Normal
Risale-i Nurla kuranın nuru ve hakikatları muhafaza edildi ve ülke mürted olmaktan muhafaza oldu.* Said ÖZDEMİR Ağabeyden dinledim. üstadım demiş Risale-i Nur Anadoluda tutmazsa kıyameti bekleyin. ve said ağabeyim geçenlerde elhamdülillah tutttu. dedi.* şimdi piyasada tarikat vs. şekilde hizmet edenlerin o koyu istibdat döneminde çıtları çıkmıyor ortada birtek mücahid nur talebeleri vardı. o sebeble 1750 tane mahkemsi olmuş nurların.bugun ismi muhammed, taha, Ahmet olanların Bediüzzamana şükran borcu vardır - ki corc, kenedi, lui, loli gibi olmamış. ama isim Ahmet Mehmet olupta kalbi corç olanlarda çoğalmış.haksız mıyım kardeşim?
Risale-i Nurla kuranın nuru ve hakikatları muhafaza edildi ve ülke mürted olmaktan muhafaza oldu.
* Said ÖZDEMİR Ağabeyden dinledim. üstadım demiş Risale-i Nur Anadoluda tutmazsa kıyameti bekleyin. ve said ağabeyim geçenlerde elhamdülillah tutttu. dedi.
* şimdi piyasada tarikat vs. şekilde hizmet edenlerin o koyu istibdat döneminde çıtları çıkmıyor ortada birtek mücahid nur talebeleri vardı. o sebeble 1750 tane mahkemsi olmuş nurların.
bugun ismi muhammed, taha, Ahmet olanların Bediüzzamana şükran borcu vardır - ki corc, kenedi, lui, loli gibi olmamış. ama isim Ahmet Mehmet olupta kalbi corç olanlarda çoğalmış.
haksız mıyım kardeşim?