Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
kadınların muhteşem cewapları :p
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 113544" data-attributes="member: 6082"><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Neden? Sizin yok mu?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz!</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım.</span></span></strong></p><p> <strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Ben o filmi gördüm.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Sizden saklanıyordum.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim...</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Bu koltuk boş mu?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Erkek: Ne işle meşgulsünüz?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 113544, member: 6082"] [B][COLOR=black][FONT=Trebuchet MS]Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu?[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Trebuchet MS] Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak. Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.[/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
kadınların muhteşem cewapları :p
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…