Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
İşte size “hayır” demeniz için “21” neden!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bo$ver" data-source="post: 203890" data-attributes="member: 1007275"><p><strong><span style="color: black">İşte size “hayır” demeniz için “21” neden!</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><span style="color: black"><strong>1-Türkiye’nin daha demokrat bir yapıya kavuşmasını istemiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>2-Darbeleri ve askeri müdahaleleri onaylıyorum. Askeri vesayetin devamını arzuluyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>3-12 Eylül darbesini yapan darbecilerin ve onların yardımcılarının hesap verebilmelerinin sağlanması umurumda bile değil.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>4-Yüksek Askeri Şura kararlarıyla ordudan atılan insanların, mahkemelerde haklarını arayabilmeleri ile ilgilenmiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>5-Mahkemelerin 'yerindelik denetimi' yapması gerekir. Kendisini halkın iradesiyle seçilen hükümetlerin yerine koymasını oldukça doğal buluyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>6-Yargı bağımsızlığının güçlenmesini ve yargı tarafsızlığının sağlamasını tehlike olarak görüyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span><strong><span style="color: black">7-Sivillerin askeri mahkemelerde yargılanmasının devamını talep ediyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black">8-Anayasa Mahkemesinin gelişmiş ülkelerdeki gibi olmasına, vatandaşlarımızın Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulunmasına karşıyım. En iyisi AİHM’e başvurmak… İnsan hakları imajının düzelmesi fikri tam bir safsata!</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><span style="color: black"><strong>9-Tüm hâkim ve savcılarımızın kendileriyle doğrudan ilgili olan HSYK üyelerini seçmede söz sahibi olmalarını istemiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>10-HSYK ve Anayasa Mahkemesine seçilecek üyelerin seçiminde, seçim adaletini sağlamaya yarayacak olan 'nispi temsil' sistemi ile ilgilenmiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>11-HSYK istediği gibi hareket edebilir. İstediğinde yargı darbesine destek verebilir.</strong></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span><strong><span style="color: black">12-Aynı iş kolunda birden fazla sendikaya üye olma imkânını istemiyorum. Grev hakkının önündeki engellerin ortadan kaldırılmasına, memurlara toplu sözleşme hakkının verilmesine ve emekli memurların da toplu sözleşmeden yararlanmasına karşıyım.</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><strong><span style="color: black">13-Ülkemde faili meçhul cinayetlerin olmasıyla ilgilenmiyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><strong><span style="color: black">14- Yarınlarla işim yok, partim ne derse onu yerine getirmeyi görev sayıyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"></span></strong><span style="color: black"><strong>15- ABD ve İsrail gibi ülkelere kafa tutmamamız ve bağımsız bir ekonomi hayallerine kapılmamız gerekiyor.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>16- Özgürlük ve eşitlik istemiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>17-Kadın, çocuk, özürlü, şehit aileleri ve gazilerin avantajlı konumda” olmasına karşı çıkıyorum. Çocuk istismarı ile ilgilenmiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>18-Kişisel verilerin istenildiği gibi işlenebilmesine karşı değilim. İnsanların kendileriyle ilgili kaydedilen bilgilere rahatlıkla ulaşmasına, yanlışsa düzeltilmesine, rahatsız ediciyse ortadan kaldırılmasına imkân sağlanmasına karşıyım.