Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Japon ile Rizeli...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 2999" data-attributes="member: 12"><p><span style="font-size: 15px">Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmuş :</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Var mı ? Aranızda delikanlı? Varsa? Çıksın dışarı..."</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">TEMEL kapıya doğru yürümüş, </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Çıkıyorum ulan! Görelim bakalım erkekliğini.. ."</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Birkaç dakika sonra, TEMEL ağzı-burnu dağılmış bir vaziyette, kahveye</span></p><p><span style="font-size: 15px">geri dönmüş...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Peşinden de, JAPON kasılarak içeri girmiş ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek : </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' tekniğiyle vurdum."</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ertesi gün JAPON yine gelmiş. Yine meydan okuma. Yine TEMEL' den rest.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ve birkaç dakika sonra kapıda yine, ağzı-burnu dağılmış bir TEMEL. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ve peşinden kasılarak yaptığı oyunu açıklayan JAPON :</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Ona, 'Kuyotomi' ustanın, 'Kihotomi' tekniğiyle vurdum."</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ertesi gün yine aynı hikaye. Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">TEMEL ve hergün değişik bir stil kullanan JAPON :</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' tekniğiyle vurdum."</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' tekniğiyle vurdum." </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">............ .. derken, bu böyle bir hafta devam etmiş.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ve sekizinci gün! JAPON yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuş.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">JAPON' un restini gören yine TEMEL olmuş tabii...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Birkaç dakika sonra, herkes yine suratı dağılmış bir TEMEL beklerken, </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">bu kez JAPON, ağız-burun dağılmış, hoşaf! Kanlar içinde kapı da belirmiş???</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">TEMEL' de hemen arkasından girmiş içeriye, JAPON' u göstererek :</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">-- "Ona, 'Toyota'nın 'Krikosuyla' vurdum" demiş...</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 2999, member: 12"] [SIZE=4]Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve herkese kafa tutmuş : -- "Var mı ? Aranızda delikanlı? Varsa? Çıksın dışarı..." TEMEL kapıya doğru yürümüş, -- "Çıkıyorum ulan! Görelim bakalım erkekliğini.. ." Birkaç dakika sonra, TEMEL ağzı-burnu dağılmış bir vaziyette, kahveye geri dönmüş... Peşinden de, JAPON kasılarak içeri girmiş ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek : -- "Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' tekniğiyle vurdum." Ertesi gün JAPON yine gelmiş. Yine meydan okuma. Yine TEMEL' den rest. Ve birkaç dakika sonra kapıda yine, ağzı-burnu dağılmış bir TEMEL. Ve peşinden kasılarak yaptığı oyunu açıklayan JAPON : -- "Ona, 'Kuyotomi' ustanın, 'Kihotomi' tekniğiyle vurdum." Ertesi gün yine aynı hikaye. Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş TEMEL ve hergün değişik bir stil kullanan JAPON : -- "Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' tekniğiyle vurdum." -- "Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' tekniğiyle vurdum." ............ .. derken, bu böyle bir hafta devam etmiş. Ve sekizinci gün! JAPON yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuş. JAPON' un restini gören yine TEMEL olmuş tabii... Birkaç dakika sonra, herkes yine suratı dağılmış bir TEMEL beklerken, bu kez JAPON, ağız-burun dağılmış, hoşaf! Kanlar içinde kapı da belirmiş??? TEMEL' de hemen arkasından girmiş içeriye, JAPON' u göstererek : -- "Ona, 'Toyota'nın 'Krikosuyla' vurdum" demiş... [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Japon ile Rizeli...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…