Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İyi geceler Hayat..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 85039" data-attributes="member: 12"><p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">İyi geceler Hayat..Bugünde Seni Yaşayamadım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Her şeye yeniden başlayacağım.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Yarın başlangıcı olacak hayatımın,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Gözlerimi açıp,''Merhaba'' diyeceğim hayata.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ben de varım artık</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ölümüne sevgi yarışına.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">İlk kez göreceğim annemi yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ama şimdi değil,yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla,terminallerle</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Birer birer yolculuğa çıkacaklar.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Bavulları mı?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Unutmuş olacağım seni yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Seninle kurduğum bütün hayaller</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Silinmiş olacak zihnimden</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Yok olacak uyandığımda mazi.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Eflatunlar saracak etrafımı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Pembe düşler misafir gelecek bana,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">El sallayacağız beraber karanlığa</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Her gün bunlarla avutuyorum kendimi.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Bugünü erteliyorum ben hep yarınlara.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ama olmuyor.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Silinmiyor kalpteki yara.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Bağlanmışken yürek geçmişe,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Umut besleyemiyor gözler geleceğe.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">İyi geceler hayat!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Bugün de seni yaşayamadım affet,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Ama belki yarın,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo">Yarın...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Indigo"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 85039, member: 12"] [CENTER][COLOR="Indigo"]İyi geceler Hayat..Bugünde Seni Yaşayamadım Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın Her şeye yeniden başlayacağım. İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne, İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil, Yarın. Yarın başlangıcı olacak hayatımın, Gözlerimi açıp,''Merhaba'' diyeceğim hayata. Ben de varım artık Ölümüne sevgi yarışına. İlk kez göreceğim annemi yarın. Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım. Ama şimdi değil,yarın. Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla,terminallerle Birer birer yolculuğa çıkacaklar. Bavulları mı? Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın. Unutmuş olacağım seni yarın. Seninle kurduğum bütün hayaller Silinmiş olacak zihnimden Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın. Yok olacak uyandığımda mazi. Eflatunlar saracak etrafımı, Pembe düşler misafir gelecek bana, El sallayacağız beraber karanlığa Her gün bunlarla avutuyorum kendimi. Bugünü erteliyorum ben hep yarınlara. Ama olmuyor. Silinmiyor kalpteki yara. Bağlanmışken yürek geçmişe, Umut besleyemiyor gözler geleceğe. İyi geceler hayat! Bugün de seni yaşayamadım affet, Ama belki yarın, Yarın... [/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
İyi geceler Hayat..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…