Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Bediüzzaman'dan Nasihatler
İnsanın iki ciheti ve fiili kabul etme cihetiyle şuur-u imani göstermek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hacali" data-source="post: 77209" data-attributes="member: 817"><p><strong>Ynt: İnsanın iki ciheti ve fiili kabul etme cihetiyle şuur-u imani göstermek</strong></p><p></p><p>abi o konuda hemfikiriz.</p><p>günah işlemek meyilli bir istidatımız var lakin işlememek arzusundayız.</p><p>hal böyle olunca dünyada cenneti yaşıyoruz ve huzur içinde oluyoruz.</p><p>vesvese verini bulduğumuzda ona ehemmiyet vermediğimiz taktirde bir hükmü olmadığını da anlıyoruz.</p><p>sorun şurdaki ben tahkiki imanı 28 yaşında tattım ve o zaman yaşamaya başladım.</p><p>eski kötü alışkanlıkların haram olanlarını bir anda mekruh olanlarıda kademe kademe terkediyorum.</p><p>bazen oluyorki harama yakın olanları işladiğimde o huzuru kalp gidiyor yerine gelen halet bende tarif olnmaz bir sıkıntı doğruyor. sanki yokmuşum gibi oluyor. eşyanın renkleri soluyor lezzet hiçe iniyor. istiğfarla rahatlamaya çalışsamda neden o sonunu bildiğim şeyi baştan düşünemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacali, post: 77209, member: 817"] [b]Ynt: İnsanın iki ciheti ve fiili kabul etme cihetiyle şuur-u imani göstermek[/b] abi o konuda hemfikiriz. günah işlemek meyilli bir istidatımız var lakin işlememek arzusundayız. hal böyle olunca dünyada cenneti yaşıyoruz ve huzur içinde oluyoruz. vesvese verini bulduğumuzda ona ehemmiyet vermediğimiz taktirde bir hükmü olmadığını da anlıyoruz. sorun şurdaki ben tahkiki imanı 28 yaşında tattım ve o zaman yaşamaya başladım. eski kötü alışkanlıkların haram olanlarını bir anda mekruh olanlarıda kademe kademe terkediyorum. bazen oluyorki harama yakın olanları işladiğimde o huzuru kalp gidiyor yerine gelen halet bende tarif olnmaz bir sıkıntı doğruyor. sanki yokmuşum gibi oluyor. eşyanın renkleri soluyor lezzet hiçe iniyor. istiğfarla rahatlamaya çalışsamda neden o sonunu bildiğim şeyi baştan düşünemiyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Bediüzzaman'dan Nasihatler
İnsanın iki ciheti ve fiili kabul etme cihetiyle şuur-u imani göstermek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…