Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
islamın şartı kaç?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 164476" data-attributes="member: 9260"><p>Bir gün Temel’e komutanı sormuş:</p><p>- Söyle pakayum Temel islamin şarti</p><p>kaçtır?</p><p>Temel cevap vermiş :</p><p>-Komitanım 40.</p><p>Komutan bunu dövmüş.</p><p>Dursun bunu</p><p>görünce;” Oğlum sana kim böyle vurdu”</p><p>demiş.Temel demiş ki :”Komutan sordu</p><p>islamın şartı kaçtır diye bende dedim</p><p>40. Beni dövdü.</p><p>Dursun demiş ki;</p><p>-”Oğlum sen salak mısın git komutanın</p><p>elini öp komutanım islamın şartı</p><p>5 dir” de.</p><p>Temel demiş ki:</p><p>-” Oğlum sen manyak mısın komutan</p><p>40 kabul etmiyor nasıl 5 i kabul etsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 164476, member: 9260"] Bir gün Temel’e komutanı sormuş: - Söyle pakayum Temel islamin şarti kaçtır? Temel cevap vermiş : -Komitanım 40. Komutan bunu dövmüş. Dursun bunu görünce;” Oğlum sana kim böyle vurdu” demiş.Temel demiş ki :”Komutan sordu islamın şartı kaçtır diye bende dedim 40. Beni dövdü. Dursun demiş ki; -”Oğlum sen salak mısın git komutanın elini öp komutanım islamın şartı 5 dir” de. Temel demiş ki: -” Oğlum sen manyak mısın komutan 40 kabul etmiyor nasıl 5 i kabul etsin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
islamın şartı kaç?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…