini alan Venner, İsrail'in müdahalesinden çekinmediğini ve gemideki herkes gibi tüm olacaklara karşı hazırlıklı olduğunu söyledi.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #000000">Daha önce Gazze'ye kara yoluyla yardım götüren konvoya da katıldığını ve gemilerdeki yardım malzemelerini Gazze'ye ulaştıracaklarına inandığını belirten Venner, <strong><span style="color: red">“Müslümanlığı kendi rızamla seçtim. İngiltere'de Müslüman arkadaşlarım vardı. Onlarla büyüdüm. Beraber ağladık, güldük, eğlendik. Zaman zaman onlarla camiye gidip namazlara katıldığım da oldu. En son gemiye katılmak için İstanbul'a geldiğimde Sultanahmet'e gittim. Kendi kendime 'Müslüman olmalıyım' dedim. Burada da yakından tanıdığım Pakistanlı bir arkadaşıma Müslüman olmak istediğimi söyledim”</span></strong> şeklinde konuştu.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><strong><span style="color: purple">sonpeygamber.info</span></strong></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #000000"><em><strong>Demek ki hayır yolunda atılan adımlar Rahman ın dergahında karşılıksız kalmıyor, Müslüman bir ülkede doğmayanlar için,- onların ne suçu var -diyenlerin kulakları çınlasın.. </strong></em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong><span style="color: teal">Kudsi Hadis;</span> <span style="color: red">Kulum bana bir arşın yaklaşırsa ben ona on arşın yaklaşırım</span></strong><span style="color: red">.</span></em> </span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Selam ve dua ile..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 195897, member: 15919"] [B][FONT=Georgia][COLOR=red]“Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” kampanyası kapsamında Gazze'ye doğru yola çıkan “Mavi Marmara” adlı yolcu gemisi ile diğer üç gemi Kıbrıs'ın güneyinde beklemeye devam ederken, Türk gemisindeki İngiliz aktivistlerden biri Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Georgia][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#000000]"Mavi Marmara" gemisindeki yolculardan 63 yaşındaki İngiliz [B]Peter Venner[/B] Türk gemisinde Müslüman oldu. Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan ve Muhammet Fatih ismini alan Venner, İsrail'in müdahalesinden çekinmediğini ve gemideki herkes gibi tüm olacaklara karşı hazırlıklı olduğunu söyledi.[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#000000]Daha önce Gazze'ye kara yoluyla yardım götüren konvoya da katıldığını ve gemilerdeki yardım malzemelerini Gazze'ye ulaştıracaklarına inandığını belirten Venner, [B][COLOR=red]“Müslümanlığı kendi rızamla seçtim. İngiltere'de Müslüman arkadaşlarım vardı. Onlarla büyüdüm. Beraber ağladık, güldük, eğlendik. Zaman zaman onlarla camiye gidip namazlara katıldığım da oldu. En son gemiye katılmak için İstanbul'a geldiğimde Sultanahmet'e gittim. Kendi kendime 'Müslüman olmalıyım' dedim. Burada da yakından tanıdığım Pakistanlı bir arkadaşıma Müslüman olmak istediğimi söyledim”[/COLOR][/B] şeklinde konuştu.[/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][B][COLOR=purple]sonpeygamber.info[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#000000][I][B]Demek ki hayır yolunda atılan adımlar Rahman ın dergahında karşılıksız kalmıyor, Müslüman bir ülkede doğmayanlar için,- onların ne suçu var -diyenlerin kulakları çınlasın.. [/B][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][I][B][COLOR=teal]Kudsi Hadis;[/COLOR] [COLOR=red]Kulum bana bir arşın yaklaşırsa ben ona on arşın yaklaşırım[/COLOR][/B][COLOR=red].[/COLOR][/I] [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Selam ve dua ile..[/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İngiliz Aktivist Filistin Filosunda Müslüman Oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…