Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
ismail coşar - Şahidim Arz-ü Sema’dır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guftepira" data-source="post: 132690" data-attributes="member: 9856"><p><em></em></p><p><em></em></p><p><em>umarım keyifle dinler vede izlersiniz ..</em></p><p></p><p>[dm="İsmail COŞAR-Şahidim Arzu Semadır-Ey Badı Saba"]x7r1x7_smail-coarahidim-arzu-semadrey-bad_music[/dm]</p><p><em>sözlerinide yazalım tam olsun ..</em></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: DarkGreen">Şahidim Arz-ü Sema’dır</span></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Şahidim arzu semadır bütün ecram ile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Aşıkım sıdk ile ben Hazreti Şah-ı Rusüle</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Yaksa da ah-ü derunum beni bu hasret ile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Takati yok dilimin halimi takrire bile</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Selamımı arz eyle Rasülüs-sekaleyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Bu günahkar gidişin son demi bilmem n’olacak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Gelecek bir gün ecel kase-i ömrün dolacak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Yevme la yenfe’i de her kişi rahın bulacak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Aman ey kân-ı Kerem yok elimden tutacak</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Selamımı arz eyle Rasülus-sekaleyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Hâkine sürmek için ne yüzüm ne de imkânım var</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Tahsis-i şefaat kebair ehline imanım var</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ancak beni kurtaracak bir ulu sultanım var</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Aman ey kan-ı şefaat pek büyük isyanım var</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Selamımı arz eyle Rasülus-sekaleyne</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guftepira, post: 132690, member: 9856"] [I] umarım keyifle dinler vede izlersiniz ..[/I] [dm="İsmail COŞAR-Şahidim Arzu Semadır-Ey Badı Saba"]x7r1x7_smail-coarahidim-arzu-semadrey-bad_music[/dm] [I]sözlerinide yazalım tam olsun ..[/I] [B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkGreen]Şahidim Arz-ü Sema’dır[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Şahidim arzu semadır bütün ecram ile Aşıkım sıdk ile ben Hazreti Şah-ı Rusüle Yaksa da ah-ü derunum beni bu hasret ile Takati yok dilimin halimi takrire bile Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne Selamımı arz eyle Rasülüs-sekaleyne Bu günahkar gidişin son demi bilmem n’olacak Gelecek bir gün ecel kase-i ömrün dolacak Yevme la yenfe’i de her kişi rahın bulacak Aman ey kân-ı Kerem yok elimden tutacak Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne Selamımı arz eyle Rasülus-sekaleyne Hâkine sürmek için ne yüzüm ne de imkânım var Tahsis-i şefaat kebair ehline imanım var Ancak beni kurtaracak bir ulu sultanım var Aman ey kan-ı şefaat pek büyük isyanım var Ey bad-ı saba uğrarsa yolun semt-i harameyne Selamımı arz eyle Rasülus-sekaleyne [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
ismail coşar - Şahidim Arz-ü Sema’dır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…