Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASHAB-I BEDR" data-source="post: 243220" data-attributes="member: 1013691"><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: red"><strong>KURAL 4</strong></span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: red">Hyun, Kore’den bir öğrenci:</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: green">Ben çok ciddi bir öğrenciyim. Kore’de İngilizce çalışırken, büyük bir sınav için 50.000 kelime ezberlemiştim. Elli Bin.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Ama onları kullanamıyordum. İngilizce sınavlarını geçebiliyordum. Ama yerli konuşmacıları anlayamıyordum.</span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: olive">Effortless English Sistemiyle İngilizceyi otomatik olarak anlamayı öğrendim. Kelimeleri nasıl otomatik olarak kullanacağımı öğrendim. Altı hafta sonunda, artık kolayca konuşabiliyordum. Konuşmadan önce düşünmeye ihtiyacım kalmamıştı. Çok teşekkür ederim.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: red">Yavaş, Derinden Öğrenme En İyisidir</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: sienna">Hyun kısa zamanda birsürü kelime öğrenmişti. Onun öğrenişi hızlı ve yüzeysel olmuştu. İşte bu yüzden öğrendiği kelimelerin çoğunu cabucak unutmuştu. İşte bu yüzden kelimeleri kullanamamıştı.</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: teal">Kolayca konuşabilmenin sırrı, her kelime ve pharesi DERİNDEN öğrenmektir. Kelimelerin tanımlarını bilmek yeterli değildir. Onları bir sınav için hatırlamak yeterli değildir. </span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: olive">Kelimeleri beyninizin derinlerine yerleştirmelisiniz. Kolayca İngilizce konuşabilmek için, her dersi pek çok kere tekrar etmelisiniz. Formülümüz basit:</span></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px">[DIKKAT] Derinden öğrenin, Kolayca konuşun. Derinden öğrenin, Kolayca konuşun.[/DIKKAT]</span></span><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"></span></span> <span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></span></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: olive">Derinden nasıl öğreneceksiniz? Kolay—Sadece bütün dersleri tekrar tekrar dinleyerek. Örneğin, bir sesli kitabınız varsa, ikinci bölüme geçmeden önce birinci bölümü 30 kere dinleyin. Birinci bölümü on gün boyunca, hergün üç kere dinleyebilirsiniz.</span></span></span></span></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASHAB-I BEDR, post: 243220, member: 1013691"] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=red][B]KURAL 4[/B][/COLOR] [COLOR=red]Hyun, Kore’den bir öğrenci:[/COLOR] [COLOR=green]Ben çok ciddi bir öğrenciyim. Kore’de İngilizce çalışırken, büyük bir sınav için 50.000 kelime ezberlemiştim. Elli Bin.[/COLOR] Ama onları kullanamıyordum. İngilizce sınavlarını geçebiliyordum. Ama yerli konuşmacıları anlayamıyordum. [COLOR=olive]Effortless English Sistemiyle İngilizceyi otomatik olarak anlamayı öğrendim. Kelimeleri nasıl otomatik olarak kullanacağımı öğrendim. Altı hafta sonunda, artık kolayca konuşabiliyordum. Konuşmadan önce düşünmeye ihtiyacım kalmamıştı. Çok teşekkür ederim.[/COLOR] [COLOR=red]Yavaş, Derinden Öğrenme En İyisidir[/COLOR] [COLOR=sienna]Hyun kısa zamanda birsürü kelime öğrenmişti. Onun öğrenişi hızlı ve yüzeysel olmuştu. İşte bu yüzden öğrendiği kelimelerin çoğunu cabucak unutmuştu. İşte bu yüzden kelimeleri kullanamamıştı.[/COLOR] [COLOR=teal]Kolayca konuşabilmenin sırrı, her kelime ve pharesi DERİNDEN öğrenmektir. Kelimelerin tanımlarını bilmek yeterli değildir. Onları bir sınav için hatırlamak yeterli değildir. [/COLOR] [COLOR=olive]Kelimeleri beyninizin derinlerine yerleştirmelisiniz. Kolayca İngilizce konuşabilmek için, her dersi pek çok kere tekrar etmelisiniz. Formülümüz basit:[/COLOR] [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][DIKKAT] Derinden öğrenin, Kolayca konuşun. Derinden öğrenin, Kolayca konuşun.[/DIKKAT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkred][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Verdana] [COLOR=olive]Derinden nasıl öğreneceksiniz? Kolay—Sadece bütün dersleri tekrar tekrar dinleyerek. Örneğin, bir sesli kitabınız varsa, ikinci bölüme geçmeden önce birinci bölümü 30 kere dinleyin. Birinci bölümü on gün boyunca, hergün üç kere dinleyebilirsiniz.[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Dil Merkezi
İngilizce Öğreniyorum
İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Yöntem
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…