Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kafiyesiz Aşk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 19005" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kırık-dökük bir sevda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">duygularım toslamış buz dağına </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">cemreleri unuttum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">düşlerim kar altında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">korkular kiralıyorum buz çölünde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yürüyorum, gecenin düğümlendiği yere </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">menzil ırak şimdilerde, yolculuk yakın </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">darbe ağır, yara derin gönülde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">cenaze sularında yunuyor umutlarım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bugünlerde farklı esiyor kavak yelleri serde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ay çiçekleri hüzne çeviriyor yüzünü </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir matem kokusu taşıyor gecelerden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">heykeller dikiyorum tunçlaşmış bekleyişlerden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir şair resmediyorum sol göğsüne, dilimle </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">arzular kırbaçlanmış </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zikzaklar çiziyor aklım dolambaçsız yollarda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bölündükçe büyüyor korkularım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">üşüyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dümen kırık, acılar fora </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">artık yazılmamış bir kaderdir rotam </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kabir kokan dudaklarında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">asılı kalmış yarınlar karanlık yıldızlara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">keşişlemeden esince rüzgarlar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">titriyorum gözlerine baktığımda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hislerim kıyam etmiş, ayakta </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ne isyanlar yaşıyorum içimde, celali </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir tarafı eski, bir yüzü yeni </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">öksüzlerin âh'ı yüklü sırtıma, </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Felluce'nin figanı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">vebali boynumdadır ölmüş kelebeklerin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bendedir soğuk gecelerin kavurduğu kaygılar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">unuttum daha dün gördüğüm rüyaları </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">unutulmuşken görülmemiş rüyalarda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">suçlusu benim karanlık gecelerin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">acıktığımı hatırlıyorum aşka </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ağıtları duyulduğunda doğmamış bebeklerin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">açlığımı unutuyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bakidir susuzluğum sevda okyanusunda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yürüyorum, adı konulmamış belalara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">lirik bir yalan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çamurdan bir sevda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">balçıktan zevk alan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çekiyor beni karabatak düşünceler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bilinmeyenin bilinmez bilgeliğine </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zifafsız vuslatlar yaşıyorum, nikahsız ayrılıklar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">mümteni hülyalar peşinde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">boğuluyorum ter kokulu bir deryada </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kepeklerim mahrem yerlerime merhem </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sırtlanmışım dünyayı mehtapsız karanlıklarda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gidiyorum ölmüş gölgelerin izinden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">can çekişen umutlarım heybemde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">buruk bakıyor gözlerim azdıran güzelliğine </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ayaklarım gamlı yürüyor bu ara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gamsız dolaşırken kanım damarlarımda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aksis mundi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yıkıldı gönlümün direği </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">düşmüyor dilimden isyan kokan dualar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tövbesiz günahlara dalıyorum sabaha kadar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Leyle-i Kadir'de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">küçüldükçe büyüyorum gözümde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">büyüdükçe küçülüyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aklım yorgun </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yasaklar yorgan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">vurgun yemişim en durgun sularda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">en soğuk sularda kırka yükselmiş ateş </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">başlamış sayıklamalar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kışın... </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">temmuzda... </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dökülüyor