Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Istanbul ayakta
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 97621" data-attributes="member: 1"><p>Paneli canlı yayında izleyen biri olarak israil cumhurbaşkanı peres in sözlerini duyduğumda neredeyse tabiri yerindeyse kanım durdu. Bir insan bu kadar suclu olup da su üstüne çıkmaya çalışır. Bana sorarsanız Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan aldığı notlarla cok sert ve acık olarak sölediği yalanları açıklayacakdı. Ancak moderatorun ermeni kisvesi ön plana çıkdı belkide bir kumpasdı. Ama yinede sölediği o iki cümlelik sözü damarlarımda duran kanı titretti. Dünya ayağa kalkdı dünya başbakan görsün sloganları bana göre yanlışdı. Çünkü bir gazeteci yapılan zülme karşı ayakkabı atmakla biz müslümanlara bir şey öğretmişdi. Zülme sessiz kalan aynı zülmü işler.</p><p> </p><p>Hem Ustad Bediüzzaman Sözlerde zelzele bahsinde depremde ölen masumların suçu nedir sorusuna bu cevabı vermiyormuydu. Yapılan zulme sessiz kalmak o suçu işlemiş gibidir. Hadisi şerifde sebeb olan işleyen gibidir denilmekde.</p><p> </p><p>Gazzede düzenlenen Cuma sonrasındaki mitingde sölenen sözler bizlere bir şeyi yeniden hatırlatmalı. Sayın Başbakanımız bir islam lideri sıfatı ile bizlere kendimize gelmemizi bu zulmu yapanlara karşı sert tavır almamızı öğretti. Çünkü oradaki hadise Peresin Sayın başbakanımıza sesini yükseltme hadisesi değildi. Ama Allahın hikmeti : Ayeti kerimede Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır denilmekde.. Evet onlar belki kendilerine göre bir tuzak kurmaya çalışdılar. Ama Peres in Sesini yukseltmesi ona bizden tokat atmaya hak kazandırdı. Panel Moderatörünün Ermeni kisvesi söz kestirmesi Sayın Başbakanımızın tavrına perde oldu. Hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okur. İşde ölede Bütün kainata iman dolu bir kalbin nelere yapabileceğini gösterdi. </p><p> </p><p>Bizler için bugun maddi menfaatimize munasip düşenler yarın bizden manevi veya maddi ve manevi çok şeyler götürebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 97621, member: 1"] Paneli canlı yayında izleyen biri olarak israil cumhurbaşkanı peres in sözlerini duyduğumda neredeyse tabiri yerindeyse kanım durdu. Bir insan bu kadar suclu olup da su üstüne çıkmaya çalışır. Bana sorarsanız Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan aldığı notlarla cok sert ve acık olarak sölediği yalanları açıklayacakdı. Ancak moderatorun ermeni kisvesi ön plana çıkdı belkide bir kumpasdı. Ama yinede sölediği o iki cümlelik sözü damarlarımda duran kanı titretti. Dünya ayağa kalkdı dünya başbakan görsün sloganları bana göre yanlışdı. Çünkü bir gazeteci yapılan zülme karşı ayakkabı atmakla biz müslümanlara bir şey öğretmişdi. Zülme sessiz kalan aynı zülmü işler. Hem Ustad Bediüzzaman Sözlerde zelzele bahsinde depremde ölen masumların suçu nedir sorusuna bu cevabı vermiyormuydu. Yapılan zulme sessiz kalmak o suçu işlemiş gibidir. Hadisi şerifde sebeb olan işleyen gibidir denilmekde. Gazzede düzenlenen Cuma sonrasındaki mitingde sölenen sözler bizlere bir şeyi yeniden hatırlatmalı. Sayın Başbakanımız bir islam lideri sıfatı ile bizlere kendimize gelmemizi bu zulmu yapanlara karşı sert tavır almamızı öğretti. Çünkü oradaki hadise Peresin Sayın başbakanımıza sesini yükseltme hadisesi değildi. Ama Allahın hikmeti : Ayeti kerimede Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır denilmekde.. Evet onlar belki kendilerine göre bir tuzak kurmaya çalışdılar. Ama Peres in Sesini yukseltmesi ona bizden tokat atmaya hak kazandırdı. Panel Moderatörünün Ermeni kisvesi söz kestirmesi Sayın Başbakanımızın tavrına perde oldu. Hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okur. İşde ölede Bütün kainata iman dolu bir kalbin nelere yapabileceğini gösterdi. Bizler için bugun maddi menfaatimize munasip düşenler yarın bizden manevi veya maddi ve manevi çok şeyler götürebilir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Istanbul ayakta
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…