Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kabak Derviş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 103316" data-attributes="member: 8"><p><strong>Bu Kel Kellenin...</strong></p><p></p><p>İçen vuran kıran full time günahkar bir kimse gününün birinde büyük bir tevbe eder ve mütedeyyin bir alim olmaya karar verir. Haramlardan uzak durup bedenen temizlenir ve islami eserler okuyup kemale ulaşmaya çalışır.. bir hayli yol aldıktan sonra artık tamamen kendini haramların pisliğinden arınmış hisseder ve yeni bir başlangıç için berbere gidip saçlarını sakalını bıyığını tamamen kazıtmak ve sanki yeniden doğmuş gibi olmak ister.. </p><p> </p><p> Berber, kafasının yarısını traş etmiş yarısı kalmış şekildeyken içeri bir kabadayı girer.. Bizim alimin kafasının kel olan kısmına bir şamar indirirerek kalk ulan ben traş olacağım der.. bizim alim hiç hiçbir şey yapmaz ses çıkarmaz ve kalkar.. bunu yapan belalı bir kabadayı olduğundan berber de ses çıkaramaz.. Kabadayı traş olmaya başlar ve traşı bitene kadar sürekli bizim alime laf atar aşağılar.. Bizimki hiç sesini çıkarmaz sukut içindedir. </p><p> </p><p> Kabadayının traşı biter ve berberden çıkar, bizim alim yerine oturur henüz kabadayı dükkandan çıkalı 10-15 adım gitmiştirki acı bir fren sesi gelir ve bakarlarki kabadayıya araba çarmıştır ve kabadayı kanlar içinde kalarak ölmüştür... </p><p> </p><p> Bunun üzerine berber bizim alime bakarak derki: Biraz ağır olmadı mı? </p><p> </p><p> Bizim alim derki: İçimden ona hiç beddua etmedim, hiç kötü düşünmedim ve kötülüğünü istemedim... Ama bu kel kellenin de bir Sahibi var...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 103316, member: 8"] [b]Bu Kel Kellenin...[/b] İçen vuran kıran full time günahkar bir kimse gününün birinde büyük bir tevbe eder ve mütedeyyin bir alim olmaya karar verir. Haramlardan uzak durup bedenen temizlenir ve islami eserler okuyup kemale ulaşmaya çalışır.. bir hayli yol aldıktan sonra artık tamamen kendini haramların pisliğinden arınmış hisseder ve yeni bir başlangıç için berbere gidip saçlarını sakalını bıyığını tamamen kazıtmak ve sanki yeniden doğmuş gibi olmak ister.. Berber, kafasının yarısını traş etmiş yarısı kalmış şekildeyken içeri bir kabadayı girer.. Bizim alimin kafasının kel olan kısmına bir şamar indirirerek kalk ulan ben traş olacağım der.. bizim alim hiç hiçbir şey yapmaz ses çıkarmaz ve kalkar.. bunu yapan belalı bir kabadayı olduğundan berber de ses çıkaramaz.. Kabadayı traş olmaya başlar ve traşı bitene kadar sürekli bizim alime laf atar aşağılar.. Bizimki hiç sesini çıkarmaz sukut içindedir. Kabadayının traşı biter ve berberden çıkar, bizim alim yerine oturur henüz kabadayı dükkandan çıkalı 10-15 adım gitmiştirki acı bir fren sesi gelir ve bakarlarki kabadayıya araba çarmıştır ve kabadayı kanlar içinde kalarak ölmüştür... Bunun üzerine berber bizim alime bakarak derki: Biraz ağır olmadı mı? Bizim alim derki: İçimden ona hiç beddua etmedim, hiç kötü düşünmedim ve kötülüğünü istemedim... Ama bu kel kellenin de bir Sahibi var... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kabak Derviş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…