yapraklar... </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">berzahta bir sual </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">düz yollarda yalpalayan bir sevda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">biraz kör, biraz topal </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kırık vuruyor notalara anılar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sarhoş olmuş makam-ı nihavent </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yanık türkü dinlemekten </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">atığımdan beri aklımın pabuçlarını dama </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">çıplak gezinmekteyim Arnavut kaldırımlarında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">peşindeyim her gördüğüm güzelin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">derin bir kabus var Bosna sokaklarında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">korkulu bir rüya </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sıkışmış mengeneye tabirler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kurşun olmuş aydınlık, tutulmuş güneş </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">siyaha vurulmuşum beyaz lekelenince </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">içimde kekeme bir intizar </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yelken açmışım şifasız yaralara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kanadı kırık inançlarım ısıtmıyor ruhumu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ne de sokak lambaları </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">uryan kalmışım pervane yalnızlığımda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">vergisi fazla bu aşkın, diyeti ağır </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yüreğim soğumuyor feryat cehenneminde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yanıyorum tam da üşüdüğüm yerde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">en karanlık sayfalarında tarihin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">daha yakılmadan ateş </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yazı icat edilmeden daha </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zincirlemişim ruhumu deniz gözlerine </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kâlû Belâ'da </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ismin dudaklarımda zikir </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">fikrim heyelan altında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zemheri bir ayazda susuyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">"fırtına öncesi bir sukut bu" </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">mahşeri bir gürültü </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">unuttun mu? nadasa bıraktığım gün vuslatı, çoraktı yüreğin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yağmur duasına çıkmıştım ya hani.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hani kurban etmiştim ya kendi ellerimle kalbimi, </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">adağım sendin işte </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">senin için bağlamıştım çaputları iğde dallarına </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sulamıştım nilüferleri </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">vuslat pınarında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yıkansın diyordum kor yürekler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">heyhat! aksis mundi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sevgi yağmurlarından damıtılmış ateşlerde, donuyorum şimdi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kifayetsiz bir sevda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">eğiriyorum yumak olmuş karanlıkları </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">pusulasız kalmışım Araf'ta </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dayanmış kapıma gece </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">nasır tutmuş bekleyişlerde hüzün </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tek mevsim var zihnimde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir parça kara kış, bir salkım yaz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">hülasa sonbahar, hazan, güz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">alaca bir sevda bu, alaca karanlıkta </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">birazcık gece, bir tutam gündüz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sözde ikramiye günü yarın bir busecik zamla </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tarihi satın alacaktım yalanlardan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">mecnuna aşk satacaktım pazarlıksız </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yakamozlar altında </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">heyhat! aksis mundi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">renklerimi kaybettim ararken ahengimi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">rahmeti unuttu yağmur </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">gri bir lanet yağıyor şimdi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">açmıyor eskisi gibi çiçekler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bazen "beden" oluyorum cennetten kovulan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">İbrahim'e ateş, İsa'ya çarmıh </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">içimi gıdıklıyor şeytan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">en zayıf yerlerimde arsız vesveseler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kalbim çivilenince aşka </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kilitlenince zaman </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kutsuyor beni vaftizci Yahya </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kah kuyu oluyorum Yusuf'a, Kenan'da </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">miracım yarım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kah ikiye yarılıyor aklım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akdeniz'de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Leyla'yı arıyorum şimdi Maria'yı kaybettiğim yerde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aksis mundi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sahi, bu aşkın redifi kimdi? