Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kamyon arkası yazıları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 18618" data-attributes="member: 8"><p><span style="font-size: 15px">Türk sürücüsünün mizah gücünü ve hayata bakışını yansıtan kamyon arkası sözlerinin indeksi çıkartıldı. İşte harf harf kamyoncuların 'özlü sözler' endeksi..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>A </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Allah korusun </span></p><p><span style="font-size: 15px">Akıllı ol evlat! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Alem bana ben sana hasta </span></p><p><span style="font-size: 15px">Algıda seçiciysem günahım ne? </span></p><p><span style="font-size: 15px">Alırsın ford, olursun lord. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Alırsın ford, olursun mort. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Anılar da anlamsız </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ankete gerek yok eskiler daha iyi. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Askerin emaneti. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Aşk çekenin, yol gidenin. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize </span></p><p><span style="font-size: 15px">Adrese gerek yok eskiler bizi tanır </span></p><p><span style="font-size: 15px">Aramasın artık gözler, o şimdi asker.. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>B </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri </span></p><p><span style="font-size: 15px">Baba yorgun sen geç. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Baba yorgun !!! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Baba yorgun, dalaşma. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Babalar ağır gider... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Babam sağ olsun. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Baktım araba kıyak, karı da kıyak, dedim ne ayak </span></p><p><span style="font-size: 15px">Beatnik isen vur saza, Nihilist isen bas gaza" </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ben bi düşüneyim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ben ihsan değil hilmiyim, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ben yaşarken sen cildiracaksin </span></p><p><span style="font-size: 15px">Beni bir tek sen anladın,sen de yanlış anladın orijinal hemşerim.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Beni sevme sevdiğimi bil yeter. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Benim için ağlama, gözlerinden olursun. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bi daha sevmek için heves mi bıraktın!" </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bi kızların nazına, bi de ara gazına hastayım. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bir kavanoz reçel bunlarda geçer </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bizi kimse çekemedi halatlar koptu. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bohemia ovası, entel yuvası </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bu acilar bizi yildirir mi sandin? </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Burnumdaki Piercing kadar yakınsın bana boğaziçili.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Büyüyünce TIR olucam. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bir sen degil alem hasta </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>C </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ceylan gözlüm </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ceketi atarım asfalta yatarım </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Ç </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Çilemse çekerim, kaderimse gülerim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Çılgınımsın! </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>D</strong> </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Doğma bebek şoför olursun </span></p><p><span style="font-size: 15px">Duanla mı yaşadım ki, bedduan ile öleceğim? </span></p><p><span style="font-size: 15px">Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın </span></p><p><span style="font-size: 15px">Dünyayla nişanlı, ölümle sözlüyüm </span></p><p><span style="font-size: 15px">Düzde geçme beni, yokuşta mahçup ederim seni. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Dünya dikenli bir hayat sevende mi kabahat. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>E </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Eğer kalbinde yer yoksa güzelim, farketmez ben ayaktada giderim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Entelim ama para bende </span></p><p><span style="font-size: 15px">Esrarlı gözler </span></p><p><span style="font-size: 15px">Esmerin nazına, ford'un aragazına... </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>F</strong> </span></p><p><span style="font-size: 15px">Freud da sollardı. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>G </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>H </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıyım , sıkıyosa ara </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıysam, aramızda kalsın. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıysam lütfen IP:212.78.34.212 </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıysam lütfen <a href="mailto:kamyoncu@masumdur.com">kamyoncu@masumdur.com</a> </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye gönder </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hatalıysam yüz yüze görüşelim </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hataylıysan lütfen ara </span></p><p><span style="font-size: 15px">Herkes sevdiği kızı alsın </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hostes aranıyor </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>İ </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">İstanbul Ankara 4 saat, sana sevgim 24 saat </span></p><p><span style="font-size: 15px">İstedim vermediler, sen şoförsün dediler... </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>K</strong> </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kamyoncu dediler kiz vermediler. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kısmetse dönerim </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktın mı duvara yapışmalı! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kolla beni şerit değiştiriyorum </span></p><p><span style="font-size: 15px">Korkuyorsun, garanticisin! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kurbanda koç, asfaltta dodge </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kuzu kurdun yollar ford'un!! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kuleyle kavgalı çilekeş pilot! </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>M </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Maşallah de * !!! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Mazda huzur namazda </span></p><p><span style="font-size: 15px">Mecburum geçmeye.. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Miras değil alın teri </span></p><p><span style="font-size: 15px">Mezuniyeti en az university. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>N</strong> </span></p><p><span style="font-size: 15px">Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>O</strong> </span></p><p><span style="font-size: 15px">O şimdi asker. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Opel Corsa, Toyota Corona </span></p><p><span style="font-size: 15px">Otoban'da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ovaya saldım koçu, sevdim aldım dodge'u. