Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kahraman Tazeoğlu - Araz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merih" data-source="post: 169589" data-attributes="member: 2"><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Kahraman Tazeoğlu - Araz</span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span><span style="font-family: 'Tahoma'">"Yalnızım çünkü sen varsın" </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"gel" desen gelirdim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gittiğin uzakta bendim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dağ gibi bir ihanetten düştüm </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bu kendime son gelişim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ölümbaz öpüşler kusuyorum ceplerime </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kendimi suçüstü yakalıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve kentsizliğimin isimsizliğini </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Araz'a uyak düşüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gözlerime senden düşler sürüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ıslak bileklerim kan bayramına yatıyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bana en büyük tehdit yine ben oluyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sonra bir durağa yaslanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sonra bir kente </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve sen gidiyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ben kanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">diyorlar ki; kendini dinleme hiçbir şey söylemiyorsun.</span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelirdim biliyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yorgun Haliç'e biraz inat </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">biraz ihanet bırakıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ellerinden bir tedirginliği bir tehdidi avuçluyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">aklıma düşüyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">düşüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">düşünce </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">üşüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">azgın hüzünlerle körlüğüme göçüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ayrılığın saati kaç geçiyor bilmiyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yalanlarımla bir hiçlikteyim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">beni içinden kaç </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bu kentte her yağmur kendini ağlar </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">aklıma düşsen yalnızlık oluyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">nerde kimi üşüyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">artık kendini yakan bir ateşim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şimdi boş duraklara yaslanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">boş kentlere </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gün düşlerime dönüşlerimde </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bakışın içiyor beni gözlerimden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gövdemi düşürüyorum güz yavrusu duraklara </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">uzaklığına uzanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sevdiğin sonbahar geçiyor üstümden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ama artık hiçbir göğü içmiyorsun dudaklarımdan </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yıkılıyorum şarkılara </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"kimseler biliyor" </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yalnızlık dostumdu </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şimdi korkum oluyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">artık her şey kımıltısız bir geceye dönüşüyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">güz artığı saçlarımda oynaşan sensizlik </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">göz karana yenik düşüyor en korkak yanlarımdan </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kendimi yitirdikçe sana gidiyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">göbek çukurumda sobelere karanlık uyutuyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">düş satıcısı ispiyoncu bir ihtiyarın insafına kalıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">uysal yalnızlıklar satın alıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gülüşümle ödeyerek </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve içimde yalancı bir katil taşıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kirli sözlerimi temize çekme </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gözlerim ihanete ihbar taşıyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kuşkulu bir cinayeti fısıldıyor kaşlarına </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sözü namluna sürmelisin şimdi </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">en yaralı yanımdan vurmalısın beni </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">çünkü uçmak düşmeyi göze almaktır </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">avlunda bıraktığım az kullanılmış intiharları deniyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ne vakit nikotinli ellerinden yola çıksam </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">susuşuna kan döküyor gözlerim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sen gözüne çiğ kaçtı sanıyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa bilmelisin Araz'ım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kimsenin içi görünmez </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve hiç bulamadıklarını </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">asla yitiremezsin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bak şimdi aramızda sessiz kalıyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">söylenecek bütün sözler </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">her sabah akşam oluyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">alnından ellerine damlıyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yüzündeki yağmurla iniyorsun kente </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">içine dert oluyorsun kentin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dışına yağmur </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yüreğinde dağılıyor kristal şehirler </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">duvarların kan öksürüyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve sen </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">başkalarının gözlerini </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yüzümde aramamayı öğreniyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">beni bir durağa yaslıyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">beni bir kente </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gidiyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">susmak en inatçısı olmaktır yalnızlığın </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">en