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sahici bir riya </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">eli kulağında bir ayrılık </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">vuslat uzlette artık </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Eros sağır, Afrodit ama </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir veba havası var Olimpus'ta </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">şifa olmuyor yaralara şamanların dansı </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aksis mundi, gün bu gün </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">umutlar yeşeriyor dağlarda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Tûr'u Musa'ya bıraktım dün, Zeytin'i İsa'ya </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Atlantis'i arıyorum şimdi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yanımda gül kokulu bir yetim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">göbeği kesiliyor alemin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bakir bir sevinç bu, tadılmamış bir haz </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bağ bozumu ayrılıklar nöbette </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ümitler beyaz bakıyor yasak meyvelere </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Horasan'da, vakit hasat vakti </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zevkleri sen topla diyorum, ıstırapları ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kabe'de ruh olayım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akdeniz'de beden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green"></span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kafiyesiz aşk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kurumuş bir papatya </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">su arıyor gönül kör kuyularda </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bekçisi hani duyguların, zaptiyeleri nerde? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">yaktım tüm anızlarını hislerimin </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">talan olmuş sevdaların peşinde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">körkütük sarhoşluk bu </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">zonkluyor kasıklarımda en ayıp duygular </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sıkıştırıyor göğsümü gölgesiz bir heyecan </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">girdap olmuş çekiyor beni derinliklere </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kükredikçe kükrüyor kamçılanan arzular </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Akdeniz'de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">aksis mundi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Hermes'te kim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tercümanım İdris benim </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">lanetler okuyorum Ben-i İsrail'e, İsmail'in dilinden </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir cümle dolaşıyor hançeremde </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">dilimde öfkeli türküler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">lodos, poyraz, alize </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">acı esiyor yeller acımaz dediğim yerleri acıtarak </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">buram buram yas kokuyor caddeler </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sokakların en yakın arkadaşı ölüm </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Beyt-i Lahim'de </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">tekbir, isyan, şehadet, küfür </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">fecir vakti fucûr </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kan çekiliyor damarlarımdan hokkalara </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kırmızı bir ayrılık bu, kırmızı bir dumur </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Kerbelâyı kırmızı besteliyor nabzım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sol fa sol la </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">kanımda kardeş yarası </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">bir yanda oğlum bir yanda kızım </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">ağlıyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">Maçin'de kaybettiğim kimliği, Akdeniz'de arıyorum şimdi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">köprüleri yaktığımdan beri anılarımla </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">boşadığımdan beri hayallerimi </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">soruyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">sahi, redifi kimdi bu aşkın? </span></strong></p><p><strong><span style="color: green">nerede aksis mundi? </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: green">ASIM YAPICI </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 19005, member: 5"] [B][COLOR=green]kafiyesiz aşk bu kırık-dökük bir sevda duygularım toslamış buz dağına cemreleri unuttum düşlerim kar altında korkular kiralıyorum buz çölünde yürüyorum, gecenin düğümlendiği yere menzil ırak şimdilerde, yolculuk yakın darbe ağır, yara derin gönülde cenaze sularında yunuyor umutlarım bugünlerde farklı esiyor kavak yelleri serde ay çiçekleri hüzne çeviriyor yüzünü bir matem kokusu taşıyor gecelerden heykeller dikiyorum