Kalem Uçlarıyla Yapılmış
H hulusi Well-known member 18 Kas 2008 #4 ilginç resimler.Yazık nice kalemler zayi olmuş.Kaç öğrencinin ihtiyacını karşılardı.Başlıgı okuyunca Üstadadımın kalemleri canladı zihnimde. Benim yorumda baya ilginç oldu...dua ile
ilginç resimler.Yazık nice kalemler zayi olmuş.Kaç öğrencinin ihtiyacını karşılardı.Başlıgı okuyunca Üstadadımın kalemleri canladı zihnimde. Benim yorumda baya ilginç oldu...dua ile
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 18 Kas 2008 #5 hulusi' Alıntı: ilginç resimler.Yazık nice kalemler zayi olmuş.Kaç öğrencinin ihtiyacını karşılardı.Başlıgı okuyunca Üstadadımın kalemleri canladı zihnimde. Benim yorumda baya ilginç oldu...dua ile Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun mubarek,masaAllah size yakisir bir yorum olmus:045:
hulusi' Alıntı: ilginç resimler.Yazık nice kalemler zayi olmuş.Kaç öğrencinin ihtiyacını karşılardı.Başlıgı okuyunca Üstadadımın kalemleri canladı zihnimde. Benim yorumda baya ilginç oldu...dua ile Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun mubarek,masaAllah size yakisir bir yorum olmus:045: