Kadın teni

bardak

Well-known member
Bir koku çeşidine "Kadın Teni" diyorlar...
Bu kadar ahlaksızlık olmaz... Kadın bu derece aşağılanmamalı... Onlar bizim anamız, bacımız, hanımımız, teyzemiz, halamız... Neden onları şehvetlerimize alet ediyoruz... Ayıp değil mi?
Yemeklerine "kadın budu köfte" kokularına "kadın teni" sebzelerine
"Ayşe kadın" çiçeklerine "kaynana dili" böceklerine "kara fatma" diyen bir toplum haremi ismetine nasıl hakim olacak? Bütün bunlar toplumun namus anlayış ibresidir...
Kokular isimlerini renklerden, renklerde meyva ve çiçeklerden alır... İşte kokular; Gül kokusu, Zambak kokusu, Nilüfer kokusu, nar çiçeği kokusu, leylak kokusu ve bir de Hacarül Esved kokusu...
Şehvetlerini kendilerine put edinenler malum kokulara ilaveten onlar da bir çeşit kokuya "kadın teni" diye bir koku çeşidi uydurmuşlar...
Düşüne biliyor musunuz; Restoranta gidiyoruz "kadın budu köfte" çiçekciye gidiyoruz "kaynana dili" kokucuya gidiyoruz "kadın teni" vs. İnsan utanır bunları söylemeye... Kadın-erkek utanmadan bunu söyleyebiliyorsa söyleyenlerin utanacak birşeyleri kalmamış demektir...

diye bir yazı okudum yorumlarınızı merak ediyorum...
???????????????????????????????????????????...

VUSLAT

Well-known member
çok önemli bir konuya değinmişsin bardak kardeşim...

evet öyle ki, sadece bunlarla yetinilse keşke...

güya araba reklemı ama yanıda uygun kıyafette olmayan bayan,

bilmem ne reklamı yanında bayan..

yani anlıcan bayanları her fitneye alet ediyorlar...

o hala düşen bayanlarıda Rabbim ıslah etsin inşaAllah...

bardak

Well-known member
Bu yazıdaki her söze sonuna kadar ben de katılıyorum.Reklam sektöründe bu çok çeşitli ve sürekli olan bir durum.
Bunu değiştirmek tabiki elimizde ama zihinlerde bu imajları silmek zaman alacak
Hep derler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye.Ne demek bence iyisi de var kötüsü de sırf kendi imajları için bu konularda abartı üstüne abartı var.o kadar yanlış bir tutum ki ama ne yazık ki beğeniliyor ve bulundukları sektörde yükselebiliyor, tabiki bizler tarafından bu durumun gerçekliğini bilenler haricinde...

Başka bir yara da bu tür hayasızlıklar ve şehvete teşvik ve tastik 'ler ..!!! (yiyeceklerde bile)

Her defasında ne alakaaaa dedirten kulağa - kalbe itici gelen edep dışı benzetmeler.

Deveye demişler boynun eğri < nerem doğruki > demiş
diye not düşmek istedim ama bu defada deve den haya ettim...:dft001::dft001:

GÖNÜLSIZIM

Well-known member
allah razı olsun can...ne yazıkki günümüzde kadınlar yem olarak kullanılıyo tab bu onlara göre medeniyet(!) kadın erkek eşitliği...ne duruma düştüklerinin hayvandan da aşağı bi derecede de olduklarının farkına bile varmadan..Rabbim böyle insanlara hidayet versin...