Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kadınlar :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 30225" data-attributes="member: 8"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Courier New'"><strong>1 - Birini Daha Bul</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Iki genç kiz parkta gezintiye çikmislardi. Bir bahriyeli de bir saattir kizlarin </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">pesini birakmiyordu. Nihayet kizlarin sabri tasti ve bir tanesi arkasini dönerek </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">bahriyeliye sert bir yüzle baktiktan sonra hiddetle, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Bak, ya bizi takip etmekten vazgeç, yahut bir arkadasini daha bulup öyle gel. </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>2 - Mazi</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Kiz nisanlisini eve çagirdi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Gel otur sevgilim, evlenmeden önce sana tüm mazimi açikça anlatmaliyim... </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Iyi ama hayatim bunu iki hafta önce yapmistin ya unuttun mu? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- O iki hafta önceydi hayatim... </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>3 - Benim Askim</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Genç adam sevdigi kadina evlenme teklif etmisti. Ancak kiz biraz mahçup bir </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">tavirla, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Ama ben seni sevmiyorum ki, evlenmemiz yanlis olmaz mi? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Genç adam hiç istifini bozmadan cevapladi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">-Olsun, benim askim ikimize de yeter!... </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>4 - Hep Ayni, Hep Ayni</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Yeni evli Kadınla kocası konusuyorlardi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Sevgilim, söyle bana hayatina giren ilk erkek ben miyim? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Tabii canim, ama anlamiyorum, nedense bütün erkekler hep ayni seyi </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">soruyorlar!.. </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>5 - Kutsal Seyler</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Iki sevgili oturmus konusuyorlardi. Genç kiz, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin. Erkek, kizin saçlarini </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">oksayarak cevap verdi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Beni buna inandirmak senin elinde. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Bak, hayatimin en kutsal iki seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Adam meraklandi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Kiz ayni hizla cevap verdi, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">-Çocuklarim tabii ki... </span></span></p><p> </p><p> </p><p></p><p></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>7 - Nereden Anlamis?</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Genç kiz sevgilisiyle telefonda konusuyordu, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Bu gece bize gelmesen iyi olur sekerim. Babamin öfkesinden yanina </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">yaklasilmiyor. Dün geceki gezintiyi onun arabasiyla yaptigimizi </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">anlamis... </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Ne diyorsun! Nereden haber almis acaba? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Nerden olacak... Çarptigimiz adam babammis... </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>8 - Ilk Ask</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Evliliklerinin üstünden henüz bir ay geçmistir. Mutlu koca, genç ve güzel </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">karisina derki </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Ilk ask ne kadar tatli, ne kadar heyecanli degil mi ? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">karisi yanitlar : </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Evet... Ama seni tanidigima da memnunum... </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>14 - Bakis Olayi</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Iki kadin aralarinda konusuyorlarmis : </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Erkeklerde ilk baktigin sey nedir? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Onlarin bana bakip bakmadiklari... </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black"><strong>15 - Bekledim STOP</strong> </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">Ikinci Dünya Savas nda Italya daki Amerikan erlerinden birine sevgilisinden </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">telgraf gelmis. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: black">- Seni bekliyorum STOP Babanla evlendim STOP Sevgiler STOP Annen STOP </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 30225, member: 8"] [COLOR=black][FONT=Courier New][B]1 - Birini Daha Bul[/B] [/FONT][/COLOR] [FONT=Courier New][COLOR=black]Iki genç kiz parkta gezintiye çikmislardi. Bir bahriyeli de bir saattir kizlarin [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]pesini birakmiyordu. Nihayet kizlarin sabri tasti ve bir tanesi arkasini dönerek [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]bahriyeliye sert bir yüzle baktiktan sonra hiddetle, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Bak, ya bizi takip etmekten vazgeç, yahut bir arkadasini daha bulup öyle gel. [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]2 - Mazi[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Kiz nisanlisini eve çagirdi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Gel otur sevgilim, evlenmeden önce sana tüm mazimi açikça anlatmaliyim... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Iyi ama hayatim bunu iki hafta önce yapmistin ya unuttun mu? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- O iki hafta önceydi hayatim... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]3 - Benim Askim[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Genç adam sevdigi kadina evlenme teklif etmisti. Ancak kiz biraz mahçup bir [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]tavirla, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Ama ben seni sevmiyorum ki, evlenmemiz yanlis olmaz mi? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Genç adam hiç istifini bozmadan cevapladi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]-Olsun, benim askim ikimize de yeter!... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]4 - Hep Ayni, Hep Ayni[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Yeni evli Kadınla kocası konusuyorlardi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Sevgilim, söyle bana hayatina giren ilk erkek ben miyim? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Tabii canim, ama anlamiyorum, nedense bütün erkekler hep ayni seyi [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]soruyorlar!.. [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]5 - Kutsal Seyler[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Iki sevgili oturmus konusuyorlardi. Genç kiz, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin. Erkek, kizin saçlarini [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]oksayarak cevap verdi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Beni buna inandirmak senin elinde. [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Bak, hayatimin en kutsal iki seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur. [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Adam meraklandi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Kiz ayni hizla cevap verdi, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]-Çocuklarim tabii ki... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]7 - Nereden Anlamis?[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Genç kiz sevgilisiyle telefonda konusuyordu, [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Bu gece bize gelmesen iyi olur sekerim. Babamin öfkesinden yanina [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]yaklasilmiyor. Dün geceki gezintiyi onun arabasiyla yaptigimizi [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]anlamis... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Ne diyorsun! Nereden haber almis acaba? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Nerden olacak... Çarptigimiz adam babammis... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]8 - Ilk Ask[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Evliliklerinin üstünden henüz bir ay geçmistir. Mutlu koca, genç ve güzel [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]karisina derki [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Ilk ask ne kadar tatli, ne kadar heyecanli degil mi ? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]karisi yanitlar : [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Evet... Ama seni tanidigima da memnunum... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]14 - Bakis Olayi[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Iki kadin aralarinda konusuyorlarmis : [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Erkeklerde ilk baktigin sey nedir? [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Onlarin bana bakip bakmadiklari... [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black][B]15 - Bekledim STOP[/B] [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]Ikinci Dünya Savas nda Italya daki Amerikan erlerinden birine sevgilisinden [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]telgraf gelmis. [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=black]- Seni bekliyorum STOP Babanla evlendim STOP Sevgiler STOP Annen STOP [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kadınlar :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…