Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kalbim sızlar, gözlerden yaş çıkar, içim ağlar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 230053" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nezaretteydim, suçsuz bir ahvalin kadrindeydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimi dinlesem, kolluk kuvvetinin celalatini anlaya bilsem hiç gam olmayacaktı vecdimden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Apartopar almışlar ve kelepşeyi bileklerime takarak soluk soluğa bırakmışlardı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki nefsi mudafada bulunmam suç telakki edilmiş yapılan şikayetle görevler verilmişti</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dayak mı yemeliydim, gecenin karanlığında görünmemeliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dinletemedim, üç kişi saldırmış, kim oldukları dahi anlaşılmadan kavga başlamıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Her ne kadar darp edilen bizzat ben olduysam da şikayet etmedim, elhak merak etmiştim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nihayet gücümüz nispetinde ve elimizden geldiği ölçüde korunmaya çalışırkende üzmüşüz</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Memurlar birşeyler yazdılar, o an ayakta kalmamı sağladılar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir hınç içinde temaşa ediyorlar, şikayet edenleri taltif ederek keyifli bir şekilde ağırlıyorlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Boğazım kurumuştu, etrafıma bakındım, bir bardak su aradım, hayli sıkılmıştım oyalıyorlar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İmzala şunu diye emrettiler, ne yazılmıştı bakmama izin vermediler, güvenmiyorsun dediler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Haydi kalk nezaretete kalacaksın diye, ezayı ikram ettiler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>O an ne yapmalıydım pek kestiremiyordum, zihnimin tarumarlığında nefesleniyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Annem, babam duymasınlar istiyordum, birçare adına umut içinde Hakka iltica ediyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki külli iradeden nasibimiz gün yüzüne çıktı diyerek kendime teselleme getiriyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nezarethane çok pisti, penceresi demirli, camları kırıktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar soğuk varsa bizzat bizimle beraberdi, üç beş çulsuz garipler o an yerlerdeydi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neydi suşları bilmiyordum, solgun ve bitap hallerini fark ediyordum, uyku halindelerdi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki kolluk kuvvetleri hakimdi, diledikleri nispette dayak ve işkenceler bizler için revaydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aç ve susuzluk adına herşey yanımızdaydı, kim zanlıydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hak ve hukuk vesayet içinde soluyanlar içim mi vardı, hakkı gasp edenler zamanıydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yargılama erki ne kadar şeffaftı, birçok yargıcın ihtiyaçlarını dahi zenginlere ısmarlanmıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Heyhat demek bize kalmış, acziyet içinde bulunmak ibrtet için sınavmış, çile kime adanmıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sahaha yakın bir zamandı, polis jopuyla içeri daldı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nazarları çok manidardı, yargılamadan önce elden geçirmek onlar için sanki vuslattı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yerde yatan garipleri tekme tokatla fevkalade birşekilde hırpaladı, daha sonra bana baktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Birşeyler arıyor, başlamak için fırsat kolluyordu, hayli şişman ve talimsiz olan bir varlıktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Jopu kaldırdı, vurmak için yeniden suratıma baktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>O an ve kalbime düşen zamanda hıncım artmış, gözüm karamıştı, konuşmak kalmıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sakın ha, asla böyle birşeye yeltenme, şayet zanlıysam dahi hüküm verme dedim durakladı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hakkımı bir yerde bırakmam, elimden gelen neyse ardıma koymam diyerek gözlerine baktım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Vazgeçmişti, gömleğini düzelterek nezaretten çıktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Fakat diğer zanlıları öylesine dövmüştü ki, içimin parçalanması neleri yaşatmıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yıl 1978, sabah nihayet bin sabırla vuzuha ermişti, perişanlık içindeydik yanımıza kar kaldı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Haydi gidiyoruz diye seslendiler ve bir arabaya bindirerek adliyeye götürdüllerini anladık</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Epey zaman bekledik, nihayet vakti saati gelmiş ki içeriye alındık</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Karşımda hayli yaşlı bir hakim vardı, adeta uyku halinde ki nazardı, hiç birşey sormadı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kol hareketiyle kolluk kuvvetine demek ki anladığı lisanıyla meramını anlattı, kapı aralandı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>O an suçsuz olduğum anlaşıldı kanatiyle, mütereddit birşekilde polise baktım ki alaycıydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Cezaevine gideceğiz, şimdi evinizden yatak yorgan alınacak dedi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İçim kan ağlamıştı, annem ve babama nasıl anlatırdım, içinden çıkılmaz bir hal almıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne yapmalıydım, hak ve hukuk adına nelere sahiptim farkında mıydım, umutlar solmuştu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir tarihte yaşanışmış olaydı, aylar sonra beraat ettim, nihayet masumluğum anlalışmıştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 