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>19-Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesini istemiyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>20-Kamu Denetçiliği Kurumu'nu gereksiz görüyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>21- En önemlisi de 12 Eylül Darbe Anayasası'nın kısmen de olsa değişmesine 'hayır' diyorum.</strong></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span><span style="color: black"><strong>Neden “hayır” dediğinizi biraz daha düşünürseniz sebeplerinizi de çoğaltabilirsiniz. Ben sizler için önemli gördüklerimi derledim. Gerisini siz düşünün artık!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>O zaman “hayırda nasıl bir hayır olduğunu” çok daha iyi anlarsınız!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>Arzu Erdoğral</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bo$ver, post: 203890, member: 1007275"] [B][COLOR=black]İşte size “hayır” demeniz için “21” neden! [/COLOR][/B][COLOR=black][B]1-Türkiye’nin daha demokrat bir yapıya kavuşmasını istemiyorum. 2-Darbeleri ve askeri müdahaleleri onaylıyorum. Askeri vesayetin devamını arzuluyorum. 3-12 Eylül darbesini yapan darbecilerin ve onların yardımcılarının hesap verebilmelerinin sağlanması umurumda bile değil. 4-Yüksek Askeri Şura kararlarıyla ordudan atılan insanların, mahkemelerde haklarını arayabilmeleri ile ilgilenmiyorum. 5-Mahkemelerin 'yerindelik denetimi' yapması gerekir. Kendisini halkın iradesiyle seçilen hükümetlerin yerine koymasını oldukça doğal buluyorum. [/B] [B]6-Yargı bağımsızlığının güçlenmesini ve yargı tarafsızlığının sağlamasını tehlike olarak görüyorum.[/B] [/COLOR][B][COLOR=black]7-Sivillerin askeri mahkemelerde yargılanmasının devamını talep ediyorum. 8-Anayasa Mahkemesinin gelişmiş ülkelerdeki gibi olmasına, vatandaşlarımızın Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulunmasına karşıyım. En iyisi AİHM’e başvurmak… İnsan hakları imajının düzelmesi fikri tam bir safsata! [/COLOR][/B][COLOR=black][B]9-Tüm hâkim ve savcılarımızın kendileriyle doğrudan ilgili olan HSYK üyelerini seçmede söz sahibi olmalarını istemiyorum. 10-HSYK ve Anayasa Mahkemesine seçilecek üyelerin seçiminde, seçim adaletini sağlamaya yarayacak olan 'nispi temsil' sistemi ile ilgilenmiyorum. [/B] [B]11-HSYK istediği gibi hareket edebilir. İstediğinde yargı darbesine destek verebilir.[/B] [/COLOR][B][COLOR=black]12-Aynı iş kolunda birden fazla sendikaya üye olma imkânını istemiyorum. Grev hakkının önündeki engellerin ortadan kaldırılmasına, memurlara toplu sözleşme hakkının verilmesine ve emekli memurların da toplu sözleşmeden yararlanmasına karşıyım. [/COLOR][/B][B][COLOR=black]13-Ülkemde faili meçhul cinayetlerin olmasıyla ilgilenmiyorum. [/COLOR][/B][B][COLOR=black]14- Yarınlarla işim yok, partim ne derse onu yerine getirmeyi görev sayıyorum. [/COLOR][/B][COLOR=black][B]15- ABD ve İsrail gibi ülkelere kafa tutmamamız ve bağımsız bir ekonomi hayallerine kapılmamız gerekiyor. 16- Özgürlük ve eşitlik istemiyorum. 17-Kadın, çocuk, özürlü, şehit aileleri ve gazilerin avantajlı konumda” olmasına karşı çıkıyorum. Çocuk istismarı ile ilgilenmiyorum. 18-Kişisel verilerin istenildiği gibi işlenebilmesine karşı değilim. İnsanların kendileriyle ilgili kaydedilen bilgilere rahatlıkla ulaşmasına, yanlışsa düzeltilmesine, rahatsız ediciyse ortadan kaldırılmasına imkân sağlanmasına karşıyım. 19-Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesini istemiyorum. [/B] [B]20-Kamu Denetçiliği Kurumu'nu gereksiz görüyorum.[/B] [B]21- En önemlisi de 12 Eylül Darbe Anayasası'nın kısmen de olsa değişmesine 'hayır' diyorum.[/B] [/COLOR][COLOR=black][B]Neden “hayır” dediğinizi biraz daha düşünürseniz sebeplerinizi de çoğaltabilirsiniz. Ben sizler için önemli gördüklerimi derledim. Gerisini siz düşünün artık! O zaman “hayırda nasıl bir hayır olduğunu” çok daha iyi anlarsınız! [/B] [B]Arzu Erdoğral[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
İşte size “hayır” demeniz için “21” neden!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…