Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Kanayan yaramiz filistin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="livanur" data-source="post: 93776" data-attributes="member: 8445"><p>Bismillah</p><p>icimde bir yara bir sizi var yine</p><p>uyuyamadim bak filistin...Aglamaktan baska birsey bilmez olsa gozlerimiz. icimixdeki seni anlamatamaz filistin... suanda bizler #Rahat yataklarimizda yatarken senn ey Filistinli kardesim ne haldesin... ulassa keske sana senim yanliz degilsin desem sana Ey Filistinli kardesim... icimin yangini kelimeler anlatamaz.. </p><p> </p><p><strong>[FONT=verdana, helvetica, sans-serif]Filistin’li Kardeşime Cevap[/FONT]</strong></p><p></p><p>[FONT=verdana, helvetica, sans-serif]Filistin’li!.. Ey Müslüman kardeşim; </p><p>Savunmasız, çaresiz; benim ey can kardeşim! </p><p> </p><p>Duydum, duydum feryadını, hıçkırığa boğuldum; </p><p>Duydum, duydum sesini kahroldum…</p><p>O günden beri sanma rahat uyudum</p><p>Böldüm uykularımı düşündüm düşündüm durdum. </p><p> </p><p>Sordum anneme: “Neden kaçmıyorlar?” diye</p><p>Vatan dedi, toprak dedi ve din, </p><p>Olmaz şehadetten daha güzel bir düğün…</p><p>Anladım, anladım; ama yine ağladım…</p><p> </p><p>Her sofraya oturduğumda, </p><p>Lokmamı ağzıma götürdüğümde</p><p>Babama bir tas su götürdüğümde</p><p>Hep sen vardın, hep sen vardın aklımda. </p><p> </p><p>Kardeşimle oynayıp gülerken, </p><p>Sabah kalkıp okula giderken, </p><p>Sarılıp da babamı öperken, </p><p>Hep sen geldin aklıma…</p><p> </p><p>Her gece kalkıp sizler için dua ediyorum</p><p>Çareler arayıp çırpınıyorum</p><p>Ağlarken bile sizden utanıyorum. </p><p> </p><p>Küfür tek millettir aşikar durur</p><p>Onlar ancak birbirine dost olur</p><p>Müslüman ne zaman tek yürek olursa kurtulur</p><p>Ben çocuk aklımla çözdüm şifreyi</p><p>Siz ey büyüklerim! </p><p>Ne zaman anlayacaksınız hileyi</p><p> </p><p>Gözlerimizde körlük üzerimizde gaflet</p><p>Allah’ım bu gafil ümmeti affet! </p><p> </p><p>Bir gün çarklar tersine dönecek</p><p>Akıtılan kanların hesabı görülecek</p><p>Bedir’deki, Uhud’daki şehitler yardıma gelecek</p><p> </p><p>Siz ey zalimler! Siz istemeseniz de; </p><p>Allah nurunu tamamlayacak! </p><p>İnanıyoruz ki O’nun va’di hak! </p><p> </p><p>Olma kardeş bu vahşetten bu dehşetten muzdarib</p><p>Nasrun minAllahi ve fethun garib! [/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="livanur, post: 93776, member: 8445"] Bismillah icimde bir yara bir sizi var yine uyuyamadim bak filistin...Aglamaktan baska birsey bilmez olsa gozlerimiz. icimixdeki seni anlamatamaz filistin... suanda bizler #Rahat yataklarimizda yatarken senn ey Filistinli kardesim ne haldesin... ulassa keske sana senim yanliz degilsin desem sana Ey Filistinli kardesim... icimin yangini kelimeler anlatamaz.. [B][FONT=verdana, helvetica, sans-serif]Filistin’li Kardeşime Cevap[/FONT][/B] [FONT=verdana, helvetica, sans-serif]Filistin’li!.. Ey Müslüman kardeşim; Savunmasız, çaresiz; benim ey can kardeşim! Duydum, duydum feryadını, hıçkırığa boğuldum; Duydum, duydum sesini kahroldum… O günden beri sanma rahat uyudum Böldüm uykularımı düşündüm düşündüm durdum. Sordum anneme: “Neden kaçmıyorlar?” diye Vatan dedi, toprak dedi ve din, Olmaz şehadetten daha güzel bir düğün… Anladım, anladım; ama yine ağladım… Her sofraya oturduğumda, Lokmamı ağzıma götürdüğümde Babama bir tas su götürdüğümde Hep sen vardın, hep sen vardın aklımda. Kardeşimle oynayıp gülerken, Sabah kalkıp okula giderken, Sarılıp da babamı öperken, Hep sen geldin aklıma… Her gece kalkıp sizler için dua ediyorum Çareler arayıp çırpınıyorum Ağlarken bile sizden utanıyorum. Küfür tek millettir aşikar durur Onlar ancak birbirine dost olur Müslüman ne zaman tek yürek olursa kurtulur Ben çocuk aklımla çözdüm şifreyi Siz ey büyüklerim! Ne zaman anlayacaksınız hileyi Gözlerimizde körlük üzerimizde gaflet Allah’ım bu gafil ümmeti affet! Bir gün çarklar tersine dönecek Akıtılan kanların hesabı görülecek Bedir’deki, Uhud’daki şehitler yardıma gelecek Siz ey zalimler! Siz istemeseniz de; Allah nurunu tamamlayacak! İnanıyoruz ki O’nun va’di hak! Olma kardeş bu vahşetten bu dehşetten muzdarib Nasrun minAllahi ve fethun garib! [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Kanayan yaramiz filistin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…