Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kaldırım taşları!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 240171" data-attributes="member: 1005472"><p style="margin-left: 20px"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaldırımda hedefsiz adımlıyorum,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Taşlar, yılların hicranını anlatıyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yalnızlığım da, bana refakat ediyor.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sanki kaldırım taşları beni anlıyordu.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Esiyor, kabanımın yakasını kaldırdım,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Rüzgâr yakayı hiçlemedi, içime daldı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Şöyle bir dolaştı, tenimi yokladı, okşadı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O da bulamadı, nasıl bilirdi gönül cefamı.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Tenim ürperiyor, dişlerim ritim vuruyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nefesim kesiliyor, boğazım, dilim kuruyor.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ayakkabım sağ olsun tik, tak ses veriyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaldırım sessizliğime acıyor, öyle bakıyor.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Zavallı bir kedi, ses veriyor ağacın dalında,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben kaldırım da, kedi ağaçta, yar yamaçta,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Perdeler açık, camdan bakan halimize acır,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kaldırım da biçare gezerken hep içim karışır.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Teneke sesi geldi kulağıma tıngırdıyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Teklifsiz her halde, her tarafı mesh ediyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sessiz sokakta bir ritim tutuyor, şakıyor,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O anki yalnızlığımı benden alıp götürüyor.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sevmek, acıyı meşk içinde bilmek, içmek mi?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gönül vermek, sevilenin de bilmesi demek mi?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hep vermek mi, çile çekmek mi, yanmak mı?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yalnızlığında dahi haz almak, onu yaşamak mı?</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ey sevenler, gönül verenler, aşkla yananlar,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bir sızı duymayanlar, cefadan haz alanlar,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gün’ü, gece, geceyi gün niyetiyle yaşayanlar,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk, muhatabını kendine amade kılar, Onu yaşar.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Mustafa CİLASUN </span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 240171, member: 1005472"] [INDENT][CENTER] [FONT=Comic Sans MS]Kaldırımda hedefsiz adımlıyorum, Taşlar, yılların hicranını anlatıyor, Yalnızlığım da, bana refakat ediyor. Sanki kaldırım taşları beni anlıyordu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Esiyor, kabanımın yakasını kaldırdım, Rüzgâr yakayı hiçlemedi, içime daldı, Şöyle bir dolaştı, tenimi yokladı, okşadı, O da bulamadı, nasıl bilirdi gönül cefamı.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tenim ürperiyor, dişlerim ritim vuruyor, Nefesim kesiliyor, boğazım, dilim kuruyor. Ayakkabım sağ olsun tik, tak ses veriyor, Kaldırım sessizliğime acıyor, öyle bakıyor.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zavallı bir kedi, ses veriyor ağacın dalında, Ben kaldırım da, kedi ağaçta, yar yamaçta, Perdeler açık, camdan bakan halimize acır, Kaldırım da biçare gezerken hep içim karışır.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teneke sesi geldi kulağıma tıngırdıyor, Teklifsiz her halde, her tarafı mesh ediyor, Sessiz sokakta bir ritim tutuyor, şakıyor, O anki yalnızlığımı benden alıp götürüyor.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sevmek, acıyı meşk içinde bilmek, içmek mi? Gönül vermek, sevilenin de bilmesi demek mi? Hep vermek mi, çile çekmek mi, yanmak mı? Yalnızlığında dahi haz almak, onu yaşamak mı?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ey sevenler, gönül verenler, aşkla yananlar, Bir sızı duymayanlar, cefadan haz alanlar, Gün’ü, gece, geceyi gün niyetiyle yaşayanlar, Aşk, muhatabını kendine amade kılar, Onu yaşar.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mustafa CİLASUN [/FONT][/CENTER] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kaldırım taşları!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…