Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İnsanı uçuruma götüren sözler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hamiyetkar" data-source="post: 13032" data-attributes="member: 597"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">evet, bu lafları allah bize söyletmesin..</span></span></span></p><p> </p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah gelse seni elimden alamaz!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah beni mi görüp duracak?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Burası Allah’ın unuttuğu yer!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Burada Allah’ın yeri yok!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah deseydi yapmazdım!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allahlık Ali bey!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah baba!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Yukarıda Allah var!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah’a lazımmış ki öldü!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Cimrilerin Allah’ı…”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Kahrolsun şeriat!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Kader utansın!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Kahpe felek!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Fala inanma, falsız da kalma”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Azrail suratlı adam!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Nuh der, peygamber demez!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Ne günah işledim ki tövbe edeyim?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Sünnetin yeri mi şimdi, o eskidenmiş!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Bir yudum alsan ne olur? Aslan sütü bu!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Seninle cennete bile girmem!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Yalansız iş mi var?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Faiz yemeyen mi var?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Sen namazı boşver, benim kalbime bak!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Onda iman ne gezer?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“İmalat hatası!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Öküz aleyhisselam!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Kıyamet hacılarla hocaların yüzünden kopacak!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Tabiat yarattı!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Doğa mucizesi!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Ahirete gidip gelen mi var?”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Kur’an çarpsın!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah çarpsın!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Ekmek çarpsın!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Allah kahretsin!”</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">“Lanet olsun!”</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hamiyetkar, post: 13032, member: 597"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]evet, bu lafları allah bize söyletmesin..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah gelse seni elimden alamaz!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah beni mi görüp duracak?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Burası Allah’ın unuttuğu yer!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Burada Allah’ın yeri yok!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah deseydi yapmazdım!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allahlık Ali bey!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah baba!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Yukarıda Allah var!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah’a lazımmış ki öldü!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Cimrilerin Allah’ı…”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Kahrolsun şeriat!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Kader utansın!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Kahpe felek!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Fala inanma, falsız da kalma”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Azrail suratlı adam!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Nuh der, peygamber demez!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Ne günah işledim ki tövbe edeyim?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Sünnetin yeri mi şimdi, o eskidenmiş!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Bir yudum alsan ne olur? Aslan sütü bu!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Seninle cennete bile girmem!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Yalansız iş mi var?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Faiz yemeyen mi var?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Sen namazı boşver, benim kalbime bak!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Onda iman ne gezer?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“İmalat hatası!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Öküz aleyhisselam!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Kıyamet hacılarla hocaların yüzünden kopacak!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Tabiat yarattı!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Doğa mucizesi!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Ahirete gidip gelen mi var?”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Kur’an çarpsın!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah çarpsın!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Ekmek çarpsın!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Allah kahretsin!”[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]“Lanet olsun!”[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İnsanı uçuruma götüren sözler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…