Normal
Bundan 2 ay önce Tilloya gitmek nasip oldu elh..İlk defa gitmiştim,ve tüm içtenliğimle söylüyorum ki çok farklı bir manevi havası var..Fakirullah hazretlerinin kabrini ve talebelerinin kabirlerinide ziyaret ettik elh;Önceleri bilmiyorudum oraya gi,dince İbrahim hakkı hazretlerinin'de Fakirullah hazretlerinin talebesi olduğunu öğrenmiştim..Ve hocası için yaptırdığı güneşin ilk ışıklarının direkt Hz fakirullahın kabrine değmesi için yapılan mimari yapıt çok ilginçti..talebesinin hocasına bağlılığı bu kadar olur dedim içimden..;Rabbim tüm ehli imana rahmet eylesin..bizleride onların yüzü suyu hurmetine affeylesin inşl..
Bundan 2 ay önce Tilloya gitmek nasip oldu elh..İlk defa gitmiştim,ve tüm içtenliğimle söylüyorum ki çok farklı bir manevi havası var..Fakirullah hazretlerinin kabrini ve talebelerinin kabirlerinide ziyaret ettik elh;
Önceleri bilmiyorudum oraya gi,dince İbrahim hakkı hazretlerinin'de Fakirullah hazretlerinin talebesi olduğunu öğrenmiştim..Ve hocası için yaptırdığı güneşin ilk ışıklarının direkt Hz fakirullahın kabrine değmesi için yapılan mimari yapıt çok ilginçti..
talebesinin hocasına bağlılığı bu kadar olur dedim içimden..;
Rabbim tüm ehli imana rahmet eylesin..bizleride onların yüzü suyu hurmetine affeylesin inşl..