Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Kadın ile erkek arasında caiz olmayan durumlar nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 87681" data-attributes="member: 656"><p><strong><span style="color: #0000ff">KADIN ÖRTÜ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BİR VARLIKTIR.KADIN EVİNİN DIŞINA ÇIKTIĞI ZAMAN ŞEYTAN ONA GÖZÜNÜ DİKER.(ONU HARAMA NASIL ALET EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜR). </span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">HADİS-İ ŞERİF </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">"Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa, bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir." </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!... </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">MÜSLÜMAN KADINI ÖNCE BİRİNCİ EVİ OLAN TESETTÜRÜ </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">SONRA İKİNCİ TESETTÜRÜ OLAN EVİ KORUYOR..... </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">"BAŞÖRTÜ; ALLAH'IN EMRİ, MÜSLÜMAN KADININ ŞAHSİYETİDİR </span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!! </span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü</span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Sen ey müslüman kızı sen namus timsalisin </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Sen cennet güzelisin, hûriler misalisin </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Sen yolundaki gaziler misalisin </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">İslam yolunda olmak Mü`minin ülküsüdür </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Müslüman hanımların iffeti örtüsüdür </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur. , O ,çok bağışlayandır, çok esirgeyendir. (AHZAP 59) </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!" </span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Mehmet Akif Ersoy </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">başörtüm;bundan böyle ALLAH' ın izniyle seninleyim..sensizliğin sürgünlüğünü yaşadım üniversite yaşammda..ama bundan böyle bir duvar kenarında ayrılmayacağım senden..bundan böyle ben seninleyim..şunu biliyorumki ben seni bırakmazsam sen beni zaten bırakmazsın...! </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik... </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">inanmadın bir an bize </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">oysa hakikattır tümü </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">o sözler ALLAH'IN SÖZÜ </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">biliyoruz ki pişmansın </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">inanmadın bir an bize </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">...............................^^ </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">oysa hakikattır tümü </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">o sözler ALLAH'IN SÖZÜ'' </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">pişmansın gel mağfiret dile </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">GÜL örtülere bürün </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">başörtünü al gönlüne </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">hikmetlerle dolu KURAN'ın sözüne </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">gerçeklere kavuş </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">ahiret azığını başörtünü al </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">gel gül örtülere bürün................ </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">BASORTUMUZU GENÇLERiMiZLE TASIYACAGIZ GELECEK NESiLLERE... Kalemimizle, Siirimizle ve yuregimizle. Zulumlerinizi oyle naksedecegiz; oyle ilmek ilmek isleyecegiz ki yureklere ; nesillerce lanet okunacak size.(Birilerine ithafen) </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">CiCi SOZLERiNE KARSILIK MASALARINA KOYUP CIKARACAGIMIZ BiR DiN TASIMIYORUZ YUREGiMiZDE... </span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="color: #0000ff">yokluğun meğer gönlümde acıymış </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">dinmek bilmeyen bir sancıymış </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">her yaranın melhemi varmış </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">ama senin melhemin senmişsin </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">senden gayrısı seni tutmuyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">senden gayrısı seni hissettirmiyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">gönlüm gözüm senden gayrısyla örtülmüyor .. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #0000ff">senden gayrısı bana melhem olmuyormuş...şimdi daha iyi anlıyorum... </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 87681, member: 656"] [B][COLOR=#0000ff]KADIN ÖRTÜ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BİR VARLIKTIR.KADIN EVİNİN DIŞINA ÇIKTIĞI ZAMAN ŞEYTAN ONA GÖZÜNÜ DİKER.(ONU HARAMA NASIL ALET EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜR). [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]HADİS-İ ŞERİF [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]"Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa, bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir." [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]MÜSLÜMAN KADINI ÖNCE BİRİNCİ EVİ OLAN TESETTÜRÜ [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]SONRA İKİNCİ TESETTÜRÜ OLAN EVİ KORUYOR..... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]"BAŞÖRTÜ; ALLAH'IN EMRİ, MÜSLÜMAN KADININ ŞAHSİYETİDİR [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Sen ey müslüman kızı sen namus timsalisin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Sen cennet güzelisin, hûriler misalisin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Sen yolundaki gaziler misalisin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]İslam yolunda olmak Mü`minin ülküsüdür [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Müslüman hanımların iffeti örtüsüdür [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur. , O ,çok bağışlayandır, çok esirgeyendir. (AHZAP 59) [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!" [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Mehmet Akif Ersoy [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]başörtüm;bundan böyle ALLAH' ın izniyle seninleyim..sensizliğin sürgünlüğünü yaşadım üniversite yaşammda..ama bundan böyle bir duvar kenarında ayrılmayacağım senden..bundan böyle ben seninleyim..şunu biliyorumki ben seni bırakmazsam sen beni zaten bırakmazsın...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]inanmadın bir an bize [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]oysa hakikattır tümü [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]o sözler ALLAH'IN SÖZÜ [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]biliyoruz ki pişmansın [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]inanmadın bir an bize [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]...............................^^ [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]oysa hakikattır tümü [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]o sözler ALLAH'IN SÖZÜ'' [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]pişmansın gel mağfiret dile [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]GÜL örtülere bürün [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]başörtünü al gönlüne [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]hikmetlerle dolu KURAN'ın sözüne [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]gerçeklere kavuş [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]ahiret azığını başörtünü al [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]gel gül örtülere bürün................ [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]BASORTUMUZU GENÇLERiMiZLE TASIYACAGIZ GELECEK NESiLLERE... Kalemimizle, Siirimizle ve yuregimizle. Zulumlerinizi oyle naksedecegiz; oyle ilmek ilmek isleyecegiz ki yureklere ; nesillerce lanet okunacak size.(Birilerine ithafen) [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]CiCi SOZLERiNE KARSILIK MASALARINA KOYUP CIKARACAGIMIZ BiR DiN TASIMIYORUZ YUREGiMiZDE... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]yokluğun meğer gönlümde acıymış [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]dinmek bilmeyen bir sancıymış [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]her yaranın melhemi varmış [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]ama senin melhemin senmişsin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]senden gayrısı seni tutmuyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]senden gayrısı seni hissettirmiyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]gönlüm gözüm senden gayrısyla örtülmüyor .. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]senden gayrısı bana melhem olmuyormuş...şimdi daha iyi anlıyorum... [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Kadın ile erkek arasında caiz olmayan durumlar nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…