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Ö </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasın. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>P </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Para bende bundan sonra kıro olucam </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>R </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Radar mahkumu </span></p><p><span style="font-size: 15px">Rahmetlide sollardı </span></p><p><span style="font-size: 15px">Rampada yavaş, düzlükte savaş. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Rampaların ustasıyım Rambrant'ın hastasıyım. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>S </strong></span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Selvi boylum al yazmalım </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sen sus, birikimin konuşsun Tinselgül. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sevene can Star yarabbi </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sollama beni, sollarım seni </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Ş </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Şoförsün dediler, kızı vermediler </span></p><p><span style="font-size: 15px">Şoförün bahtı kara muavinin gönlü yara. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Vatan için gidiyorum senin için döneceğim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sensizlik mi? ASLA! </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>T </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Tek rakibim THY </span></p><p><span style="font-size: 15px">Trabzonun lazına transporter in ara gazına </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>U </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Uzaktan severim, ruhun bile duymaz. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Uzun ince kıvrım kıvrım yollar bazen deler geçer yüreğimi, sitem ederim yollara, sevmesini bilen yüreğimi boş koydunuz diye. </span></p><p><span style="font-size: 15px">UŞAK'lıysan vur saza, şöförsen bas gaza. </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>V </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Y </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun! </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yetişemezsen el salla. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yolların kurdu babanın fordu </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yürü be koçum kim tutar seni? </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yolda hızlıyım aşkta yavaş, Çorumluyum arkadaş... </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 18618, member: 8"] [SIZE="4"]Türk sürücüsünün mizah gücünü ve hayata bakışını yansıtan kamyon arkası sözlerinin indeksi çıkartıldı. İşte harf harf kamyoncuların 'özlü sözler' endeksi.. [B]A [/B] Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seçiciysem günahım ne? Alırsın ford, olursun lord. Alırsın ford, olursun mort. Anılar da anlamsız Ankete gerek yok eskiler daha iyi. Askerin emaneti. Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza. Aşk çekenin, yol gidenin. Aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize Adrese gerek yok eskiler bizi tanır Aramasın artık gözler, o şimdi asker.. [B]B [/B] Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri Baba yorgun sen geç. Baba yorgun !!! Baba yorgun, dalaşma. Babalar ağır gider... Babam sağ olsun. Baktım araba kıyak, karı da kıyak, dedim ne ayak Beatnik isen vur saza, Nihilist isen bas gaza" Ben bi düşüneyim. Ben ihsan değil hilmiyim, Ben yaşarken sen cildiracaksin Beni bir tek sen anladın,sen de yanlış anladın orijinal hemşerim.. Beni sevme sevdiğimi bil yeter. Benim için ağlama, gözlerinden olursun. Bi daha sevmek için heves mi bıraktın!" Bi kızların nazına, bi de ara gazına hastayım. Bir kavanoz reçel bunlarda geçer Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Bizi kimse çekemedi halatlar koptu. Bohemia ovası, entel yuvası Bu acilar bizi yildirir mi sandin? Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın. Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım. Burnumdaki Piercing kadar yakınsın bana boğaziçili.. Büyüyünce TIR olucam. Bir sen degil alem hasta [B]C [/B] Ceylan gözlüm Ceketi atarım asfalta yatarım [B]Ç [/B] Çilemse çekerim, kaderimse gülerim. Çılgınımsın! [B]D[/B] Doğma bebek şoför olursun Duanla mı yaşadım ki, bedduan ile öleceğim? Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın Dünyayla nişanlı, ölümle sözlüyüm Düzde geçme beni, yokuşta mahçup ederim seni. Dünya dikenli bir hayat sevende mi kabahat. [B]E [/B] Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir. Eğer kalbinde yer yoksa güzelim, farketmez ben ayaktada giderim. Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına. Entelim ama para bende Esrarlı gözler Esmerin nazına, ford'un aragazına... [B]F[/B] Freud da sollardı. [B]G [/B] Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun. [B]H [/B] . Hatalıyım , sıkıyosa ara Hatalıysam, aramızda kalsın. Hatalıysam lütfen IP:212.78.34.212 Hatalıysam lütfen [email]kamyoncu@masumdur.com[/email] Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye gönder Hatalıysam yüz yüze görüşelim Hataylıysan lütfen ara Herkes sevdiği kızı alsın Hostes aranıyor [B]İ [/B] İstanbul Ankara 4 saat, sana sevgim 24 saat İstedim vermediler, sen şoförsün dediler... [B]K[/B] Kamyoncu dediler kiz vermediler. Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. Kısmetse dönerim Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktın mı duvara yapışmalı! Kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma Kolla beni şerit değiştiriyorum Korkuyorsun, garanticisin! Kurbanda koç, asfaltta dodge Kuzu kurdun yollar ford'un!! Kuleyle kavgalı çilekeş pilot! [B]M [/B] Maşallah de * !!! Mazda huzur namazda Mecburum geçmeye.. Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş. Miras değil alın teri Mezuniyeti en az university. [B]N[/B] Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi [B]O[/B] O şimdi asker. Opel Corsa, Toyota Corona Otoban'da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. Ovaya saldım koçu, sevdim aldım dodge'u. [B]Ö [/B] Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama... Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasın. [B]P [/B] Para bende bundan sonra kıro olucam [B]R [/B] Radar mahkumu Rahmetlide sollardı Rampada yavaş, düzlükte savaş. Rampaların ustasıyım Rambrant'ın hastasıyım. Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. [B]S [/B] Selvi boylum al yazmalım Sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş. Sen sus, birikimin konuşsun Tinselgül. Sevene can Star yarabbi Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş. Sollama beni, sollarım seni [B]Ş [/B] Şoförsün dediler, kızı vermediler Şoförün bahtı kara muavinin gönlü yara. Vatan için gidiyorum senin için döneceğim. Sensizlik mi? ASLA! [B]T [/B] Tek rakibim THY Trabzonun lazına transporter in ara gazına [B]U [/B] Uzaktan severim, ruhun bile duymaz. Uzun ince kıvrım kıvrım yollar bazen deler geçer yüreğimi, sitem ederim yollara, sevmesini bilen yüreğimi boş koydunuz diye. UŞAK'lıysan vur saza, şöförsen bas gaza. [B]V [/B] Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. [B]Y [/B] Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun! Yetişemezsen el salla. Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta. Yolların kurdu babanın fordu Yürü be koçum kim tutar seni? Yolda hızlıyım aşkta yavaş, Çorumluyum arkadaş... [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kamyon arkası yazıları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…