Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
işte cin gibi bir nine :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 124909" data-attributes="member: 1298"><p><strong><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 18px"><u>Yaşanmış bir olaydan...</u></span></span></span></em></strong><span style="font-size: 15px"></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">Hastane santralinin telefonu çaldı.Arayan yaşlı bir büyükanne idi.çekingen bir sesle sordu:</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Bir hastanın durumu hakkında bilgi verebilecek biriyle görüşmem mümkün mü?</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Ben size yardımcı olayım tatlı teyzecim.Hastanın adı ve oda numarası nedir?</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">Büyükanne yorgun ve titrek sesiyle söyledi:</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Halime kaya.Oda numarası 302.</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Siz birkaç dakika hatta kalın,ben hemşirelerden durumunu ögreneyim.</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">Birkaç dakika sonra operatör telefona geldi:</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Haberler iyi teyzecim.Hemşire bana halime hanımın durumumun gayet iyi oldugunu söyledi.Tansiyonu ve kalbi çok iyiyimiş ve doktoru Sami bey onu salı günü taburcu etmeyi düşünüyormuş.</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Saolun ne güzel haberler verdiniz.Öyle endişeleniyordum ki!Allah razı olsun evladım.</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Birşey degil teyzecim.Halime hanım kızınız mı?</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'">-Yok evladım,Halime kaya benim...Hiç kimse bana birşey söylemiyor ki...</span></span></strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 124909, member: 1298"] [B][I][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5][U]Yaşanmış bir olaydan...[/U][/SIZE][/FONT][/SIZE][/I][/B][SIZE=4] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]Hastane santralinin telefonu çaldı.Arayan yaşlı bir büyükanne idi.çekingen bir sesle sordu:[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Bir hastanın durumu hakkında bilgi verebilecek biriyle görüşmem mümkün mü?[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Ben size yardımcı olayım tatlı teyzecim.Hastanın adı ve oda numarası nedir?[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]Büyükanne yorgun ve titrek sesiyle söyledi:[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Halime kaya.Oda numarası 302.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Siz birkaç dakika hatta kalın,ben hemşirelerden durumunu ögreneyim.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]Birkaç dakika sonra operatör telefona geldi:[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Haberler iyi teyzecim.Hemşire bana halime hanımın durumumun gayet iyi oldugunu söyledi.Tansiyonu ve kalbi çok iyiyimiş ve doktoru Sami bey onu salı günü taburcu etmeyi düşünüyormuş.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Saolun ne güzel haberler verdiniz.Öyle endişeleniyordum ki!Allah razı olsun evladım.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Birşey degil teyzecim.Halime hanım kızınız mı?[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Franklin Gothic Medium]-Yok evladım,Halime kaya benim...Hiç kimse bana birşey söylemiyor ki...[/FONT][/SIZE][/B][/I][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
işte cin gibi bir nine :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…