Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kalp, aşkın ülfetiyle şad olmayacaksa neye yarayacak!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 221935" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Daldım yine hazanın ince sızısıyla bedelleşmeye, sualler elverdikçe</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İçim acıyor, yüreğim burkuluyor, aşikar olan o sessizliğin busesiyle</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hayrola dedim bu kez kendi kendime, yinemi hicran söylesene niye</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Haklıydı ıssız koylar hülyalar, sabırla bekleyen acıtan umutlar yine</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Açılmalıydım açık denizlere her ne kadar yüzmeyi bilen can isemde</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kederlenmek bu hali edebime, bahtın nizamı söyle kimin tanziminde</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ey afakım, zihnimi mütemadiyen kurcalayan sancılar, bu asilik niye</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsan en mütekamil bir sanatın icra sahnesindedir efkarlanmak kime</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne dinlediğim ney, ne mızrap vurdukça ahenkleşen uhteler, besteler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şairin ruhundan sadır olan kelimeler ve aşka ram olmuştur o heceler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gönül sevdanın şadından, aşkın titreten tınısından muhabbet bekler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ah uryanlaşan nefesler, hiç vazgeçilmeyecek addedilen, acı taraneler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aşk, halin mecrasında demlenen ve vaktini bekleyen azameti hudadır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Azim ve gayret niyet ile sevdalıdır, nazarlar ne gamdır ne bühtandır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsan ancak nefesinin sahibine kul oldukça, en kalbi olan kurbanlıktır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Özün sözüne delalet etmeyince, nefesin ayyaş olacak aşkı dilemedikçe</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ey sahibim, kifayetsiz secdelerimde zikrettiğim en kutsal hakikatim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gönül kapımı aç, kalbimi inşirahınla donat kul olmak bir aşkı sanat</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neyim varsa bu nefsim her ne kadar bir tarumarlığı halime yaşatsada</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne olur muhtaç olan kalbimi, senin sevgin ve aşkından uzaklaştırma</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>(Sevgili dostların ve kul olmak için çırpınan sadıkların kurban bayramlarını en kalbi iştiyakımla kutluyor, bu vesileyle nefsimizin sahibinden gönül kapılarımızın açılmasını diliyorum ve muhabbetle sağlık ve afiyet içinde, umudun katresinde geçirmenizi niyaz ediyorum efendim...)</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 221935, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Daldım yine hazanın ince sızısıyla bedelleşmeye, sualler elverdikçe[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İçim acıyor, yüreğim burkuluyor, aşikar olan o sessizliğin busesiyle[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hayrola dedim bu kez kendi kendime, yinemi hicran söylesene niye[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Haklıydı ıssız koylar hülyalar, sabırla bekleyen acıtan umutlar yine[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Açılmalıydım açık denizlere her ne kadar yüzmeyi bilen can isemde[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kederlenmek bu hali edebime, bahtın nizamı söyle kimin tanziminde[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ey afakım, zihnimi mütemadiyen kurcalayan sancılar, bu asilik niye[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsan en mütekamil bir sanatın icra sahnesindedir efkarlanmak kime[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne dinlediğim ney, ne mızrap vurdukça ahenkleşen uhteler, besteler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şairin ruhundan sadır olan kelimeler ve aşka ram olmuştur o heceler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gönül sevdanın şadından, aşkın titreten tınısından muhabbet bekler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ah uryanlaşan nefesler, hiç vazgeçilmeyecek addedilen, acı taraneler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aşk, halin mecrasında demlenen ve vaktini bekleyen azameti hudadır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Azim ve gayret niyet ile sevdalıdır, nazarlar ne gamdır ne bühtandır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsan ancak nefesinin sahibine kul oldukça, en kalbi olan kurbanlıktır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Özün sözüne delalet etmeyince, nefesin ayyaş olacak aşkı dilemedikçe[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ey sahibim, kifayetsiz secdelerimde zikrettiğim en kutsal hakikatim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gönül kapımı aç, kalbimi inşirahınla donat kul olmak bir aşkı sanat[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neyim varsa bu nefsim her ne kadar bir tarumarlığı halime yaşatsada[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne olur muhtaç olan kalbimi, senin sevgin ve aşkından uzaklaştırma[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I](Sevgili dostların ve kul olmak için çırpınan sadıkların kurban bayramlarını en kalbi iştiyakımla kutluyor, bu vesileyle nefsimizin sahibinden gönül kapılarımızın açılmasını diliyorum ve muhabbetle sağlık ve afiyet içinde, umudun katresinde geçirmenizi niyaz ediyorum efendim...)[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kalp, aşkın ülfetiyle şad olmayacaksa neye yarayacak!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…