230053, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nezaretteydim, suçsuz bir ahvalin kadrindeydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimi dinlesem, kolluk kuvvetinin celalatini anlaya bilsem hiç gam olmayacaktı vecdimden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Apartopar almışlar ve kelepşeyi bileklerime takarak soluk soluğa bırakmışlardı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki nefsi mudafada bulunmam suç telakki edilmiş yapılan şikayetle görevler verilmişti[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dayak mı yemeliydim, gecenin karanlığında görünmemeliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dinletemedim, üç kişi saldırmış, kim oldukları dahi anlaşılmadan kavga başlamıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Her ne kadar darp edilen bizzat ben olduysam da şikayet etmedim, elhak merak etmiştim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nihayet gücümüz nispetinde ve elimizden geldiği ölçüde korunmaya çalışırkende üzmüşüz[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Memurlar birşeyler yazdılar, o an ayakta kalmamı sağladılar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir hınç içinde temaşa ediyorlar, şikayet edenleri taltif ederek keyifli bir şekilde ağırlıyorlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Boğazım kurumuştu, etrafıma bakındım, bir bardak su aradım, hayli sıkılmıştım oyalıyorlar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İmzala şunu diye emrettiler, ne yazılmıştı bakmama izin vermediler, güvenmiyorsun dediler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Haydi kalk nezaretete kalacaksın diye, ezayı ikram ettiler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]O an ne yapmalıydım pek kestiremiyordum, zihnimin tarumarlığında nefesleniyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Annem, babam duymasınlar istiyordum, birçare adına umut içinde Hakka iltica ediyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki külli iradeden nasibimiz gün yüzüne çıktı diyerek kendime teselleme getiriyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nezarethane çok pisti, penceresi demirli, camları kırıktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar soğuk varsa bizzat bizimle beraberdi, üç beş çulsuz garipler o an yerlerdeydi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neydi suşları bilmiyordum, solgun ve bitap hallerini fark ediyordum, uyku halindelerdi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki kolluk kuvvetleri hakimdi, diledikleri nispette dayak ve işkenceler bizler için revaydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aç ve susuzluk adına herşey yanımızdaydı, kim zanlıydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hak ve hukuk vesayet içinde soluyanlar içim mi vardı, hakkı gasp edenler zamanıydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yargılama erki ne kadar şeffaftı, birçok yargıcın ihtiyaçlarını dahi zenginlere ısmarlanmıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Heyhat demek bize kalmış, acziyet içinde bulunmak ibrtet için sınavmış, çile kime adanmıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sahaha yakın bir zamandı, polis jopuyla içeri daldı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nazarları çok manidardı, yargılamadan önce elden geçirmek onlar için sanki vuslattı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yerde yatan garipleri tekme tokatla fevkalade birşekilde hırpaladı, daha sonra bana baktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Birşeyler arıyor, başlamak için fırsat kolluyordu, hayli şişman ve talimsiz olan bir varlıktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Jopu kaldırdı, vurmak için yeniden suratıma baktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]O an ve kalbime düşen zamanda hıncım artmış, gözüm karamıştı, konuşmak kalmıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sakın ha, asla böyle birşeye yeltenme, şayet zanlıysam dahi hüküm verme dedim durakladı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hakkımı bir yerde bırakmam, elimden gelen neyse ardıma koymam diyerek gözlerine baktım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Vazgeçmişti, gömleğini düzelterek nezaretten çıktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Fakat diğer zanlıları öylesine dövmüştü ki, içimin parçalanması neleri yaşatmıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yıl 1978, sabah nihayet bin sabırla vuzuha ermişti, perişanlık içindeydik yanımıza kar kaldı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Haydi gidiyoruz diye seslendiler ve bir arabaya bindirerek adliyeye götürdüllerini anladık[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Epey zaman bekledik, nihayet vakti saati gelmiş ki içeriye alındık[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Karşımda hayli yaşlı bir hakim vardı, adeta uyku halinde ki nazardı, hiç birşey sormadı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kol hareketiyle kolluk kuvvetine demek ki anladığı lisanıyla meramını anlattı, kapı aralandı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]O an suçsuz olduğum anlaşıldı kanatiyle, mütereddit birşekilde polise baktım ki alaycıydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Cezaevine gideceğiz, şimdi evinizden yatak yorgan alınacak dedi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İçim kan ağlamıştı, annem ve babama nasıl anlatırdım, içinden çıkılmaz bir hal almıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne yapmalıydım, hak ve hukuk adına nelere sahiptim farkında mıydım, umutlar solmuştu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir tarihte yaşanışmış olaydı, aylar sonra beraat ettim, nihayet masumluğum anlalışmıştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kalbim sızlar, gözlerden yaş çıkar, içim ağlar!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…