Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
İş bu cemaat samîmiyete hayran olanlar cemaatidir, gelen gelsin.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 234512" data-attributes="member: 1004566"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İş bu cemaat samîmiyete hayran olanlar cemaatidir, </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>gelen gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Allah rızası, "esas gaye" bilinir, "benim de gayemdir"</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong> diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İman gülünün sulanması karara bağlanmıştır, </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"sabırla su taşırım", diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Nefis ve gurur, ruh ve kalbin önünde kurban edilecektir, "kıyarım gururuma" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Menfeâtlar aşılacak, enaniyetler atılacaktır,</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong> "savurur atarım" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İslam'ın hayata hakim olması için, baş döndürücü bir yarış başlayacaktır, </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>yüreğine güvenenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Ölmeyen aşıkların sabırlı sevdalıları olmak hüner bilinmiştir, bu iştiyak ve metanete sahip yiğitlerin gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Kalabalıklardan ziyade kalplere eğilenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Maddenin basitliğinde avunamayıp, gönül deryalarının derinliklerinde teselli arayanlar gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Firavun çalımını yere yıkıp, yetim çocuk hüznüne yönelenler gelsin. </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"Kıpırdamadan dil-dudak, sözü duyanlar gelsin."</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Baktığı anda tâ özü görenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İnsanlar için her fedakarlığa katlanılacak, her gayret gösterilecek, fakat bir teşekkür bile beklenmeyecektir, </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"bu işe ben talibim" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Ömrün dakika dakika hesabı yapılacak, harcanışa göz yumulmayacaktır. </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Gaflet, belayı azîm, akıntıya kapılmak vahim, </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"harcanmak istemiyorum" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"Gözlerim mezarların esrarına takıldı kaldı, parayı-pulu görecek mecal mı kaldı?" </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>diyenler gelsin. </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İşbu sırra kadem basanlar gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Kıyameti kıymetli olanlar geciktirecektir. Kıymet olup, insanları kıyametten kurtarmak isteyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Şeytanî izler terk edilir, peygamberler izince gidilir,</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong> "bu izlerde adım adım yürürüm" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Bu yollar inceden incedir ilerledikçe hassasiyet artar, huzur artar, acı artar. </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"Ben bu acıları bağrıma basarım" diyenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Tağutların şımarıklığını, Allah adamlarının sıkıntılarını gördükçe yarı kesilmiş kuş gibi çırpınanlar gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Samimiyet hasreti yüreklerine ateş gibi kasılanlar gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Saadeti başkalarını mes'ud etmekte arayanlar gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Nimetlerin taksiminde tebessümle geri çekilenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Ahiret ekinini dünya tarlasına ekenler gelsin. </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>"Dünyada sanki bir garip ve yolcu gibi ol" maya boyun kesenler gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>İşte şartlarımız bunlar dostlarım... </strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong>Gelen gelsin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">İdris Arpat, Altınoluk Dergisi</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 234512, member: 1004566"] [CENTER][SIZE=4][COLOR=#800080][B]İş bu cemaat samîmiyete hayran olanlar cemaatidir, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]gelen gelsin. Allah rızası, "esas gaye" bilinir, "benim de gayemdir"[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B] diyenler gelsin. İman gülünün sulanması karara bağlanmıştır, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]"sabırla su taşırım", diyenler gelsin. Nefis ve gurur, ruh ve kalbin önünde kurban edilecektir, "kıyarım gururuma" diyenler gelsin. Menfeâtlar aşılacak, enaniyetler atılacaktır,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B] "savurur atarım" diyenler gelsin. İslam'ın hayata hakim olması için, baş döndürücü bir yarış başlayacaktır, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]yüreğine güvenenler gelsin. Ölmeyen aşıkların sabırlı sevdalıları olmak hüner bilinmiştir, bu iştiyak ve metanete sahip yiğitlerin gelsin. Kalabalıklardan ziyade kalplere eğilenler gelsin. Maddenin basitliğinde avunamayıp, gönül deryalarının derinliklerinde teselli arayanlar gelsin. Firavun çalımını yere yıkıp, yetim çocuk hüznüne yönelenler gelsin. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]"Kıpırdamadan dil-dudak, sözü duyanlar gelsin." Baktığı anda tâ özü görenler gelsin. İnsanlar için her fedakarlığa katlanılacak, her gayret gösterilecek, fakat bir teşekkür bile beklenmeyecektir, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]"bu işe ben talibim" diyenler gelsin. Ömrün dakika dakika hesabı yapılacak, harcanışa göz yumulmayacaktır. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]Gaflet, belayı azîm, akıntıya kapılmak vahim, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]"harcanmak istemiyorum" diyenler gelsin. "Gözlerim mezarların esrarına takıldı kaldı, parayı-pulu görecek mecal mı kaldı?" [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]diyenler gelsin. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]İşbu sırra kadem basanlar gelsin. Kıyameti kıymetli olanlar geciktirecektir. Kıymet olup, insanları kıyametten kurtarmak isteyenler gelsin. Şeytanî izler terk edilir, peygamberler izince gidilir,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B] "bu izlerde adım adım yürürüm" diyenler gelsin. Bu yollar inceden incedir ilerledikçe hassasiyet artar, huzur artar, acı artar. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]"Ben bu acıları bağrıma basarım" diyenler gelsin. Tağutların şımarıklığını, Allah adamlarının sıkıntılarını gördükçe yarı kesilmiş kuş gibi çırpınanlar gelsin. Samimiyet hasreti yüreklerine ateş gibi kasılanlar gelsin. Saadeti başkalarını mes'ud etmekte arayanlar gelsin. Nimetlerin taksiminde tebessümle geri çekilenler gelsin. Ahiret ekinini dünya tarlasına ekenler gelsin. "Dünyada sanki bir garip ve yolcu gibi ol" maya boyun kesenler gelsin. İşte şartlarımız bunlar dostlarım... [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080][B]Gelen gelsin.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]İdris Arpat, Altınoluk Dergisi[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
İş bu cemaat samîmiyete hayran olanlar cemaatidir, gelen gelsin.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…