Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kalbi en çok meşgul eden şey o kalbin Leyla’sıdır”
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bizar" data-source="post: 150367" data-attributes="member: 12884"><p><span style="color: black"><span style="font-size: 15px">Boşuna kurulma geçip karşıma,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">O hayal yüzünü süzemem Leyla, </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sakın talip olma mezar taşıma, </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Adını yanıma yazamam Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ben senin dünyana ait değilim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bu bir gönül hali, bu bir eğilim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ayağım sendeyse ötede elim,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bir gölge sütünde gezemem Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bir aşığım ancak o sen değilsin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Nasıl bir faniye kalbim eğilsin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Mecnun olan gönül seni ne bilsin,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Attığın düğümü çözemem Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bir sahte cilveye, yakmam kendimi,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Keskin bakışına kurdum bendimi,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Senin hatırına ben efendimi,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ebedi yarimi üzemem Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Enseme çöksen de gözüm sılada,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ruhumun gıdası, gökteki balda,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Söz verdim elestte, yevm-i belada,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Dostumla ahdimi bozamam Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bunca yol kat ettim, artık sapamam,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Göbekten bağlıyım, Can’dan kopamam,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bir sönen yıldıza asla tapamam,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Çocuk bahçesinde azamam Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Beni meşgul edip kesme hızımı,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Dermanın almıyor artan sızımı,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bu yüzden elime alıp sazımı,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ardına türküler düzemem Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ne libas giydirin, ne inci takın,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Kiralık konaktan çıkmam çok yakın,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bu bir heves değil, bekleme sakın,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Hakiki mirastan bezemem Leyla</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ey geçici rüya, ey ölümlü düş,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sende bir Baki’nin arkasına düş,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Madem ki sonunda O’nadır dönüş,</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Kendi mezarımı kazamam Leyla…</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sebahattin Tüzün</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bizar, post: 150367, member: 12884"] [COLOR=black][SIZE=4]Boşuna kurulma geçip karşıma,[/SIZE][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=black]O hayal yüzünü süzemem Leyla, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Sakın talip olma mezar taşıma, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Adını yanıma yazamam Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ben senin dünyana ait değilim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bu bir gönül hali, bu bir eğilim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ayağım sendeyse ötede elim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bir gölge sütünde gezemem Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bir aşığım ancak o sen değilsin,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Nasıl bir faniye kalbim eğilsin,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Mecnun olan gönül seni ne bilsin,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Attığın düğümü çözemem Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bir sahte cilveye, yakmam kendimi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Keskin bakışına kurdum bendimi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Senin hatırına ben efendimi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ebedi yarimi üzemem Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Enseme çöksen de gözüm sılada,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ruhumun gıdası, gökteki balda,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Söz verdim elestte, yevm-i belada,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Dostumla ahdimi bozamam Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bunca yol kat ettim, artık sapamam,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Göbekten bağlıyım, Can’dan kopamam,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bir sönen yıldıza asla tapamam,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Çocuk bahçesinde azamam Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Beni meşgul edip kesme hızımı,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Dermanın almıyor artan sızımı,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bu yüzden elime alıp sazımı,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ardına türküler düzemem Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ne libas giydirin, ne inci takın,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Kiralık konaktan çıkmam çok yakın,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Bu bir heves değil, bekleme sakın,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Hakiki mirastan bezemem Leyla[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Ey geçici rüya, ey ölümlü düş,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Sende bir Baki’nin arkasına düş,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Madem ki sonunda O’nadır dönüş,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Kendi mezarımı kazamam Leyla…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=black]Sebahattin Tüzün[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kalbi en çok meşgul eden şey o kalbin Leyla’sıdır”
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…