Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kalbimi taşa vurdum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="heysem" data-source="post: 247816" data-attributes="member: 1004658"><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Sukut dehlizlerinden amansız bir yalnızlığa açılan kapıyı buldum</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Tüm ağırlıklarımı bırakıp,kelebeklere yasladım kalbimi</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Şarkılarda hiç söylenmeyen nakaratların peşine düştüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Uyandığımda eskittim zamanı ve aşksızlığı miras aldim firavunlardan</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi mağaraya gömdüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi umuda vurdum…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Gökyüzünde gezinen meleklerin ellerini buldum…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Hırçın dalgalara savurdum kendimi.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Şehirlere kol kanat geren kalelere sığındım.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Zamansız vurgunların eşkiyalığı paye biçildi gözlerime. Savaşlardan kaçtım.Kılıçlardan yoruldum</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Yine de inadına yılgın surlara kızgın yağ oldum.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi surlara gömdüm.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi aşka vurdum.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Seni buldum. </span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Vermeden almanın anlamına sürüklendim hiçlik boyunca… </span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kırıldım…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kırıldıkça ağladı gözlerim. Ağladıkça ağardı gözlerim.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Sessiz türküler söyledim. </span></span></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Sessiz ve sensiz.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Uyuyamadı gözlerim.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Bir kabusa arka çıktı, gidenlerin ardına saldığım harfler.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">İhanetlere güldüm.Kalbime güldüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi gözyaşına gömdüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi gözlerine vurdum. Dertlerime merhem buldum. </span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Dolaştığım çöllerde kayboldum. Kendimi vahalara savurdum. Savruldukça yandı dudaklarım. </span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Sana hiç hasret söyleyemedim.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Hiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettiklerini.</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Seni kendim bile bilmeden sevdim…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi sabra gömdüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Sevgilim(c.c)…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi sana vurdum…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Ben’i buldum…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Kalbimi sana gömdüm…</span></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="font-size: 15px">Adem Özbay</span> </span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: blue"></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="heysem, post: 247816, member: 1004658"] [B][FONT=comic sans ms][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=darkslategray][SIZE=4]Sukut dehlizlerinden amansız bir yalnızlığa açılan kapıyı buldum Tüm ağırlıklarımı bırakıp,kelebeklere yasladım kalbimi Şarkılarda hiç söylenmeyen nakaratların peşine düştüm… Uyandığımda eskittim zamanı ve aşksızlığı miras aldim firavunlardan Kalbimi mağaraya gömdüm… Kalbimi umuda vurdum… Gökyüzünde gezinen meleklerin ellerini buldum… Hırçın dalgalara savurdum kendimi. Şehirlere kol kanat geren kalelere sığındım. Zamansız vurgunların eşkiyalığı paye biçildi gözlerime. Savaşlardan kaçtım.Kılıçlardan yoruldum Yine de inadına yılgın surlara kızgın yağ oldum. Kalbimi surlara gömdüm. Kalbimi aşka vurdum. Seni buldum. Vermeden almanın anlamına sürüklendim hiçlik boyunca… Kırıldım… Kırıldıkça ağladı gözlerim. Ağladıkça ağardı gözlerim. Sessiz türküler söyledim. Sessiz ve sensiz. Uyuyamadı gözlerim. Bir kabusa arka çıktı, gidenlerin ardına saldığım harfler. İhanetlere güldüm.Kalbime güldüm… Kalbimi gözyaşına gömdüm… Kalbimi gözlerine vurdum. Dertlerime merhem buldum. Dolaştığım çöllerde kayboldum. Kendimi vahalara savurdum. Savruldukça yandı dudaklarım. Sana hiç hasret söyleyemedim. Hiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettiklerini. Seni kendim bile bilmeden sevdim… Kalbimi sabra gömdüm… Sevgilim(c.c)… Kalbimi sana vurdum… Ben’i buldum… Kalbimi sana gömdüm… Adem Özbay[/SIZE] [/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kalbimi taşa vurdum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…