Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Kabirin konuşmasi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bizar" data-source="post: 137277" data-attributes="member: 12884"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu: </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Eğer siz, lezzetleri yok eden ölümü ansaydınız, bu kadar çok konuşmazdınız. O lezzetleri yıkanı çokça anın! </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kabir her gün şöyle konuşur: </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Ben, gurbet eviyim. Ben, içinde yalnız yaşanan bir evim. Ben, içinde kurtlar ve zararlı böceklerin bulunduğu evim." </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">inanmış bir kul gömülünce, kabir ona şöyle der: </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Merhaba, hoş geldin safa geldin! Sen üzerimde yürüyenlerin en sevimlisiydin. işte şimdi bana kavuştun. Sana yapacağım iyiliği kendi gözünle göreceksin." </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sonra o kabir genişler, genişler ve ona cennete bakan bir kapı açılır. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Azgın ve kâfir kula gelince, kabir ona şöyle seslenir: "Sana ne merhaba, ne hoş geldin, ne safa geldin! Çünkü sen, üzerimde yürüyen en nefret ettiğim kişiydin. Şimdi bana geldin, sana yapacaklarımı göreceksin." </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ondan sonra üzerine abanacak, sıkacak, sıkacak kaburgaları birbirine girecek. Ona doksandokuz tane büyük yılan sataşacak. Onlardan birisi yere üfürse, yerde hiçbir şey bitmez ve dünyada hayat da kalmaz. Hesap vermek için dirilinceye kadar, onun etinden koparacak, onu sokacaklar. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kabir, ya cennet bahçelerinden bir bahçedir, ya da cehennem çukurlarından bir çukurdur." </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ebû Saîd radıyallahu anh. Rezîn.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bizar, post: 137277, member: 12884"] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu: [/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"Eğer siz, lezzetleri yok eden ölümü ansaydınız, bu kadar çok konuşmazdınız. O lezzetleri yıkanı çokça anın! [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Kabir her gün şöyle konuşur: [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"Ben, gurbet eviyim. Ben, içinde yalnız yaşanan bir evim. Ben, içinde kurtlar ve zararlı böceklerin bulunduğu evim." [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]inanmış bir kul gömülünce, kabir ona şöyle der: [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"Merhaba, hoş geldin safa geldin! Sen üzerimde yürüyenlerin en sevimlisiydin. işte şimdi bana kavuştun. Sana yapacağım iyiliği kendi gözünle göreceksin." [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Sonra o kabir genişler, genişler ve ona cennete bakan bir kapı açılır. [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Azgın ve kâfir kula gelince, kabir ona şöyle seslenir: "Sana ne merhaba, ne hoş geldin, ne safa geldin! Çünkü sen, üzerimde yürüyen en nefret ettiğim kişiydin. Şimdi bana geldin, sana yapacaklarımı göreceksin." [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ondan sonra üzerine abanacak, sıkacak, sıkacak kaburgaları birbirine girecek. Ona doksandokuz tane büyük yılan sataşacak. Onlardan birisi yere üfürse, yerde hiçbir şey bitmez ve dünyada hayat da kalmaz. Hesap vermek için dirilinceye kadar, onun etinden koparacak, onu sokacaklar. [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Kabir, ya cennet bahçelerinden bir bahçedir, ya da cehennem çukurlarından bir çukurdur." [/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ebû Saîd radıyallahu anh. Rezîn.[/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Kabirin konuşmasi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…