Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASHAB-I BEDR" data-source="post: 243218" data-attributes="member: 1013691"><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: red"><strong>KURAL 3</strong></span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Şimdi öğreneceğimiz kural, en önemli kuralımız.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><strong><span style="color: blue"></span></strong></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><strong><span style="color: blue">Dil okullarının çoğu bunu önemsemiyor.</span></strong></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: red">Humberto’nun Hikâyesi:</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Humberto, birkaç yıl önce Kanada’ya taşındı. Venezuela’da yıllarca İngilizce çalışmıştı. Daha ziyade gramer kuralları. </span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Gerçekte Humberto İngilizceyi gözleriyle öğrenmişti. Textbooklar okuyarak, gramer kitaplarından çalışarak ve kelime listelerini ezberleyerek</span>.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">İngilizcesinin iyi olduğunu düşünüyordu. Ama Kanada’ya geldiğinde şoke oldu, hiç kimseyi anlayamıyordu.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kanada’da bir İngilizce kursuna gitti. Kursa her gün devam etti. Peki ona ne öğrettiler? </span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Daha çok ders kitabı, daha çok gramer kitabı, daha çok ezberlenecek kelime listesi !!..Kursa başladıktan 12 ay sonra, Humberto hayal kırıklığına uğramış ve kızgındı.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive"> Kurs bir yıl için 10.000 dolardan fazlaya mal olmuştu. Ama Humberto hala İngilizce konuşamıyordu, artık ne yapacağını bilmiyordu.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Buna inanamıyorum dedi. Bir yılın sonunda ben hala İngilizce konuşamıyorum. </span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Öğretmenlere bunun zaman kaybı olduğunu söyledim. Çok üzgündüm.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Çok şükür ki, nihayet daha iyi bir yol buldum. Şu an İngilizce konuşabiliyorum. </span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="color: olive">Yerli konuşmacıları anlayabiliyorum. Kanadalılarla her gün konuştum ve artık kendime güveniyorum. Dil kurslarına bu kadar zaman harcadığıma inanamıyorum, ve tabi ki bu kadar da para!!</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASHAB-I BEDR, post: 243218, member: 1013691"] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Verdana][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred][COLOR=red][B]KURAL 3[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=4][COLOR=darkred]Şimdi öğreneceğimiz kural, en önemli kuralımız. [B][COLOR=blue] Dil okullarının çoğu bunu önemsemiyor.[/COLOR][/B] [COLOR=red]Humberto’nun Hikâyesi:[/COLOR] Humberto, birkaç yıl önce Kanada’ya taşındı. Venezuela’da yıllarca İngilizce çalışmıştı. Daha ziyade gramer kuralları. [COLOR=olive]Gerçekte Humberto İngilizceyi gözleriyle öğrenmişti. Textbooklar okuyarak, gramer kitaplarından çalışarak ve kelime listelerini ezberleyerek[/COLOR]. İngilizcesinin iyi olduğunu düşünüyordu. Ama Kanada’ya geldiğinde şoke oldu, hiç kimseyi anlayamıyordu. Kanada’da bir İngilizce kursuna gitti. Kursa her gün devam etti. Peki ona ne öğrettiler? Daha çok ders kitabı, daha çok gramer kitabı, daha çok ezberlenecek kelime listesi !!..Kursa başladıktan 12 ay sonra, Humberto hayal kırıklığına uğramış ve kızgındı. [COLOR=olive] Kurs bir yıl için 10.000 dolardan fazlaya mal olmuştu. Ama Humberto hala İngilizce konuşamıyordu, artık ne yapacağını bilmiyordu.[/COLOR] Buna inanamıyorum dedi. Bir yılın sonunda ben hala İngilizce konuşamıyorum. Öğretmenlere bunun zaman kaybı olduğunu söyledim. Çok üzgündüm. Çok şükür ki, nihayet daha iyi bir yol buldum. Şu an İngilizce konuşabiliyorum. [COLOR=olive]Yerli konuşmacıları anlayabiliyorum. Kanadalılarla her gün konuştum ve artık kendime güveniyorum. Dil kurslarına bu kadar zaman harcadığıma inanamıyorum, ve tabi ki bu kadar da para!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…