Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
kabus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 291388" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="color: #ff0000">Med- cezir soluklar, ipek işlemeli seraplarda nefes ararken </span></p><p><span style="color: #ff0000">Mısralar dudaklarımı ısırıyor, konuşamıyorum </span></p><p><span style="color: #ff0000">Kayboluyorum devleşen sözcüklerin arasında </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bir harfin gölgesine salıyorum bedenimi </span></p><p><span style="color: #ff0000">Güftesiz besteler mırıldanıyorum, </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hazan değmiş başaklara. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Gelincikler kızıl kuşaklar bağlarken yeşil vadiye. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Raks eder, rüzgârın beline dolanan kerpiç tozları </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bakışlarım renk cümbüşünde boğulurken </span></p><p><span style="color: #ff0000">Emek çatlar toprağın bağrında </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hal böyleyken; </span></p><p><span style="color: #ff0000">İçimde nefsimin şeytanla pazarlık yaptığını hissediyorum </span></p><p><span style="color: #ff0000">Zâyî olan maziye demir atıyor aklım </span></p><p><span style="color: #ff0000">Ayaz bedenim ağıtlarla sıcağın koynuna gömülürken </span></p><p><span style="color: #ff0000">Nerde benim aşklarım, dilime doladıklarım. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Bakımsız bahçemde hangi tohum filiz verdi ki ? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Fevrice serptiğim tespih tanelerini hangi deniz köpüğü aldı gitti ? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Mutluluk vaadi ile yüreğimi çelen mavi koylar , </span></p><p><span style="color: #ff0000">Hangi gülüşün peşinde ? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Şehzade yüreğim, padişah tahtına oturmayacak mı? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Küle döndüm pişmanlık ateşinin harında </span></p><p><span style="color: #ff0000">Ya leyteler eklendi yüreğime ardı sıra . </span></p><p><span style="color: #ff0000">Halbuki; </span></p><p><span style="color: #ff0000">Gelişini hiç hissettirmedi ki sonsuzluk </span></p><p><span style="color: #ff0000">İrileşen gözbebeklerim birden açılıyor </span></p><p><span style="color: #ff0000">Soğuk terler yemiş bedenim titrerken, </span></p><p><span style="color: #ff0000">Oh bee! Daha vize almamış bu can, meleğimden diyorum. </span></p><p><span style="color: #ff0000">Melâl sesler yüreğin imdadına yetişiyor </span></p><p><span style="color: #ff0000">Sanki bir başına avare misin bu âlemde? </span></p><p><span style="color: #ff0000">Ölüm meleğin can kemiğine dayandığı an </span></p><p><span style="color: #ff0000">Dahasına da müstahaksın diyor. </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">KATRENUR</span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">teşekkürler ,yüreği sağlık...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 291388, member: 1008778"] [COLOR=#ff0000]Med- cezir soluklar, ipek işlemeli seraplarda nefes ararken Mısralar dudaklarımı ısırıyor, konuşamıyorum Kayboluyorum devleşen sözcüklerin arasında Bir harfin gölgesine salıyorum bedenimi Güftesiz besteler mırıldanıyorum, Hazan değmiş başaklara. Gelincikler kızıl kuşaklar bağlarken yeşil vadiye. Raks eder, rüzgârın beline dolanan kerpiç tozları Bakışlarım renk cümbüşünde boğulurken Emek çatlar toprağın bağrında Hal böyleyken; İçimde nefsimin şeytanla pazarlık yaptığını hissediyorum Zâyî olan maziye demir atıyor aklım Ayaz bedenim ağıtlarla sıcağın koynuna gömülürken Nerde benim aşklarım, dilime doladıklarım. Bakımsız bahçemde hangi tohum filiz verdi ki ? Fevrice serptiğim tespih tanelerini hangi deniz köpüğü aldı gitti ? Mutluluk vaadi ile yüreğimi çelen mavi koylar , Hangi gülüşün peşinde ? Şehzade yüreğim, padişah tahtına oturmayacak mı? Küle döndüm pişmanlık ateşinin harında Ya leyteler eklendi yüreğime ardı sıra . Halbuki; Gelişini hiç hissettirmedi ki sonsuzluk İrileşen gözbebeklerim birden açılıyor Soğuk terler yemiş bedenim titrerken, Oh bee! Daha vize almamış bu can, meleğimden diyorum. Melâl sesler yüreğin imdadına yetişiyor Sanki bir başına avare misin bu âlemde? Ölüm meleğin can kemiğine dayandığı an Dahasına da müstahaksın diyor. KATRENUR teşekkürler ,yüreği sağlık...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
kabus
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…