Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
İYİ DEĞİLİMMMMMM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 66591" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">iyiyim demek adettendir ya !</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">iyiyim dedim...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Değilim... !</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Anlatılması zor bir duygu içimde ki.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Her harf</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Her kelime</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Birgün konuşmayı unutmak, sadece susmak istiyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Birgün susmayı unutmak, olur olmaz konuşmak istiyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Kime, neye konuşursan konuş diyorum...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Yeter ki susma!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Hiçbir söz yetmiyor, beni 'bana' anlatmama...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Dinleyemiyorum kendimi, acımadan içim...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça&</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Acısı çıkıyor sustuklarımın.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Oysa ben iyiyim görünürde !</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı&</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ve ben,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">iyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Sebebim yok. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Belki de çok...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Biliyorum;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek, hayalden de öte .</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ben kendimi,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Görmüyorum</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Duymuyorum</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ve bilmiyorum...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça... </span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #09ff00">---alıntı--- </span> </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 66591, member: 5"] [b][color=#09ff00] iyiyim demek adettendir ya ! iyiyim dedim... Değilim... ! Anlatılması zor bir duygu içimde ki. Her harf Her kelime Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi. Birgün konuşmayı unutmak, sadece susmak istiyorum. Birgün susmayı unutmak, olur olmaz konuşmak istiyorum. Kime, neye konuşursan konuş diyorum... Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor, beni 'bana' anlatmama... Dinleyemiyorum kendimi, acımadan içim... Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu... Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça& Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik. Acısı çıkıyor sustuklarımın. Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum... Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı& şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını. Ve ben, iyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde... Sebebim yok. Belki de çok... Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek, hayalden de öte . Ben kendimi, Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum... Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu... Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça... ---alıntı--- [/color] [/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
İYİ DEĞİLİMMMMMM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…