Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İnternet evlilikleri vurdu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 137349" data-attributes="member: 1298"><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla çiftler arasında geçimsizlik ve boşanma olayları arttı.</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Evlilikte mutlu olmayan kadın ya da erkeğin sanal ortamda kendine yeni bir dünya oluşturduğunu belirten uzmanlar, internetin çok yakın zamanda birinci boşanma nedeni olarak mahkemelere sunulacağı görüşünde birleşiyor. Türkiye Hipnoz Platformu Antalya Çalışma Grubu Kurucusu ve Psikolog Tülay Kök, facebook ve messenger gibi sohbet programlarının çiftler arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik vakalarını tetiklediğini söyledi.</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>"Sanal sohbet odaları kadın ve erkek arasındaki sevgi ve güveni yok ediyor" diyen Kök, "Aile içinde mutlu olamayan çiftler kendilerine sanal bir dünya oluşturuyor. Kısa sürede kopan ilişkiler nedeniyle ayrılık kaçınılmaz oluyor" dedi.</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Eşim beni aldatıyor</strong></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Psikolojik destek alan bazı çiftlerden inanılmaz talepler geldiğini kaydeden Kök, "İlişkisi iyi gitmeyen bazı hastalarım MSN kayıtları ile bana gelip yardım istiyor. Hatta eşinin bilgisayarına takip sistemi taktırmak için program talep edenler bile oluyor. Bilgisayar üzerinden delil toplayıp "Eşim beni aldatıyor" sonucuna varanların sayısı ise inanılmaz boyutlarda" diye konuştu.</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Araştırma yapılmalı</strong></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu. Fakat son dönemde sanal dünyanın yarattığı olumsuzluklar ilişkileri çember içine aldı. Yakında boşanma nedenleri arasında internet teknolojileri bile gösterilebilir" diye konuştu. </strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 137349, member: 1298"] [FONT=comic sans ms][B]İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla çiftler arasında geçimsizlik ve boşanma olayları arttı.[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]Evlilikte mutlu olmayan kadın ya da erkeğin sanal ortamda kendine yeni bir dünya oluşturduğunu belirten uzmanlar, internetin çok yakın zamanda birinci boşanma nedeni olarak mahkemelere sunulacağı görüşünde birleşiyor. Türkiye Hipnoz Platformu Antalya Çalışma Grubu Kurucusu ve Psikolog Tülay Kök, facebook ve messenger gibi sohbet programlarının çiftler arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik vakalarını tetiklediğini söyledi.[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]"Sanal sohbet odaları kadın ve erkek arasındaki sevgi ve güveni yok ediyor" diyen Kök, "Aile içinde mutlu olamayan çiftler kendilerine sanal bir dünya oluşturuyor. Kısa sürede kopan ilişkiler nedeniyle ayrılık kaçınılmaz oluyor" dedi.[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]Eşim beni aldatıyor[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]Psikolojik destek alan bazı çiftlerden inanılmaz talepler geldiğini kaydeden Kök, "İlişkisi iyi gitmeyen bazı hastalarım MSN kayıtları ile bana gelip yardım istiyor. Hatta eşinin bilgisayarına takip sistemi taktırmak için program talep edenler bile oluyor. Bilgisayar üzerinden delil toplayıp "Eşim beni aldatıyor" sonucuna varanların sayısı ise inanılmaz boyutlarda" diye konuştu.[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]Araştırma yapılmalı[/B][/FONT] [FONT=comic sans ms][B]İnternet teknolojileri nedeniyle yıpranan ilişkilerle ilgili ciddi bir araştırma yapılabileceğini dile getiren Tülay Kök, "Daha önce psikolojik yardım isteyen çiftlerin sorunları çok farklı olurdu. Fakat son dönemde sanal dünyanın yarattığı olumsuzluklar ilişkileri çember içine aldı. Yakında boşanma nedenleri arasında internet teknolojileri bile gösterilebilir" diye konuştu. [/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
İnternet evlilikleri vurdu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…