Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASHAB-I BEDR" data-source="post: 243217" data-attributes="member: 1013691"><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: red"><strong>KURAL 2</strong></span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: red">Angelina’nın Hikâyesi:</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Benim adım Angelina, Paraguay’da öğrenciyim. A.J ile öğrenmeye başladığımda hiç İngilizce konuşamıyordum. Pek çok yıldır İngilizce gramer çalışmıştım, ama İngilizce konuşamıyordum.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">A.J’in sisteminin ilk günü gramer çalışacağımızı sanıyordum. A.J beni şaşırttı, çünkü hiç gramer kuralı öğretmiyordu. Onun yerine bir hikâye anlattı. Aynı hikâyeyi garip bir şekilde pek çok kere anlattı. Sonra bana sürekli sorular sordu ve ben soruları cevapladım. Sorular süper kolaydı.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Dürüst olmak gerekirse, biraz kafam karışmıştı. Onun çılgın bir öğretmen olduğunu düşünmüştüm Daha çok gramer öğrenmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyordum.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive"></span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Zahmetsiz İngilizceyle devam ettim ve sonra, sadece iki hafta sonra acayip bişey oldu. Konuşmam gelişti! Arkadaşlarım bana nasıl böyle çabucak ilerlediğimi sordular.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Farkettim ki A.J gayet zeki bir öğretmendi, hikayeler ve sorular bana, gramer kurallarını çalışmadan İngilizce konuşmayı öğretiyordu Wow!!</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Angelina harika bir öğrenci. O extra hızlı öğrendi çünkü bizim derslerimizi günde 5 saat dinledi. Ancak siz günde sadece bir saatle de ilerleyebilirsiniz.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Aynı sonuçları elde edebilirsiniz. Ama kural 2 yi izlemelisiniz.</span></span></span></span><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span><span style="font-size: 12px">[DIKKAT]Gramer Çalışmayı Bırakın[/DIKKAT]</span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Hemen Şimdi Bırakın. </span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Gramer kitaplarınızı ve textbook larınızı bir kenara bırakın. Gramer kuralları size İngilizce hakkında düşünmeyi öğretir, siz otomatik olarak konuşmak istiyorsunuz.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Düşünmeden konuşmak. Bizim sistemimizde gramer çalışmadan İngilizce öğrenirsiniz.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive"> Konuşmanız çabucak gelişir. Kelime gruplarının ve cümlelerin anlamlarını özümseyerek, hissederek otomatik olarak konuşmayı öğrenmeliyiz. </span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Gramere yoğunlaşmak konuşma yeteneğimize tam ters etki yapar, beynimizi doğru grameri kullanmak için meşgul ederken, akıcı konuşmayı elde edemeyiz.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: seagreen">Önce gramer kurallarını çalışarak İngilizce konuşmayı öğrenenler daha sonra konuşmayı otomatikleştirdikleri zaman gramer kurallarını düşünmeden konuşmaya başlarlar ki, çok vakit kaybetmiş olurlar.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASHAB-I BEDR, post: 243217, member: 1013691"] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Verdana][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred][COLOR=red][B]KURAL 2[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred][COLOR=red]Angelina’nın Hikâyesi:[/COLOR] [COLOR=olive]Benim adım Angelina, Paraguay’da öğrenciyim. A.J ile öğrenmeye başladığımda hiç İngilizce konuşamıyordum. Pek çok yıldır İngilizce gramer çalışmıştım, ama İngilizce konuşamıyordum.[/COLOR] A.J’in sisteminin ilk günü gramer çalışacağımızı sanıyordum. A.J beni şaşırttı, çünkü hiç gramer kuralı öğretmiyordu. Onun yerine bir hikâye anlattı. Aynı hikâyeyi garip bir şekilde pek çok kere anlattı. Sonra bana sürekli sorular sordu ve ben soruları cevapladım. Sorular süper kolaydı. [COLOR=olive]Dürüst olmak gerekirse, biraz kafam karışmıştı. Onun çılgın bir öğretmen olduğunu düşünmüştüm Daha çok gramer öğrenmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. [/COLOR] Zahmetsiz İngilizceyle devam ettim ve sonra, sadece iki hafta sonra acayip bişey oldu. Konuşmam gelişti! Arkadaşlarım bana nasıl böyle çabucak ilerlediğimi sordular. [COLOR=olive]Farkettim ki A.J gayet zeki bir öğretmendi, hikayeler ve sorular bana, gramer kurallarını çalışmadan İngilizce konuşmayı öğretiyordu Wow!![/COLOR] Angelina harika bir öğrenci. O extra hızlı öğrendi çünkü bizim derslerimizi günde 5 saat dinledi. Ancak siz günde sadece bir saatle de ilerleyebilirsiniz. [COLOR=olive]Aynı sonuçları elde edebilirsiniz. Ama kural 2 yi izlemelisiniz.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][SIZE=3][DIKKAT]Gramer Çalışmayı Bırakın[/DIKKAT][/SIZE] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Verdana][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred] Hemen Şimdi Bırakın. [COLOR=olive]Gramer kitaplarınızı ve textbook larınızı bir kenara bırakın. Gramer kuralları size İngilizce hakkında düşünmeyi öğretir, siz otomatik olarak konuşmak istiyorsunuz.[/COLOR] Düşünmeden konuşmak. Bizim sistemimizde gramer çalışmadan İngilizce öğrenirsiniz. [COLOR=olive] Konuşmanız çabucak gelişir. Kelime gruplarının ve cümlelerin anlamlarını özümseyerek, hissederek otomatik olarak konuşmayı öğrenmeliyiz. [/COLOR] Gramere yoğunlaşmak konuşma yeteneğimize tam ters etki yapar, beynimizi doğru grameri kullanmak için meşgul ederken, akıcı konuşmayı elde edemeyiz. [COLOR=seagreen]Önce gramer kurallarını çalışarak İngilizce konuşmayı öğrenenler daha sonra konuşmayı otomatikleştirdikleri zaman gramer kurallarını düşünmeden konuşmaya başlarlar ki, çok vakit kaybetmiş olurlar.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…