Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Iraklı çocuğun isyan şiiri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 88210" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bu dizelerin yer aldığı mektup, Iraklı Ömer tarafından yazıldı. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Mektubun gideceği adres ise New York.. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Iraklı çocuğun isyan şiiri! </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ben Basra'dan Ömer... </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Belki haberin yoktur diye yazıyorum Franks; </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Önce demokrasi yağdı göklerden </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Sonra özgürlük geçti üstümüzden </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Palet palet... </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ve insan hakları namlularından </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Yüzü maskeli adamların </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Saniyede bilmem kaç bin adet. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Demokrasi bizim eve de isabet etti </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bir gün sonra anladim ayaklarımın koptugunu </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Babamın vücudunda </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Tam on sekiz adet </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>İnsan hakları saymışlar. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Annem zaten yoktu </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ben doğarken </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>İlaç yokluğundan ölmüş. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ambargo falan dediler ya </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Anlamadim, çocuk akli iste </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Sen daha iyi bilirsin... </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Sizde de barış böyle midir Franks? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>İnsan hakları çocukları yetim, </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>ve ayaksız birakır mı orada da? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ya demokrasi? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Güpegündüz pazara düşer mi? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ve zenginlik... </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>İnsanları korkudan uykusuz bırakır mı? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ve kuşlar gökyüzünü terkeder mi orada da? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Babamla söylediğim son dua dilimde, </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ayaklarim hastanede, </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Ve giymeye kıyamadığım ayakkabılar </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Elimde kaldı... </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Çocugun var mı Franks? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Al... çocuguna götür onları </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bir işe yarasın. </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Kimbilir baktıkça, </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Belki beni hatırlarsın </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>"Bu nasıl demokrası Franks.? </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Düstügü yeri yaktı </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Merhamet hür dünyaya </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Bu kadar mı Irak'tı?</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>alıntı</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 88210, member: 5"] [COLOR=darkgreen][B]Bu dizelerin yer aldığı mektup, Iraklı Ömer tarafından yazıldı. Mektubun gideceği adres ise New York.. Iraklı çocuğun isyan şiiri! Ben Basra'dan Ömer... Belki haberin yoktur diye yazıyorum Franks; Önce demokrasi yağdı göklerden Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet... Ve insan hakları namlularından Yüzü maskeli adamların Saniyede bilmem kaç bin adet. Demokrasi bizim eve de isabet etti Bir gün sonra anladim ayaklarımın koptugunu Babamın vücudunda Tam on sekiz adet İnsan hakları saymışlar. Annem zaten yoktu Ben doğarken İlaç yokluğundan ölmüş. Ambargo falan dediler ya Anlamadim, çocuk akli iste Sen daha iyi bilirsin... Sizde de barış böyle midir Franks? İnsan hakları çocukları yetim, ve ayaksız birakır mı orada da? Ya demokrasi? Güpegündüz pazara düşer mi? Ve zenginlik... İnsanları korkudan uykusuz bırakır mı? Ve kuşlar gökyüzünü terkeder mi orada da? Babamla söylediğim son dua dilimde, Ayaklarim hastanede, Ve giymeye kıyamadığım ayakkabılar Elimde kaldı... Çocugun var mı Franks? Al... çocuguna götür onları Bir işe yarasın. Kimbilir baktıkça, Belki beni hatırlarsın "Bu nasıl demokrası Franks.? Düstügü yeri yaktı Merhamet hür dünyaya Bu kadar mı Irak'tı? alıntı[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Iraklı çocuğun isyan şiiri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…