Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
inş. begenirsiniz..aglamak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HüSRaN" data-source="post: 115167" data-attributes="member: 1019592"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><strong><span style="color: #3300cc">evet, ağlamak niye var.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ağladığım anlarımı göz önüme getirdiğimde hep aciz ve çaresizlik içinde kaldığım anlar olarak gözüme ve ruh_u alemime belirir.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">demek ağlamak acziyetin , çaresizliğin ve ızdırabın en ali ve en mükemmel belirtisidir.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">demek oluyor ki, o ağlamaklı halette bir kuvvet bir dua hali hasıl oluyor ki, o yüce yaratıcı onu insan bedenine monte etmiş. ve o şekil bir varlık halk etmiş.</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">hatta çok büyük duyğusal haller karşısında göz yaşı dkmeyen insana deriz ki, ne merhametsiz bir insan bir damla göz yaşı dahi dökmedi.</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">demek ağlamanın içine azim bir merhamet hissi ve şefkaat hissi yerleştirilmiş.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">bu hissin ve makamın en güzel cevap verici merci sizce neresidir.?</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">demek ağlamak ona karşı ağlamak , ona karşı ızdırabını anlatmak.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">çaresizliğini ve halini en güzel şekilde göz yaşları içinde ona sevk etmek, ondan medet ummak en ali ve anlamlı hal olsa gerek.</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ağlıyorum , ama sana ağlıyorum..</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">göz yaşım sana, lisanım sana ,sana ağlıyor.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ağlamaksa senin için ağlamak ve sana, sana ağlamak</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben senin varlığın ile varlık oldum. ben hayat oıldum </span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben insan oldum.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ağlayan bir peyğamberin duası oldum..</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ebed diyarlarına ağlamakla ulaştım..</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben sana ağlayan bir peyğamberin ağlaması ile</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">gülmeyi , gülmeyi öğrendim.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ağlamak ile senin merhamet ettiğini öğrendim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ağlamak ile senin rahim , rahman bir zat </span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">olduğunu öğrendim..</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben ağlayan bir peyğamberle nasıl ağlanması gerektiğini öğrendim. </span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">ben göz yaşlarında seni öğrendim..</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">bilmiyorum bir an için ağlamak hakkında birşeyler ,yazmak istedim .</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">böyle bir şey çıktı .. inş. begenirsiniz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #3300cc">kardeşiniz beyaz.... BEYAZDAN aLINTI</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HüSRaN, post: 115167, member: 1019592"] [CENTER][FONT=Arial][B][COLOR=#3300cc]evet, ağlamak niye var.[/COLOR][/B][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ağladığım anlarımı göz önüme getirdiğimde hep aciz ve çaresizlik içinde kaldığım anlar olarak gözüme ve ruh_u alemime belirir.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]demek ağlamak acziyetin , çaresizliğin ve ızdırabın en ali ve en mükemmel belirtisidir.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]demek oluyor ki, o ağlamaklı halette bir kuvvet bir dua hali hasıl oluyor ki, o yüce yaratıcı onu insan bedenine monte etmiş. ve o şekil bir varlık halk etmiş.[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]hatta çok büyük duyğusal haller karşısında göz yaşı dkmeyen insana deriz ki, ne merhametsiz bir insan bir damla göz yaşı dahi dökmedi.[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]demek ağlamanın içine azim bir merhamet hissi ve şefkaat hissi yerleştirilmiş.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]bu hissin ve makamın en güzel cevap verici merci sizce neresidir.?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]demek ağlamak ona karşı ağlamak , ona karşı ızdırabını anlatmak.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]çaresizliğini ve halini en güzel şekilde göz yaşları içinde ona sevk etmek, ondan medet ummak en ali ve anlamlı hal olsa gerek.[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ağlıyorum , ama sana ağlıyorum..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]göz yaşım sana, lisanım sana ,sana ağlıyor.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ağlamaksa senin için ağlamak ve sana, sana ağlamak[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben senin varlığın ile varlık oldum. ben hayat oıldum [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben insan oldum.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ağlayan bir peyğamberin duası oldum..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ebed diyarlarına ağlamakla ulaştım..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben sana ağlayan bir peyğamberin ağlaması ile[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]gülmeyi , gülmeyi öğrendim.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ağlamak ile senin merhamet ettiğini öğrendim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ağlamak ile senin rahim , rahman bir zat [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]olduğunu öğrendim..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben ağlayan bir peyğamberle nasıl ağlanması gerektiğini öğrendim. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]ben göz yaşlarında seni öğrendim..[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]bilmiyorum bir an için ağlamak hakkında birşeyler ,yazmak istedim .[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]böyle bir şey çıktı .. inş. begenirsiniz.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#3300cc]kardeşiniz beyaz.... BEYAZDAN aLINTI[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
inş. begenirsiniz..aglamak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…