tunçlaşmış bekleyişlerden bir şair resmediyorum sol göğsüne, dilimle arzular kırbaçlanmış zikzaklar çiziyor aklım dolambaçsız yollarda bölündükçe büyüyor korkularım üşüyorum kafiyesiz aşk bu dümen kırık, acılar fora artık yazılmamış bir kaderdir rotam kabir kokan dudaklarında asılı kalmış yarınlar karanlık yıldızlara keşişlemeden esince rüzgarlar titriyorum gözlerine baktığımda hislerim kıyam etmiş, ayakta ne isyanlar yaşıyorum içimde, celali bir tarafı eski, bir yüzü yeni öksüzlerin âh'ı yüklü sırtıma, Felluce'nin figanı vebali boynumdadır ölmüş kelebeklerin bendedir soğuk gecelerin kavurduğu kaygılar unuttum daha dün gördüğüm rüyaları unutulmuşken görülmemiş rüyalarda suçlusu benim karanlık gecelerin acıktığımı hatırlıyorum aşka ağıtları duyulduğunda doğmamış bebeklerin açlığımı unutuyorum bakidir susuzluğum sevda okyanusunda yürüyorum, adı konulmamış belalara kafiyesiz aşk bu lirik bir yalan çamurdan bir sevda balçıktan zevk alan çekiyor beni karabatak düşünceler bilinmeyenin bilinmez bilgeliğine zifafsız vuslatlar yaşıyorum, nikahsız ayrılıklar mümteni hülyalar peşinde boğuluyorum ter kokulu bir deryada kepeklerim mahrem yerlerime merhem sırtlanmışım dünyayı mehtapsız karanlıklarda gidiyorum ölmüş gölgelerin izinden can çekişen umutlarım heybemde buruk bakıyor gözlerim azdıran güzelliğine ayaklarım gamlı yürüyor bu ara gamsız dolaşırken kanım damarlarımda aksis mundi yıkıldı gönlümün direği düşmüyor dilimden isyan kokan dualar tövbesiz günahlara dalıyorum sabaha kadar Leyle-i Kadir'de küçüldükçe büyüyorum gözümde büyüdükçe küçülüyorum aklım yorgun yasaklar yorgan vurgun yemişim en durgun sularda en soğuk sularda kırka yükselmiş ateş başlamış sayıklamalar kışın... temmuzda... dökülüyor yapraklar... kafiyesiz aşk bu berzahta bir sual düz yollarda yalpalayan bir sevda biraz kör, biraz topal kırık vuruyor notalara anılar sarhoş olmuş makam-ı nihavent yanık türkü dinlemekten atığımdan beri aklımın pabuçlarını dama çıplak gezinmekteyim Arnavut kaldırımlarında peşindeyim her gördüğüm güzelin derin bir kabus var Bosna sokaklarında korkulu bir rüya sıkışmış mengeneye tabirler kurşun olmuş aydınlık, tutulmuş güneş siyaha vurulmuşum beyaz lekelenince içimde kekeme bir intizar yelken açmışım şifasız yaralara kanadı kırık inançlarım ısıtmıyor ruhumu ne de sokak lambaları uryan kalmışım pervane yalnızlığımda vergisi fazla bu aşkın, diyeti ağır yüreğim soğumuyor feryat cehenneminde yanıyorum tam da üşüdüğüm yerde kafiyesiz aşk bu en karanlık sayfalarında tarihin daha yakılmadan ateş yazı icat edilmeden daha zincirlemişim ruhumu deniz gözlerine Kâlû Belâ'da ismin dudaklarımda zikir fikrim heyelan altında zemheri bir ayazda susuyorum "fırtına öncesi bir sukut bu" mahşeri bir gürültü unuttun mu? nadasa bıraktığım gün vuslatı, çoraktı yüreğin yağmur duasına çıkmıştım ya hani.. hani kurban etmiştim ya kendi ellerimle kalbimi, adağım sendin işte senin için bağlamıştım çaputları iğde dallarına sulamıştım nilüferleri vuslat pınarında yıkansın diyordum kor yürekler heyhat! aksis mundi sevgi yağmurlarından damıtılmış ateşlerde, donuyorum şimdi kafiyesiz aşk bu kifayetsiz bir sevda eğiriyorum yumak olmuş karanlıkları pusulasız kalmışım Araf'ta dayanmış kapıma gece nasır tutmuş bekleyişlerde hüzün tek mevsim var zihnimde bir parça kara kış, bir salkım yaz hülasa sonbahar, hazan, güz alaca bir sevda bu, alaca karanlıkta birazcık gece, bir tutam gündüz sözde ikramiye günü yarın bir busecik zamla tarihi satın alacaktım yalanlardan mecnuna aşk satacaktım pazarlıksız yakamozlar altında heyhat! aksis mundi renklerimi kaybettim ararken ahengimi rahmeti unuttu yağmur gri bir lanet yağıyor şimdi açmıyor eskisi gibi çiçekler bazen "beden" oluyorum cennetten kovulan İbrahim'e ateş, İsa'ya çarmıh içimi gıdıklıyor şeytan en zayıf yerlerimde arsız vesveseler kalbim çivilenince aşka kilitlenince zaman kutsuyor beni vaftizci Yahya kah kuyu oluyorum Yusuf'a, Kenan'da miracım yarım kah ikiye yarılıyor aklım Akdeniz'de Leyla'yı arıyorum şimdi Maria'yı kaybettiğim yerde aksis mundi sahi, bu aşkın redifi kimdi? kafiyesiz aşk bu sahici bir riya eli kulağında bir ayrılık vuslat uzlette artık Eros sağır, Afrodit ama bir veba havası var Olimpus'ta şifa olmuyor yaralara şamanların dansı aksis mundi, gün bu gün umutlar yeşeriyor dağlarda Tûr'u Musa'ya bıraktım dün, Zeytin'i İsa'ya Atlantis'i arıyorum şimdi yanımda gül kokulu bir yetim göbeği kesiliyor alemin bakir bir sevinç bu, tadılmamış bir haz bağ bozumu ayrılıklar nöbette ümitler beyaz bakıyor yasak meyvelere Horasan'da, vakit hasat vakti zevkleri sen topla diyorum, ıstırapları ben Kabe'de ruh olayım Akdeniz'de beden kafiyesiz aşk bu kurumuş bir papatya su arıyor gönül kör kuyularda bekçisi hani duyguların, zaptiyeleri nerde? yaktım tüm anızlarını hislerimin talan olmuş sevdaların peşinde körkütük sarhoşluk bu zonkluyor kasıklarımda en ayıp duygular sıkıştırıyor göğsümü gölgesiz bir heyecan girdap olmuş çekiyor beni derinliklere kükredikçe kükrüyor kamçılanan arzular Akdeniz'de aksis mundi Hermes'te kim tercümanım İdris benim lanetler okuyorum Ben-i İsrail'e, İsmail'in dilinden bir cümle dolaşıyor hançeremde dilimde öfkeli türküler lodos, poyraz, alize acı esiyor yeller acımaz dediğim yerleri acıtarak buram buram yas kokuyor caddeler sokakların en yakın arkadaşı ölüm Beyt-i Lahim'de tekbir, isyan, şehadet, küfür fecir vakti fucûr kan çekiliyor damarlarımdan hokkalara kırmızı bir ayrılık bu, kırmızı bir dumur Kerbelâyı kırmızı besteliyor nabzım sol fa sol la kanımda kardeş yarası bir yanda oğlum bir yanda kızım ağlıyorum Maçin'de kaybettiğim kimliği, Akdeniz'de arıyorum şimdi köprüleri yaktığımdan beri anılarımla boşadığımdan beri hayallerimi soruyorum sahi, redifi kimdi bu aşkın? nerede aksis mundi? [/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=green]ASIM YAPICI [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kafiyesiz Aşk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…