Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İnsanlık Güzeli’ne adanmıştır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="asmin" data-source="post: 169071" data-attributes="member: 18504"><p><strong><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">zulmü alkişlayamam</span></span></strong><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">zulmü alkişlayamam, zâlimi asla sevemem;</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">gelenin keyfi için geçmişe kalkip sövemem.</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Biri ecdâdima saldirdi mi, hattâ boğarim!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">— boğamazsin ki!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">— hiç olmazsa yanimdan koğarim.</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">üç buçuk soysuzun ardinda zağarlik yapamam;</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">hele hak nâmina haksizliğa ölsem tapamam.</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Doğduğumdan beridir âşikim istiklâle,</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">bana hiç tasmalik etmiş değil altin lâle!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Yumuşak başli isem, kim dedi uysal koyunum?</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim,</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">onu dindirmek için kamçi yerim, çifte yerim!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Adam aldirma da geç git, diyemem aldiririm.</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldiririm!</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Zalimin hasmiyim amma severim mazlumu...</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'">Irticâin şu sizin lehçede ma'nâsi bu mu?</span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></p><p><span style="color: #215868"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asmin, post: 169071, member: 18504"] [b][color=#215868][font=verdana]zulmü alkişlayamam[/font][/color][/b][color=#215868][font=verdana] zulmü alkişlayamam, zâlimi asla sevemem; gelenin keyfi için geçmişe kalkip sövemem. Biri ecdâdima saldirdi mi, hattâ boğarim! — boğamazsin ki! — hiç olmazsa yanimdan koğarim. üç buçuk soysuzun ardinda zağarlik yapamam; hele hak nâmina haksizliğa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir âşikim istiklâle, bana hiç tasmalik etmiş değil altin lâle! Yumuşak başli isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim, onu dindirmek için kamçi yerim, çifte yerim! Adam aldirma da geç git, diyemem aldiririm. çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldiririm! Zalimin hasmiyim amma severim mazlumu... Irticâin şu sizin lehçede ma'nâsi bu mu? [/font][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İnsanlık Güzeli’ne adanmıştır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…