Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
Kadın teni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 159822" data-attributes="member: 1298"><p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #f50000"><strong>Bu yazıdaki her söze sonuna kadar ben de katılıyorum.Reklam sektöründe bu çok çeşitli ve sürekli olan bir durum.</strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #f50000">Bunu değiştirmek tabiki elimizde ama zihinlerde bu imajları silmek zaman alacak</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #f50000">Hep derler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye.Ne demek bence iyisi de var kötüsü de sırf kendi imajları için bu konularda abartı üstüne abartı var.o kadar yanlış bir tutum ki ama ne yazık ki beğeniliyor ve bulundukları sektörde yükselebiliyor, tabiki bizler tarafından bu durumun gerçekliğini bilenler haricinde...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Başka bir yara da bu tür hayasızlıklar ve şehvete teşvik ve tastik 'ler ..!!! (yiyeceklerde bile)</strong></span></p><p></p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Her defasında ne alakaaaa dedirten kulağa - kalbe itici gelen edep dışı benzetmeler.</span></strong></p><p></p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">Deveye demişler boynun eğri < nerem doğruki > demiş </span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'">diye not düşmek istedim ama bu defada deve den haya ettim...:dft001::dft001:</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 159822, member: 1298"] [RIGHT][FONT=Tahoma][COLOR=#f50000][B]Bu yazıdaki her söze sonuna kadar ben de katılıyorum.Reklam sektöründe bu çok çeşitli ve sürekli olan bir durum.[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#f50000]Bunu değiştirmek tabiki elimizde ama zihinlerde bu imajları silmek zaman alacak[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#f50000]Hep derler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye.Ne demek bence iyisi de var kötüsü de sırf kendi imajları için bu konularda abartı üstüne abartı var.o kadar yanlış bir tutum ki ama ne yazık ki beğeniliyor ve bulundukları sektörde yükselebiliyor, tabiki bizler tarafından bu durumun gerçekliğini bilenler haricinde...[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT] [RIGHT][FONT=Tahoma][B]Başka bir yara da bu tür hayasızlıklar ve şehvete teşvik ve tastik 'ler ..!!! (yiyeceklerde bile)[/B][/FONT][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT=Tahoma]Her defasında ne alakaaaa dedirten kulağa - kalbe itici gelen edep dışı benzetmeler.[/FONT][/B][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT=Tahoma]Deveye demişler boynun eğri < nerem doğruki > demiş [/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma]diye not düşmek istedim ama bu defada deve den haya ettim...:dft001::dft001:[/FONT][/B][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
Kadın teni
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…