susmakta neydi öyle </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sen en dinlerken </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">biliyorum Araz'ım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">insan kendini bulmamalı, hep aramalı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gittiğin yerden başlıyorum öyleyse </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gece cinnetlerimi de alıp yanıma </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">denize bakmayı bilmeyenler </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bir gün mutlaka boğulur </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">işte bundandır gözlerinden kaçışlarım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">siz hiç yar saçının bir telinden kendinize gurbet </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yaptınız mı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ben şimdi gurbetim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">içimde taşıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">heba olsa da senlerce yılım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa "gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ömrümden düşürdüğüm sol anahtarlarına takılıyorum hep </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve hayat yüklü kamyonlar geçiyor üstümden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şairler ölüdür derler </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">inanmıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">en karanlık ceketimi giyiyordum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ışığa kördüm çünkü </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şimdi ise güneşe ilerliyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dirilmek için </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kimliği paslanıyor eski bir anarşistin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gecenin kör gözünden utanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">hadi bana en militan kelimelerle saldır </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">batır içime cümlelerini </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">beyhude bir dehşet bırak </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">hak ediyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gizlilikten ölmek üzere olan bir akrep sızıyor içime </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">can kaybından ölüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">cenazemde namaz kılacağım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">zan altındayım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yalanıma inanıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yorgun söylentiler kanıyor solgun yaralarımdan </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kırılır mı bilmem hüznümde taşıdığım kin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kinim kendime </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">susuşum sana </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">küsüşüm tüm dünyaya </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">üstü kalsın ihanetimin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"gel" desen gelecektim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yine bir tren geçiyor içimden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sen kesiliyorum gülüşümün karşılığı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">saçların bir rüzgarın öyküsünü taşıyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">görmüyorum söylemiyorsun kırılıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">hiçliğimin etleri yolunuyor şizofrenik bir gecede </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sana bir öykü çıkarıyorum ağzımdan </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">süsle beni ey aşk </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">geçtiğin yerleri öpüyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yarısı yanık bir aşkın küllerini taşıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dişlerindeki nikotin tadı terkimde </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sirenler ve ateş hatları içip </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">sesini peydahlıyorum kendimden ve kentimden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ıslak ceplerimi buluyorum el yordamıyla </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yasadışıyım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">tutukla beni gözlerimden </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kalemim bitti yitirdi şiirini şuur </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">öldü kanımdaki mürekkep balığı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">solumdaki sise intihar etti intiharlar </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bir aşkı kaça katlayabilirdi ki ezik bir yürek </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yaşamak için geç bir zaman </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ölmek için ise erken </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">çok davullu bir senfoni sürçüyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dikiş tutmaz ayrılığımda </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kirpiğinden yapılma bir darağacına </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">geceyi asıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yoksun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bu yağmurlar ıslatmıyor beni </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bir durağa yaslanıyorum sensiz </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gidişinin en sessiz harfinden yırtılıyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"gel" desen gelecektim oysa </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kulaklarımdan bordo denizler dökülüyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şimdi herkes biraz sen biraz acı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">göğsümde bir vagon </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gizli sözler batıyor </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">fırtınalar çıkıyor üstüme </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">şakağımda </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">intihar acemisi bir şairin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">delilik provaları </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">arkandan uluyan kapılardan </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">söküyorum kokunu </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yokluğunu kokluyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">yokluğunu yokluyorum </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">çöz gözlerimi senden hadi </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ücranda yak bakışımı </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">gözlerine bekçi sevdam </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">dünden ve senden kalmayım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">içine her düşen </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kendi keşfi sanıyor seni </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">oysa sen </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">melekleri bile kıskandıracak kadar kendinsin</span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ve kendini acıtmak istiyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">ama güller kendine batamaz </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">bilmiyor musun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"gel" mi diyorsun </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">herkes kendi gördüğüne bakar </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">peki hayatın rüzgarında kime yelkeniz </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">hadi en kanadığımız yerden susalım </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"gel" desen gelirdim </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">"git" dedin ve gittin </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Aşka... </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Rüzgara... </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Ayrılığa... </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">Zamana... </span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'">eyvallah...</span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merih, post: 169589, member: 2"] [FONT=Tahoma]Kahraman Tazeoğlu - Araz [/FONT][FONT=Tahoma]"Yalnızım çünkü sen varsın" "gel" desen gelirdim gittiğin uzakta bendim dağ gibi bir ihanetten düştüm bu kendime son gelişim ölümbaz öpüşler kusuyorum ceplerime kendimi suçüstü yakalıyorum ve kentsizliğimin isimsizliğini Araz'a uyak düşüyorum gözlerime senden düşler sürüyorum ıslak bileklerim kan bayramına yatıyor bana en büyük tehdit yine ben oluyorum sonra bir durağa yaslanıyorum sonra bir kente ve sen gidiyorsun ben kanıyorum diyorlar ki; kendini dinleme hiçbir şey söylemiyorsun. oysa "gel" desen gelirdim biliyorsun yorgun Haliç'e biraz inat biraz ihanet bırakıyorum ellerinden bir tedirginliği bir tehdidi avuçluyorum aklıma düşüyorsun düşüyorum düşünce üşüyorum azgın hüzünlerle körlüğüme göçüyorum ayrılığın saati kaç geçiyor bilmiyorum yalanlarımla bir hiçlikteyim beni içinden kaç bu kentte her yağmur kendini ağlar aklıma düşsen yalnızlık oluyorum ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir nerde kimi üşüyorsun artık kendini yakan bir ateşim kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz şimdi boş duraklara yaslanıyorum boş kentlere oysa "gel" desen gelecektim gün düşlerime dönüşlerimde bakışın içiyor beni gözlerimden gövdemi düşürüyorum güz yavrusu duraklara uzaklığına uzanıyorum sevdiğin sonbahar geçiyor üstümden ama artık hiçbir göğü içmiyorsun dudaklarımdan yıkılıyorum şarkılara "kimseler biliyor" yalnızlık dostumdu şimdi korkum oluyor oysa "gel" desen gelecektim artık her şey kımıltısız bir geceye dönüşüyor güz artığı saçlarımda oynaşan sensizlik göz karana yenik düşüyor en korkak yanlarımdan kendimi yitirdikçe sana gidiyorum göbek çukurumda sobelere karanlık uyutuyorum düş satıcısı ispiyoncu bir ihtiyarın insafına kalıyorum uysal yalnızlıklar satın alıyorum gülüşümle ödeyerek ve içimde yalancı bir katil taşıyorum yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben kirli sözlerimi temize çekme oysa "gel" desen gelecektim gözlerim ihanete ihbar taşıyor kuşkulu bir cinayeti fısıldıyor kaşlarına sözü namluna sürmelisin şimdi en yaralı yanımdan vurmalısın beni çünkü uçmak düşmeyi göze almaktır avlunda bıraktığım az kullanılmış intiharları deniyorum ne vakit nikotinli ellerinden yola çıksam susuşuna kan döküyor gözlerim sen gözüne çiğ kaçtı sanıyorsun oysa bilmelisin Araz'ım kimsenin içi görünmez ve hiç bulamadıklarını asla yitiremezsin bak şimdi aramızda sessiz kalıyor söylenecek bütün sözler her sabah akşam oluyorsun alnından ellerine damlıyorsun yüzündeki yağmurla iniyorsun kente içine dert oluyorsun kentin dışına yağmur yüreğinde dağılıyor kristal şehirler duvarların kan öksürüyor ve sen başkalarının gözlerini yüzümde aramamayı öğreniyorsun beni bir durağa yaslıyorsun beni bir kente gidiyorsun oysa "gel" desen gelecektim susmak en inatçısı olmaktır yalnızlığın en susmakta neydi öyle sen en dinlerken biliyorum Araz'ım insan kendini bulmamalı, hep aramalı gittiğin yerden başlıyorum öyleyse gece cinnetlerimi de alıp yanıma denize bakmayı bilmeyenler bir gün mutlaka boğulur işte bundandır gözlerinden kaçışlarım siz hiç yar saçının bir telinden kendinize gurbet yaptınız mı ben şimdi gurbetim içimde taşıyorum heba olsa da senlerce yılım oysa "gel" desen gelecektim ömrümden düşürdüğüm sol anahtarlarına takılıyorum hep ve hayat yüklü kamyonlar geçiyor üstümden şairler ölüdür derler inanmıyorum en karanlık ceketimi giyiyordum ışığa kördüm çünkü şimdi ise güneşe ilerliyorum dirilmek için kimliği paslanıyor eski bir anarşistin gecenin kör gözünden utanıyorum hadi bana en militan kelimelerle saldır batır içime cümlelerini beyhude bir dehşet bırak hak ediyorum gizlilikten ölmek üzere olan bir akrep sızıyor içime can kaybından ölüyorum cenazemde namaz kılacağım zan altındayım yalanıma inanıyorum yorgun söylentiler kanıyor solgun yaralarımdan kırılır mı bilmem hüznümde taşıdığım kin kinim kendime susuşum sana küsüşüm tüm dünyaya üstü kalsın ihanetimin "gel" desen gelecektim yine bir tren geçiyor içimden sen kesiliyorum gülüşümün karşılığı saçların bir rüzgarın öyküsünü taşıyor görmüyorum söylemiyorsun kırılıyorum hiçliğimin etleri yolunuyor şizofrenik bir gecede sana bir öykü çıkarıyorum ağzımdan süsle beni ey aşk geçtiğin yerleri öpüyorum yarısı yanık bir aşkın küllerini taşıyorum dişlerindeki nikotin tadı terkimde sirenler ve ateş hatları içip sesini peydahlıyorum kendimden ve kentimden ıslak ceplerimi buluyorum el yordamıyla yasadışıyım tutukla beni gözlerimden kalemim bitti yitirdi şiirini şuur öldü kanımdaki mürekkep balığı solumdaki sise intihar etti intiharlar bir aşkı kaça katlayabilirdi ki ezik bir yürek yaşamak için geç bir zaman ölmek için ise erken çok davullu bir senfoni sürçüyor dikiş tutmaz ayrılığımda kirpiğinden yapılma bir darağacına geceyi asıyorum yoksun bu yağmurlar ıslatmıyor beni bir durağa yaslanıyorum sensiz gidişinin en sessiz harfinden yırtılıyorum "gel" desen gelecektim oysa kulaklarımdan bordo denizler dökülüyor şimdi herkes biraz sen biraz acı göğsümde bir vagon gizli sözler batıyor fırtınalar çıkıyor üstüme şakağımda intihar acemisi bir şairin delilik provaları arkandan uluyan kapılardan söküyorum kokunu yokluğunu kokluyorum yokluğunu yokluyorum çöz gözlerimi senden hadi ücranda yak bakışımı gözlerine bekçi sevdam dünden ve senden kalmayım içine her düşen kendi keşfi sanıyor seni oysa sen melekleri bile kıskandıracak kadar kendinsin ve kendini acıtmak istiyorsun ama güller kendine batamaz bilmiyor musun "gel" mi diyorsun herkes kendi gördüğüne bakar peki hayatın rüzgarında kime yelkeniz kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu hadi en kanadığımız yerden susalım "gel" desen gelirdim "git" dedin ve gittin Aşka... Rüzgara... Ayrılığa... Zamana... eyvallah... [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kahraman Tazeoğlu - Araz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…